Şimdi Ara

|KingMu Season III Episode II | Free Server | Vip Server | 7/24 onLine | (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
12.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HaCKToR01

Bari su gnLerde yapmayin arkadaslar kiniyorum sizi...

Kınıyacak o kadar kişi varken burda post kasmanı anlayamıyorum Hacktor
  • genelde bu bolumdeki tartismalar Mu-adana iLe King-mu arasinda oldugu icin son tartismada burda cikmis bende buraya yazdim post kasmak deil amacim.
    sadece sunu anlayin artik tartis tartis nereye kadar
    burda kısıtlı yaziyorsunuz
    ama kim bilir neler diyorsunuz icinizden

ben anladim ama gec oldu bu isler cok yanlis...
  • Season 4 Çalışmalarınız Sürüyor Galiba.

Bu Arada Md Portal VGrand Hakkında Bir Konu Açarsanız İyi Olur.

Ajax ve Php İle Yapacağınız Bu Güzel Çalışmayı Şahsen Ben Takip Etmek İstiyorum.

• Kazı Calısması yapıyorlar bence belki bi tarihi eser Episode2 bulucaklar...
  • Biz Hiç Yoktan Kendimiz Kuruyoruz MiLLete yaLvarmıyoruz Sizin Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ı N3SRi ı| -- 7 Ekim 2008; 19:33:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Kazı Calısması yapıyorlar bence belki bi tarihi eser Episode2 bulucaklar...

Çok saçma bir cümle.

zaten daha önceden yaptıkları bir portal var. bunu dahada geliştiriyorlar.

sen bana tüm herşeyini kendin düşünüp kodladığın yada yaptığın herhangibir şey söyleyebilirmisin ?

bu arada hala ben Akaruzun fotosunu bekliyorum. yalan yere ortaya bir konu çıkardın. hala bir foto gelmedi ve bunu söyleyeli 4 5 gün oluyor..

insanlara, ''yaptığın ucuz şeyler ortaya çıkınca'' gösterdiğin anlamsız tepkilerle sen çok fazla iş yapamassın ben sana söyleyeyim.

yapılan yanlışlıklar gizli kalabilir. ama bu yaptığın yanlışları inkar etmek sana hiç yakışmıyor.

akaruzun fotosunu buraya koymayarak bir kez daha yalan söylemiş oldun. ve ben senden bu fotoyu görene kadar bu konuyu mesajlarımda yazmaya devam edeceğim.

• ExtReme BuyuR Jijim.. Bak Bakim..FotoMontaj Yaptık^^ BoyLe biLin İşi Ok.

Yaf Ciddi Ciddi BoyLe OLmuyo Yaf:S Sizi Hepmi KaPak Etcem:S

Konuya Mesj iLk Mesajim BanLancam^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ByLoRD| -- 7 Ekim 2008; 19:51:49 >
  • Zuaha Bu kadar Mantıksız bişi oLamaz bu Açıgı iLk deLLy buLdu deLLy'de Akaruzun Abisi hiç güLecegim Yoktu Bizim Akaruz olduguna eminmisin

Onu bunu Geçinde Kendi Sitenize Bakın Suspend Yemişsinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ı N3SRi ı| -- 7 Ekim 2008; 20:12:59 >

• Sen Rahat OL Bişey oLmadi Siteye.. BandWitch Gectik OkadaR^^. 2 güne AciLcak.. Sizin Gibi 4 Aydir AnaKartimiz Yanık DiiL^^..

Akaruz'un YALvardigi BesBeLLi.. Rahat oL Rahat DesinLer.. Top oLma Top DemesinLer..
  • Akaruz Nickini kuLLanan Tek Savaş deiL Ona BakaRsa eger Coder var By_LORD die Oda senmisin _? aLLah için biraz mantıkLı konuş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ı N3SRi ı| -- 7 Ekim 2008; 20:15:01 >
  • ByLoRD Yine Hızır gibi gelmişsin Adam byalvarıyor yaw bu kodu verinde Türk serverlarını hackleyeyim diye haa bide birilerine o çarpık ingilizcesiyle yazılar yazmıs Thnx miş yaw gecenlerde birileri birileriyle dalga gectiler oysaki önce bi kendi halinize bakında sonra birilerine tas atın ByLoRD un ingilizcesi az olabilir yada ceviri programı yanlıs cevirebilir ama bukadar basit bi cümlede thnx yazarsan bu senin bilgisizligini gösterir.. Bundan soınrada kendinize bakıp sonra millete satasın haaa kazı calısmanız bitsinde bi tarihi eser servera gelelim yaw.. buarada sitemizin fotosunu cekmişsin yaw Nesrincigim halin içler acısı biliyormusun o s,itenin parası pesin ödendi merak etme para bende para var yeterince gerekirse kingmuyu bile satın alırım.. Sen kazı calısmalarına devam et Mu-Adana bıraktı tüm serverları ki diger türk serverları bizim kardeslerimizdir.. King-Mu ya fark ata ata hatta her alanda Gol ata ata bıktık usandık yaa her zaman mı 5-0 yenilirsiniz.. Yaw son 16 ayda muonline alanında mu-adana dan iyi bir iş yaptınız mı bunu söyleyen varsa cıksın karsıma.. Yoksa Sesini kessin ve konusmasın.. Herneyse Diyeceklerim bukadardı.. Adıma bişeler yazılıncaya kadar son postumdur Eywallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Lee| -- 7 Ekim 2008; 20:46:32 >

