Şimdi Ara

...:: KingMu Online ::... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @Ayanoğlu
    Avatarın ne güzelmiş öyle..Kanım kaynadı birden sana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarizmA

Güzel server..Hayırlı olsun..
    @Ayanoğlu
    Avatarın ne güzelmiş öyle..Kanım kaynadı birden sana..

Eyvallah seninki de güzelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntterr

arkadaşlar serevr açık isteyen client indirip eğlenebilr. 09. 09.2009 a kadar test olarak devam edecektir.onun için eğenebilirsiniz.

Kingmuonline Portal

Kingmu Client Dawload

Sitenin intro kısmı biraz kötü olmamış mı ?

• eleştirin için teşekkürler.zamanla hepsi düzenlenecek.sizin lumlu /olumsuz eleştirlerinizle serevri iyi bir yere getireceğiz inşAllah.
  • Ben sercanin kurdugu bütün serverlarda oynamisimdir...eskisi gibi bununda kaliteli olucagina eminim...Basarilar dilerim hayirli olur insallah...
  • En basta hayırlı olsun diyorum .....Serverinizz iyi hos gusel ama bi bakımdanda( mu online ) nin orjinalliginede sahip cıkmammız lazim .O kanatlar o setler sanki Japon cizgi filminden cıkmıslar.Emege buyk saygım var tmm editlemisiniz iyi seyler becermisiniz ama King Mu nun adnina yakısmamıs SAYGILAR......
  • hyrlı olsun Server Offline:D
  • Hey gidi KingMu hey :)
    97d+99i Eliminated
  • bende portal acılmıyor bndemi sorun var yoksa sitemi kapalı
  • Kim ne derse desin King-Mu'nun en iyi dönemi 97d+99i versiyonu zamanıydı.
    Oyuncu kalitesi yüksek, saygının, sevginin bol olduğu bir server ortaya çıkmıştı.

Versiyon üzerine versiyon değişti.
    Adem server'i devretti.
    Season 2 falan filan derken maalesef ki eski tadını veremedi bir türlü.
    Birkaç ay oyunda GM, forumlarında da Adminlik bile yaptım.
    3-5 arkadaş gibi elimizden geldiği, bütçemizin elverdiği kadar maddi - manevi destek sağladık.

King-Mu aracılığı ile tanıştığım, yüzyüze görüşemesek de çok iyi arkadaşlıklar kurduğum kişiler de var.
    Ama şu gerçektir.
    King-Mu'nun eski kalitesine ulaşması imkasız olmasa bile çok zordur...
  • Ardaaa .nerelerdesin yav.Vay benim arda kardeşim.Manyak mg kasardı.yukarılardaki yazısmalardan bunu okumamışım.Hg tekrar kardeşim.Bu arada server açma olayı baya sorunlu oldu.Bir ton aksilik çöktü üzerimize.Yukarda yazmıştım.Bakalım hayırlısı.Bold_mg sponsor olursa açacağız nasipse.olursa olur olmazsa sağlık olsun.Seni tekrar görmek çok güzel.Munun tadı o zamandı.Hey gidi günler hey.duygulandım ha.ne güzeldi o günler.ne güzel ortamımız vardı.Okulu naptın.Kazandınmı üniversiteyi.msn mi ekle mogombo@hotmail.com bekliyorumseni kardeşim benim.
  • veli abi ne oldu herhangi bir gelişme var mı??? açıyormuyuz mu yu??
  • merhaba ekselans iyi bayramlar tüm mıcu ve donanım haber ailesine önce.Canım kardeşim sponsorumuzu bekliyoruz.Sponsorumuz ne zaman makinayı verirse açacaz nasipse.olmazsada sağlık olsun artık.Tüm Donanım haber ve mucu dostların,kardeşlerin bayramını kutlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Hunterr]

Evet arkadaşlar serverimiz season4 epsode 2 versiyonuyla sizlerledir.Tüm mu severleri serevrimize bekliyoruz.Daha önceki versiyon season3 tü bizler uzun ömürlü bir server düşündüğümüzden en iyi ve ensağlam versiyonları deniyoruz.Maksat iyi ve sağlam bir ortamda zevkle vakit geçirmektir.Bu arada Kingmuonline serveri Sevgili kardeşim Adem (sansar)Elverdi (Zamanında yine bana vermişti saolsun.(!)
    'ninde bilgisiyle tekrar Bizdedir.sadece Domainde yaşadığımız bir sorun nedeniyle domaini değişmiştir.BU başlık altına bazı arkadaşların ileri geri yazı yazmalarını istemiyorum.Bizim kimseyle alıp veremediğimiz bir şey yok ve bizler Kingmu Team Olarak,iyi,kaliteli,sağlam birserver,güzel bir ortam peşindeyiz.Türkiyemizin bu geniş ve güzel forumunda "Klavye delikanlılığı" yapan arkadaşlar lütfen bu başlığa karekterlerini yansıtıp dengesiz yazı yazmasınlar.

Kingmu Team Olarak Ben ve Ortaklarım

Zeus (Hunterr),Akrep,Ewo,Beyaz Şeytan'dır.Bunun haricinde hiç bir zatın Kingmu ile uzaktan yakından ilişkisi yoktur.

Tüm Musaever dostları,arkadaşları serverimize bekliyoruz.Ayrıca server sahibi tüm Arkadaşlarımızada başarılar diliyoruz.Saygıalrımla...

Zeus (Kingmu Team Admin)

Admininden hayır gelmez veLi bu Sever'in

• quote:

Orijinalden alıntı: Mythology

Kim ne derse desin King-Mu'nun en iyi dönemi 97d+99i versiyonu zamanıydı.
    Oyuncu kalitesi yüksek, saygının, sevginin bol olduğu bir server ortaya çıkmıştı.

Versiyon üzerine versiyon değişti.
    Adem server'i devretti.
    Season 2 falan filan derken maalesef ki eski tadını veremedi bir türlü.
    Birkaç ay oyunda GM, forumlarında da Adminlik bile yaptım.
    3-5 arkadaş gibi elimizden geldiği, bütçemizin elverdiği kadar maddi - manevi destek sağladık.

King-Mu aracılığı ile tanıştığım, yüzyüze görüşemesek de çok iyi arkadaşlıklar kurduğum kişiler de var.
    Ama şu gerçektir.
    King-Mu'nun eski kalitesine ulaşması imkasız olmasa bile çok zordur...

Server Adem Abideyken Ben SürekLi oNLine oLan Biriydim . Evet 97d+99i çok zevk veriyordu . Şuanki Server'da oyuncu kaLitesi , saygı feLan aramasak iyi oLur çünkü aramaLar boşa çıkacaktır çünkü seviyesiz adminLerLe doLu .

• öncelikle hayırlı olsun dicemde site kapalı sanrm serverda bisi war
  • Server Kapalı Kilit!.
  • hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.