Şimdi Ara

## KingsAge Online(REHBER) ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben bu oyunu çok beğendim ve sizinde oynayabilmeniz için elimden geldiği kadarınca bir rehber hazırlamak istedim.

Öncelikle oyunumuzun linkini verelim :

http://www.kingsage.net/

BİNALAR

Kale:
    Kale, köyün kalbidir. Savaşlar sırasında vatandaşların güvenliğini sağlamasının yanında, usta ve inşaatçıların yeni binaları yapmak ve var olanları geliştirmek için hep birlikte çalıştığı yerdir. Daha büyük kale, daha fazla inşaatçının burada çalışabilmesini sağlar. Bunun anlamı binaların daha hızlı inşa edilebilmesidir. Kale 15. seviyeye ulaştığında, binaları yıkabilirsiniz.

Oduncu Kampı:
    Zırhlar ve silahlar için bir yapı malzemesi olarak ihtiyaç duyulsa da: Odun köylerinizin en fazla ihtiyaç duyduğu hammaddedir. Oduncu kampında, çevredeki ağaçlar işlenerek inşaatçıların ve demircinin kullanabileceği hale getirilir. Oduncu kampının geliştirilmesi, odun kesmek için daha fazla işçi çalıştırabilmenizi sağlar.

Taş Ocağı:
    Taş ocağında, devasa kaya parçaları parçalanıp işlenerek taş bloklara dönüştürülür. Bu taş bloklar, bina inşasında veya kışlalarda asker üretiminde kullanılır. Taş ocağını geliştirdiğin ölçüde daha çok taş işçisi çalıştırabilir ve daha hızlı taş blok üretebilirsin.

Maden Ocağı:
    En iyi savaşçılar bile, iyi zırhları ve keskin kılıçları olmadan bir savaşa dayanamazlar. Maden ocağında demir filizi çıkarılarak işlenir. Eğer madeninizi geliştirirseniz, daha fazla işçi çalıştırabilir ve daha hızlı üretim yapabilirsiniz.

Depo:
    Hammadeler; rüzgar ve kötü hava şartlarından korunmaları için depoya saklanırlar. Depoda herzaman yeterince yer olduğu kontrol edilmelidir, aksi halde önemli hammadeler kaybolabilirler. Maalesef hammaddeleriniz yağmacılara karşı güvende değiller. Onları saklamak için ayrıca Gizli Depo yapmalısınız.

Gizli Depo:
    Köylerindeki vatandaşlar her zaman kendi evlerini savunamazlar. Hazinelerini gizli depolarda saklamalarının nedeni budur. Bu gizli depolar, hırsızların ellerinden ve casusların gözlerinden uzak yerlerdir.

Değirmen:
    Alanın verimliliği değirmene bağlıdır. Un, değirmencinin vatandaşlarınızı beslemesini sağlar, öyle ki, krallıkta hiç kimse açlıktan ölmek zorunda kalmaz. Tüm işçileriniz ve askerleriniz beslenmek zorundadır. Bu nedenle sadece besleyebildiğiniz kadar kişi çalıştırabilirsiniz.

Kışla:
    Kışlada, disiplin ve taktik öğretimi için, katı kurallar ve acımasız bir davranış biçimi hüküm sürer. Savaşçılar, krallarına sadakatle hizmet etmek için burada yetiştirilirler. Siz onları,bütün cesaretleriyle sizin saflarınızda olmaktan gurur duyup, mutlu oldukları savaşlara gönderebilirsiniz. Kışlanı geliştirerek, daha modern birimlere sahip olabilirsin.

Sur:
    Güçlü surlar sayesinde vatandaşlarınız aç kurtlardan ve saldıran diğer düşmanlardan korunurlar. Köy savunulacağı zaman surun gücü (kademesine bağlı olarak), köydeki birliklerinizin de gücünü etkiler.

Katır Çiftliği:
    Katır çiftliğinde, senin için birçok eşya taşıyabilecek yeni hayvanlar yetişti. Daha büyük çiftlik yaparsan, daha çok katır yetiştirebilirsin.

Market:
    Market renkli hareketliliklerin yaşandığı yerdir. Uzaklarda ve yakın yerlerde olan satıcılar buraya ticaret yapmaya gelirler. Ana maddeler buradan alınır ve uzun mesafelere gönderilirler. Eşyalar biryerden biryere katırlarla taşınırlar. Katırları ise katır çiftliğinden temin edebilirsin. Marketin ne kadar genişlerse; yapabilceğin ticaret oranı, depolayabileceğin eşyalar artacağından, doğru orantıda artacaktır.

Simya Laboratuvarı:
    Simyagerin mutfağında harikulade şeyler üretilir. Bilgi mücevherini araştırırken, kötü kokulu karışımların yanında, bir çok faydalı şey de bulacaksınız. Laboratuvarınız büyüdükçe, araştırmalarınız daha başarılı olacak.

Köşk:
    Kontlar, krallığınızda sizin adınıza günlük vergilerinizi toplayan sadık vatandaşlarınızdan seçilirler. Eğer yeni bir şehre taşınmaları ve ofis kurmaları gerekirse, yönetim için yeterli miktarda altın paraya ihtiyaçları olur. Altın paralar Darphanede üretilebilir.

