Şimdi Ara

Kingston 128 gb flash bellek 89 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kingston 128 gb flash bellek 89 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlarda yazma hızının çok kötü olmasından dert yanılmış. Ortalama 10-15 mb yazma hızı var. Büyük bir dosya atarken kanser edebilir.
  • Aynısının 32gb olanı var. Yer yer 30mb/sn görsede ortalama hızı 15-20. Hele telefona otg araciligi ile takacaksanız hiç bulaşmayın. Ortalama yazma 5-10 arası değişiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12-15 tane kadar arkası yesil olan kingstonlardan aldım, ben aldım siz almayın yazma hizi perişan, bu nasıl usb 3.0 anlamadım.

19 tl lik toshiba 2.0 bundan daha performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 29 Ağustos 2019; 10:0:53 >
  • 120 gb ssd alip 3.0 harici kutuya takmak daha mantikli boyut olarak buyuyor ama tasinamaz degil yinede

• Modeme takıp film vs izlemek için kullanacaktım ama iş görmez mi?
    Hdd takınca sürekli çalışıyor hdd uyku moduna girmiyor modemde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden okadar kotumu okuması?

Bluray film atıp tvde izlemelik usb arıyorum. Sipariş geçeyimmi yoksa benzer fiyata birşey varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuma hızı iyi de yazma hızı kötü sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Modeme takıp film vs izlemek için kullanacaktım ama iş görmez mi?
    Hdd takınca sürekli çalışıyor hdd uyku moduna girmiyor modemde
    Ne modemi takıyorsun hocam? Film izlemek için kullandığın yöntem nedir
  • Hocam vdsl modemden bahsediyordum.
    Modemin usb portuna takınca wifi ye bağlı tüm cihazlardan dosyalara direkt ulaşılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Hocam vdsl modemden bahsediyordum.
    Modemin usb portuna takınca wifi ye bağlı tüm cihazlardan dosyalara direkt ulaşılabiliyor.
    bilmiyordum teknoloji cahiliyiz işte hocam

adsl modemin 4k mkv filmlerini tvden rahat oynatabileceğine emin olsam böyle birşey denerim bende
  • Hocam oynatmayabilir takılacaktır büyük ihtimalle

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım akıllı tvde dosya yöneticisi özelliği varsa ftp ile oynatılabiliyor ama hız yetersiz gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: polnes1

120 gb ssd alip 3.0 harici kutuya takmak daha mantikli boyut olarak buyuyor ama tasinamaz degil yinede
    ssd lerin calisma yapisi flash bellekler ile ayni diye biliyorum. usb 3.0 harici kutular var 2.5 inch ssd takilabiliniyor uygun fiyatli bir ssd aldiginizda 400mb kusur yazma okuma veriyor yalniz usb 3.0 da belli bir kapasitede veri aktariyor usb 3.0 kapasitesi nedir bilmiyorum ben olsam ucuza 120 lik ssd bulup harici kutu ile kullanirdim daha performansli olacagi da kesin burdaki urune gore

• Arkadaşlar 4k filimde oynatir blurayde bu amac icin alinabilir 32gb olani vardi bende. Sorun yasamadan 25gb lik filimleri izledim yazma hizida ortalama bendeki 50mb goruyordu .100le baslayip 50mbde bitiyordu cokta gommeye gerek yok.
    Birde arastirin 4k filim icin 8mb okuma yazma hizi yetiyor. Abartmanin anlami yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.