Şimdi Ara

KingMuOnline 1.03N+Season2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
0
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar KingMuOnline 1.03n Version Geçti

Exp:750

Drop:80

Version:1.03n+Season2

http://www.kingmuonline.com Site

Bless Ve Soul Satılıyor.

Serverda En DeğerLi Şeylerden Birisi Zen

DL Pelerini Satılmıyor..Kendiniz Yapıcaksınız...

Spotlar GüzeL...

Max Stat:65K

Reset Lvl:400

İletişim:king.mu@hotmail.com

Serverda Emegi Gecen Herqese Tesk.Başta GeleN Magic_Lord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 12 Mayıs 2007; 21:12:51 >

• HayırLı Olsun.. qL... Hf...
  • Saolasın Bu Arada unutmadan MuBergama Team daki ve MuMaster Team daki Ark. Tesk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 28 Nisan 2007; 21:14:02 >
  • arkadslar sıtede patch nerde onuda sı soleyınde hemen baslaayalım bıde mu bergamanın ıcıne atsak calısırmı onuda soruyımde sımdıden tessekurler umarım sorunsuz kalıcı ve zevklı server dılegıyle
  • Saol Dosyalar Bölümünden İndirebilirsin Patchi Atarsan Calisir Bu ARADA Bazen Server Site işLerinden dlayı falan 2-3dk ligna Kapaniyor.Bilginize
  • Hayırlı Olsun...
    Server Nerde Öğrenebilirmiyim?? (İstanbul sa Hangi İlçe ? )
  • sıtedekı dosyalar bolumunde lınk yok dıyo forumda buldum patch onu attım ama luncer acınca normal sıteyı acıyo logın falan cıkmıyo anlamadım yanı buraya patch lınkk koyabılırmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NoLimit MuOnline Season 4
    6 yıl önce açıldı
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Düznleme Yapılıyo Hersey Tamam Ama Sitede onLine Sayısını Gostermiyo onu haLLedeLim beLirticem
  • tamama arkadasım saol beklıyorum beklıyoruz :)
  • Arkadaşlar Pc Formatladık Cunqu onLine sayisi gostermiyor..hersey ayarli bastan kurulcak!Saygilar Buyuq ihtmal bugun onLine oLur
  • Hayırlı uzun ömürlü olsun

Geliyorum
  • Arkadaşlar Umuyoruzki Saat 7 gibi onLine oLucak cunqu shoplar falan Ayarlı Format 1 saat surse kurulumda 1 saat buyuq ihtimal 7-8 gibi onLine!!
  • shoplarda ne gibi itemler var soul satılmasın ama patlama oranı da çok olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

shoplarda ne gibi itemler var soul satılmasın ama patlama oranı da çok olmasın

+1
    HayırLı ossun bende gelecem inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

shoplarda ne gibi itemler var soul satılmasın ama patlama oranı da çok olmasın

+1903 Shoplarda ne gibi itemler olacak jeweller vs ... Birde arkadaşın dediği gibi şu jewel patlama oranı az olsun lütfen
  • Yoldayım..
  • Site ye Girmiyo"Sayfa goruntulenemiyo" sadece foruma giriyo. Acc lazım
  • [Deleted by Admins]
  • Server açılıyor değilmi bugün bi gelişme var mı ? Açında kapuşalum da uşağum
  • site acılmıor:S
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.