Şimdi Ara

KingMuOnline Hatırlayanlar varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle benim nickim Spawnndı.İlk olarak global mu sonra reality , turkmu ve kingmuonline olarak bütün serverları dolaştım.Bu konuyu burada açmamda ki amaç

belki eskilerden birilerini görüp anılarımı biraz olsun hatırlamak istedim.

Hatırladığım arkadaşların nicklerini yazıyorum.Unuttklarm varsa kimse kusura bakmasın.

Hunter veli abi , Evren , Siyah inci ,Ezankces , Nebula , Seda , Morgdakaybolankedi , Galandriel , Kabal , Lucifer , KnockOut , Delimanyaq , Reso vardı galiba , Ekselans , omaykan ,

Sadist , mexicali , Muzo birde herzaman bk kasan bi abimiz vardi.İnternet cafesi fln vardı nickini simdi tam hatırlayamadım.

Hatırlayamadıklarım olduysa buraya nicklerini yazarsa belki hatırlarım.Biraz geçmişi yad ederiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrlll -- 11 Eylül 2012; 2:35:31 >

• abi birakin bu konulari 30 kere gördüm ya enaz yeter
  • Ben de sonradan dahil olanlardanım (:

answer nickli bir bk vardı bende biraz ezikti ama olsun

Saydığın isimlerin çoğunu tanırım bir de morgda kaybolan değilde ''morgdadolaşankedi''diye hatırlıyorum ben onu
  • cagtacmg karamokar knockt benim carlarimdi kardes
  • O, Lucifer ben olabilir miyim acaba?
  • Hatırlamamak mümkün mü belki de ilk oynadığım ve severek devam ettiğim serverlardan bir tanesi idi. Nick "sEbAs" idi belki hatırlarsınız. Beraberinde devam ettiğimiz arkadaslar Vulturex, Blueday, Jas3s, Giyotin de vardı. Güzel günlerdi hakkaten de ondan sonra zaten doğru düzgün bir serverda oynamak uzun süreli pek nasip olmadı.
  • DH de bu konular bitmicek galiba. Canınız mı sıkılıyo abi şunu hatırlayan var mı bunu hatırlayan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zonemyko oynayan var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sırf Konuya Mesaj Atmak İçin Üye Oldum...

İnterneti olan sürekli Bk Kasan Abinin adı Mete İdi Karakterini hatırlayamadım Bizim mahllenin eski İnternet kafecisi Oyun birincisi PANTHER Wardı arkadaşı onun caharla kasardı Sürekli Offroad Guildi eygidi zamanlar...
  • Muonline tarihinde En Çok sevdiğim serverlerden birisi Kingmuonline idi.Yalnız Sansar (Adem'in) serveri olan.Adem kardeşime Teşekkür ediyorum iyi bir ortam sağladığı için.İlk Turkmu (mersin serveri) ile başlamıştım türk serverleine.daha sonra Kingmuonlineyle tesadüfen tanıştım ve benim başladığımda 10 kişi yoktu serverde.Spawn king munun en güçlü çarıydı o aralar.Daha sonraları hatırlayanlar iyi bilir,oyunu kızkalesinde Sedaların kafeye kurduğumda o zamanki kardeşlerim "abi bu ne biçim oyun,çizgi film gibi.." diolardı.Daha sonra virüsü onlarada bulaştırınca bırakın çizgi filmi,eve yemeğe bile gitmez oldular.:D
    Daha sonra TURKEY guildini açtığımda Guild doldu ve ikinci bir TURKEY guildi açmıştık.hayatımda en çok sevdiğim ve en güzel yılarımın geçtiği bir serverdi diyebilirim.
    Saolsun Sansar kardeşim bütün önerilerimi kaale alıp,aile ortamı oluşturduğumuz bir server olmuştu.Aradan çok yıllar geçti ve inanın ordaki ortamı hiç bir serverde yapamadık.Çünkü orda guild üyelerine paylaşımı,yardımseverliği,kardeşliği aşılamıştık.Paylaşım yapmayan,muhabbet etmeyeni çıkarıyorduk.Hiç unutmuyorum 10-15 kişi tarkanda tantalosu keser,çıkan ödülüde en zayıfımız kim ise ona hediye ederdik.
    Yıllarca Mu online oynarım,hep amacım muhabbet,dostluk,paylaşım olmuştur.
    Nihayetinde her zaman söylediğim gibi ,:"Serverler res yer,server kapanır,en kaliteli setler,kanatlar,resler gider,kalıcı olan sadece paylaşılan güzel dostluklar olur." Ben oyundaki dostluğu reele taşımayı başaran nadir insanlardanım.Bunu söylerken kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.O serverdeki dostlukları anlatmaya çalışıyorum.
    Abuzer'i yani evreni Kızkalesine getirdik..:D
    Daha sonra istanbuldaki polis kardeşim,öğretmen kardeşim ziyarete gelmişlerdi.Nebula,Kingmunun gece gündüz kasan en iyi bksını bile Akkum 'a ziyaretimize gelmişti.Yani Kingmu o zmanlar Türkiyenin e kaliteli serveriydi benim için.Muonlineyi çoğu set ,res,item içn kasar,güçlenince de diğer insanları sürekli kesip onları usandırı.Bir nevi egolarını tatmin ederler.Oysa bilmezlerki ne güzel ortamlar oluşturulabiliyor.Buradan o dönemde oynamış bütün kardeşlerime,arkadaşlarıma selamlarımı gönderiyorum.Umarım yeni soluklu bir serverde yine eski takım toplanır,gönlümüzce eğleniriz.Kim bilir....Belki yakın bir zamanda oda olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 30 Kasım 2012; 12:02:30 >

• Deadangel Kahin

Arada bir bakıyorum, eski arkadaşları görmek güzel. Çağrı, Veli abi, sizi birtek mudamı bulacam ben.:) kingmuda ki güzelliği bir türlü tam anlamıyla başka bir serverda yaşatamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrLucifer

Deadangel Kahin

Arada bir bakıyorum, eski arkadaşları görmek güzel. Çağrı, Veli abi, sizi birtek mudamı bulacam ben.:) kingmuda ki güzelliği bir türlü tam anlamıyla başka bir serverda yaşatamıyorlar.

Kardeşim Merhaba.Nasılsın.İyi insanlar her zaman bir birini bulur.Bak yıllar geçse de o güzel anıları unutmayan,unutamayan insanlar var.Demek ki o zamanlar daki ortam şimdilerde yok.Yani ben bile oynadığım serverlerde o eski tadı hiç alamıyorum.Hayırlısı bakalım.Yine belki bir yerlerde toplanır eğleniriz.Beni Facede ekle.Görüşürüz.

Hunterr_TURKEY_
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.