• Bandwith demeyi bilmeyenler.. ayrıca o SnapShotun bir Wordpress eklentisi olup... üzerine Gelinen Kelime ile ilgili arama yaptığını bilmeyenler burda boyle kendilerini rezil ediorlar..

Akaruz Kelimesi. Orda Gördüğünüz Kelimelerle Bağdaşıyor.. Bilmem anLatabildim mi?
    Akaruz = searc_acc_admin
    Akaruz= Season 4
    Akaruz = MuOnline

Öğreninde gelin ya size bu işi öğretemem şimdi kalın kafalılar
  • Sen ancak Server Hacklersin
  • quote:

Sen ancak Server Hacklersin

sen de anca kendi dediğine kendin gülersin.
  • Lee Bana Tek Şunu söyLe Lafı kıvırmadan..

MuOnline da Birtek Yapıtın üstünde Mu-Adana Nın ismi var mi ?
    Yaptıgınz şeyLer version yukseltmek ki onu herkes yapio item eklediniz Kimse ekleyemez dediniz Eklemedim mi ? Ekledim

Bide KingMu (MD Team) in yapıtlarına bakalım

İlk TAM Türkce Muonline Portali Muweb 9 'u decode eden Tek Decoder Muweb'Lere Premium sistemini getiren biLe MD Team Daha sayim mi

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Lee Bana Tek Şunu söyLe Lafı kıvırmadan..

Yaptıgınz şeyLer version yukseltmek ki onu herkes yapio item eklediniz Kimse ekleyemez dediniz Eklemedim mi ? Ekledim

İlk TAM Türkce Muonline Portali Muweb 9 'u decode eden Tek Decoder Muweb'Lere Premium sistemini getiren biLe MD Team Daha sayim mi

Bizim Ekledigimiz Setleri Eklede Ondan sonra konus o zaman.. Sen ne bilirsinki Ancak kopyala yapıstır... Harry Potter filmini cok izliyosun sanırım hayal dünyasında yasıyosun.. Senin ne oldugunu biliyoruz gördükde.. Merak etme yakında bizide yakında n tanırısn artık....

• quote:

quote:

Bizim Ekledigimiz Setleri Eklede Ondan sonra konus o zaman.. Sen ne bilirsinki Ancak kopyala yapıstır... Harry Potter filmini cok izliyosun sanırım hayal dünyasında yasıyosun.. Senin ne oldugunu biliyoruz gördükde.. Merak etme yakında bizide yakında n tanırısn artık....

ßeni ßyLord'a sor

• quote:

quote:

quote:

ßeni ßyLord'a sor

Asil Sen beni iyi tanı ReSo Tlf numaranı bulup daByLoRD a veren benim Ayagını denk al tlfnunuda buldum Seni zaten buldum Bak Burdaki Dostların seni sanal alemde kurtarırlar sadece gercek hayat bilirsinki ACI dır.. Cok fazla öten horozun ibigini keserlermiş.. Sanırım Adana-Mersin Arası 70km bişe dimi.. Bide Ben mi arayım seni Tlfda bunu mu istiyorsun..bak ben 17-18 yasında bi cocuk degilim bunu hatırlatırım bylord a sormus

• quote:

quote:

quote:

quote:

ßeni ßyLord'a sor

Asil Sen beni iyi tanı ReSo Tlf numaranı bulup daByLoRD a veren benim Ayagını denk al tlfnunuda buldum Seni zaten buldum Bak Burdaki Dostların seni sanal alemde kurtarırlar sadece gercek hayat bilirsinki ACI dır.. Cok fazla öten horozun ibigini keserlermiş.. Sanırım Adana-Mersin Arası 70km bişe dimi.. Bide Ben mi arayım seni Tlfda bunu mu istiyorsun..bak ben 17-18 yasında bi cocuk degilim bunu hatırlatırım bylord a sormus

Eeeee Cvp?

• Umut sana dedimm bana abii diceksinn dedimm..
    Bidaha 4 günlede bırakmam sınırsız çizerim ona göre..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.