Darphane:
    Darphanede altın para basabilirsin. Altın paralar yeni para değer birimi oluşturmak için kullanılırlar. Daha büyük krallıklar, kendilerine bağlı ülkeleri yönetebilmek için daha çok altın paraya ihtiyaç duyarlar.

Anıt:
    Muhteşem bir heykel, şehrin merkezindeki meydanda durur ve şehir halkına sürekli sizin muazzam büyüklüğünüzü hatırlatır. O heykel savaşçılarınızı onurlandırır. Daha güçlü anılar yaratabilmesi için heykel 50% olmalıdır. Ancak bütün diğer binalar inşa edildiğinde ve tamamen geliştirildiklerinde yapılabilir.

BİRİMLER

Silahtar:
    Bir şovalye silahtarı olmadan ne yapar! Fakat silahtarlar, şovalyeleri olmadan da çok faydalı destek birimleridir. Atlarla araları iyidir, çok fazla silahları olmamasına rağmen, atlı birliklere karşı kendilerini koruma becerisine sahiptirler.

Saldırı gücü 50
    Piyade savunması 100
    Suvari savunması 200
    Okçu savunması 300

Muhafız:
    Muhafızlar sağlam kalkanları ve sarsılmak bilmez onurlarıyla tanınırlar. Krallarını ve insanlarını korumak için korkusuzca bütün düşmanların karşılarında (güçlerine bakmaksızın) dururlar. Muhafızlar yürüyen askerlere karşı uyguladıkları iyi savunmalarıyla bilinirler.

Saldırı gücü 100
    Piyade savunması 300
    Suvari savunması 100
    Okçu savunması 200
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 1)

Baltacı:
    Baltacılar savaş alanında savaş çığlıklarını atıp, düşmanlarıyla daha çarpışmadan korku salarak, baltaları deli gibi sallamaya başlarlar. Birkez kendilerini kaptırdıklarında, onları durdurmak mümkün değildir ve saldırma arzuları onları bilinen en dehşet saçan birimlerden biri haline getirir.

Saldırı gücü 350
    Piyade savunması 70
    Suvari savunması 50
    Okçu savunması 50
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 2)

Okçu:
    Kartal kadar keskin gözleri ve sivri uçlu oklarıyla, uzak mesafeden ölümcüldürler. Onlar, saldırı veya savunma ordunuzda sizi destekleyebilirler.

Saldırı gücü 150
    Piyade savunması 200
    Suvari savunması 150
    Okçu savunması 100
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 5)

Casus:
    Casusların gücü, savaşta yalan söylememeleridir. Ayrıca gecenin karanlığında düşman köylerini gözetlemek için sokulurlar. Daha fazla casus, daha detaylı casusluk raporu hazırlayacaktır.

Saldırı gücü 1
    Piyade savunması 10
    Suvari savunması 5
    Okçu savunması 7
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 4)

Akıncı:
    Çok uzak mesafelerden dahi düşmanlar akıncıların dalgalanan sancaklarını görürler. Bu hızlı savaşçılar oldukça deneyimlidirler. Hızlı ve güçlü bir şekilde savaşın ortasına sürebilirler. Eğer hızlı bir şekilde kuşatmalar ve akınlar icra etmek istiyorsanız bu savaşçıları kullanmanız kaçınılmaz olur.

Saldırı gücü 700
    Piyade savunması 200
    Suvari savunması 300
    Okçu savunması 300
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 7)

Kara Şovalye:
    Kara Şovalyelerin çevresini kötülüğün kokusu sarmıştır. Gören herkese korku ve dehşet saçarlar. Onların tek kelime ettiğini veya isimlerinin zikredildiğini kimse duymamıştır. Hiç bir zaafları yoktur. Ancak maliyetleri aşırı derecede fazladır.

Saldırı gücü 600
    Piyade savunması 1500
    Suvari savunması 1000
    Okçu savunması 1000
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 16)

Şahmerdan:
    On adamın gücüyle çelik alnını vuracak bir şahmerdana uzun süre dayanacabilecek duvar yoktur. Fakat ağırlığı çok fazla olduğundan, çok yavaş hareket edebilir.

Saldırı gücü 100
    Piyade savunması 100
    Suvari savunması 200
    Okçu savunması 20
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 20)

Mancınık:
    Mancınık ölümcül bir tekniğe sahip: Sapanları düşmanlarına en ağır kayaları fırlatabilecek şekilde tasarlanmış. Aynı zamanda binaları da bombalayabilir. Buna rağmen kendini savunamadığı için muhafıza ihtiyaç duyar.

Saldırı gücü 500
    Piyade savunması 400
    Suvari savunması 100
    Okçu savunması 200
    Gereksinimler: Kışla (Seviye 25)

Kont:
    Uzaktan kraliyet bandosunun sesini duyabilir, adınıza köyün yönetimini devralacak kontun işaretini alabilirsiniz. Majestelerinin adıyla tüm köyleri krallığınıza katılmaya ikna eder.

Saldırı gücü 100
    Piyade savunması 300
    Suvari savunması 100
    Okçu savunması 200

Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar. rehberin tutulumuna göre daha fazla bilgi ekleyebilirim.

....İYİ OYUNLAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 6 Şubat 2009; 20:56:55 >

• Güzele benziyor biraz WildGuns'ı andırıyor sanki. Deneyelim bakalım.
    İttifak falan da kurarız DH adına
  • Kurarız tabi oyunu bi tam çözelimde ... Oyun wildguns'dan çok farklı ve 3d
  • W2'de oynayanları beklerim imzamda yazıyor özel mesaj atınız
  • Ben w6'dayım valla
  • KONT için Ne gerekiyor neden yazmıyor bilen var mı ?
  • Bunlar alıntıki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunlar alıntıki...

Evet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

Bunlar alıntıki...

Evet, oyundan. Bence kendin de biraz bir şeyler eklesen iyi olur, oyuna yeni başlayanlar ne yapmalı vs. güzel bir rehber hazırlayabilirsin.

Bu arada w7'deyim ben..
  • Arkadaşlar dediğim gibi oyunada ben 1 hafta önce başladım onun için tam çözemedim şimdilik bunlarla idare edin topicin tutulumuna göre zamanla yeni şeyler eklicem
  • İyi de bunlar oyun rehberinde yazıyo zaten. Kopyalayıp yapıştırmışsın :)
  • SAOL BU OYUN GÜZEL MİSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 7 Şubat 2009; 20:25:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

Bunlar alıntıki...

Evet, oyundan. Bence kendin de biraz bir şeyler eklesen iyi olur, oyuna yeni başlayanlar ne yapmalı vs. güzel bir rehber hazırlayabilirsin.

Bu arada w7'deyim ben..

Yarın hallederim..Ayrıca ben w5 de 900 puanım çok güzel bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 8 Şubat 2009; 0:29:00 >

• hypsibremetes kardeşim öyle kopyalayıp yapıştırmakla olmuyo işde resimleri teker teker koymak zorundayim vede yazilari duzenledim hem daha iyisi yapilana kadar burda en iyisi bu
  • Eline Sağlık Diyemeyeceğim Çünkü Yardım Bölümünün Aynısı Burdakiler.Zaten Sende Belirtmişsin Sonradan.
    Ordan İnsanlar Birşey Anlamıyor Keşke Kendi Anlatımınla Yazsaydın
    Neyse Yine de Emek Var,Sağolasın...
    Bu Arada D5'deyin TRbLack Adım 2320 Puandayım.
    Sorunuz Olursa Mümkün Olduğunca Yardımcı Olmaya Çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

hypsibremetes kardeşim öyle kopyalayıp yapıştırmakla olmuyo işde resimleri teker teker koymak zorundayim vede yazilari duzenledim hem daha iyisi yapilana kadar burda en iyisi bu

Bende diyorum ki bu kadar uğraşmana gerek yoktu. Oyuna giren zaten yardım bölümünde bunların aynılarını görecektir.
  • Bu oyun zaten kapanacak olan klansavaşlarının yerine kuruluyor sanırım.W3 de kıta 35 de klanımız var isteyen bana pm atsın burdan klandan davetiye atayım.
  • Bugün Oyundaki Hataları Gidermek İçin Yeni Versiyon Çıktı

Versiyon Değişiklikleri
    Versiyon 0.1.6

- YENİLİK: Ticaret ve diğer raporlar için ikonlar
    - DEĞİŞİKLİK: İstatistik hesaplama performansının optimizasyonu
    - DEĞİŞİKLİK: Yeni mesaj ikonunun yanıp sönmesi
    - DEĞİŞİKLİK: Haritanın gözden geçirilerek optimize edilmesi
    - DÜZELME: Kaynak olmaksızın ticaretin kabul edilebilmesi
    - DÜZELME: Rapor iletimi
    - DÜZELME: Tüm ittifak davetlerinin bugün olarak görünmesi
    - DÜZELME: İttifak diplomatının her hangi bir birlik oluşturamaması
    - DÜZELME: Kıta istatistikleri kaydırılırken, kıtanın hafızada tutulmaması
    - DÜZELME: Kimya Laboratuvarından küçük haritanın keşfinin çıkarılması
    - DÜZELME: IE: Sayfa yüklenirken olan titreme durduruldu.
    - DÜZELME: İnşa listesinde istenen ekstra bedel şu anda tüm dillerde çalışıyor
    - DÜZELME: redir.php'nin her zaman ana sayfaya gitmesi
    - DÜZELME: Savaş simülatörü artık negatif şansı da hesaplıyor
    - DÜZELME: Kalede bir yıkım emrinin iptalinde bedelin geri verilmesi
    - DÜZELME: Harici ittifak forumu artık link halinde, text olarak gösterilmiyor

• Server 6 da 1700 puanlı bi hesabım vardı isyene başka bir oyun karşılığı verebilirim.
  • aynı id ve password ile w7'de 5 köy (29.680 P-ayrıca 2 kont hazır) -w8'de 4 köy (21.000p -1 kont hazır).
    asker sayısı oldukça iyi. xigenon GB takası olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.