Şimdi Ara

Kingston 128GB Flash Bellek HÜSRAN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
28.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m_karakus61

beyler ben çöpe attım kinsgton 128 gb yi bilginiz olsun uleb ben bu çinlilere ne diyim enayilik bizde başka bişe değilll :(((

5 dk önce ne yazmışsın, sonra ne yazmışsın., valla çok güldüm:))
  • arkadaşlar almış olduğunuz ürünler sahte büyük ihtimal. Bende gittigidiyordan 32 gc sdch kartı sipariş verdim. Ürün elime ulaştıktan sonra 30 gb data yükledim dosyayı yüklüyormuş gibi gösteriyor ama aslında yüklemiyor. Aldığınız ürünün gerçek boyunutunu test edebilen yazılımlar internette mevcut. Benim aldığım ürün 190 Mb çıktı. bende ürünü bana satana sahtecilik yaptığı için mahkemeye vereceğim tarzında mailler attım ve paramın geri iadesini aldım. Sizde mutlaka ürünü iade edip paranızı geri teslim alın.
  • 128gb - 200$
    256gb - 800$

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_e?url=search-alias=electronics&field-keywords=DT310/256GB

Buradaki fiyatlara bakarsanız zaten mümkün olmadığı belli oluyor bu fiyatlara bu ürünlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

128gb - 200$
    256gb - 800$

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_e?url=search-alias=electronics&field-keywords=DT310/256GB

Buradaki fiyatlara bakarsanız zaten mümkün olmadığı belli oluyor bu fiyatlara bu ürünlerin.

Fiyat karşılaştırması kalite için kriter değilki.
    öyle olsa sahte ürüne 1000 lira fiyat çekerim,
    millet vaaav fiyata bak demekki kaliteli deyip atlaması lazım ama oyle olmuyor.
    üründe iade garantisi ve satıcı firmanın güvenilirliği çok önemli.
    gg tabiki guvenilir.
    2 gün deneme garantisi var.
    onay vermezsin olur biter.

• Kriter değil derken?
    50 liraya 256GB flash bellek gerçekten 256GB mı olacak?

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1466991

Buyur buradan yak madem, bu ürün gerçek olsaydı bu fiyata satılabilir miydi?
  • geçmiş olsun
  • quote:

Kriter değil derken?

Hayir soylemek istediğim tam bu değil.
    benim için satıci firmanın iade garantisi en önemli kriter.
    Alırım,
    2 gün denerim,
    hata görürsem iade ederim.
    çok çok ucuz olan mal da şüphe uyandirır ,
    yerine göre o da doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

Kriter değil derken?

Alırım,
    2 gün denerim,
    yerine göre o da doğru.

babacım bende de var bitane 128lik aldım başta çalışıodu şimdi formatlanmıyo bile
    nasıl formatlıcam, biçimlendircem bi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsağlıkçı

quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

Kriter değil derken?

Alırım,
    2 gün denerim,
    yerine göre o da doğru.

babacım bende de var bitane 128lik aldım başta çalışıodu şimdi formatlanmıyo bile
    nasıl formatlıcam, biçimlendircem bi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

arkadaşlar büyük ihtimal ürünler sahte buda çinin kullandıgı sahtekarlık üzerine bir teknoloji ''H2TEST'' programı ile test edin gercekte ne kadar hafıza oldugu görünecektir...

usb belleginize attıgınız seyleri kopyalıyormus gibi gösteriyor fakat dosylar sanal başka yerde calıstıramazsınız, yaklasık 50mb-2gb arasında degişiyor sahte usb belleklerin hafızaları, daha fazla ugrasmayın ve uygun fiyatlı diye asla almayın.......

• Benim Elimde USB 3.0 DT Ultimate 16GB Kingston var
    Büyük dosyalarda yaklaşık yazma hızı 70 mb
    10 sn yede bir vcd filmi hdd den usb diske yazabiliyorum

Kingston 128GB Flash Bellek HÜSRAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayhan -- 6 Ekim 2011; 1:35:51 >
  • Resimdeki belleğin 16 lığı bendeki

• Bu testte USB 2.0 porta takınca test sonucudur.

• 16 GB DT Ultimate yi ben en ucuz 130 liraya toptancıdan bulmuştum nasıl oluyorda 128gb ı 100 lira :)
  • Bir sahte usb bellek satıcısı daha;
    Gittigidiyorda satış yapan deccenter adlı kullanıcıdan 25TL ye aldığım kingston marka 16 GB usb bellek sahte çıktı. Sahte olduğunu nerden anladın derseniz, öncelikle demir kısmında seri numarası yazılı değil, benim diğer belleklerimde demir kısmında seri numaraları yazıyor, bir kaç yerde de seri numarası yazmayan kingston belleklerin sahte olduğunu okumuştum.
    İkincisi belleği h2testw programıyla test ettiğimde kullanılabilinen boyutun 1.3 GB olduğunu gördüm. 1.3 GB dan sonrası kandırmaca. Umarım ucuz diye burdan alışveriş yapan başkaları olmaz. Gittigidiyordan usb bellek almak çok riskli bir iş bence. Üstüne üstlük satıcı deccenter gayet pişkin bir şekilde ürünün sahte olduğunu kabul etmiyor, bana gönderilenin sadece HATALI olduğunu söylüyor. Bir türlü demir kısmında seri numarası yazması gerektiğini anlatamadım.
    Belleğin diğer bir garipliği de data akışı esnasında yanıp sönen ışığın kingstonun alışılagelen yerinde değil daha arkalarda olması, elimdeki 4 adet orjinal kingston bellekte de ışık hep aynı yerde.
    Neyse varsın deccenter fake olduğunu kabul etmesin ben sahte olduğunu gittigidiyordaki yorumumda yazdım, artık en azından ürünü almadan önce yorumumu okuyanlar kendilerini bu satıcıdan koruyabilirler.

Ürünün linki;http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/kingston-16-gb-flash-bellek-dti-g3-usb-2-0-55638229

• quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

Bir sahte usb bellek satıcısı daha;
    Gittigidiyorda satış yapan deccenter adlı kullanıcıdan 25TL ye aldığım kingston marka 16 GB usb bellek sahte çıktı. Sahte olduğunu nerden anladın derseniz, öncelikle demir kısmında seri numarası yazılı değil, benim diğer belleklerimde demir kısmında seri numaraları yazıyor, bir kaç yerde de seri numarası yazmayan kingston belleklerin sahte olduğunu okumuştum.
    İkincisi belleği h2testw programıyla test ettiğimde kullanılabilinen boyutun 1.3 GB olduğunu gördüm. 1.3 GB dan sonrası kandırmaca. Umarım ucuz diye burdan alışveriş yapan başkaları olmaz. Gittigidiyordan usb bellek almak çok riskli bir iş bence. Üstüne üstlük satıcı deccenter gayet pişkin bir şekilde ürünün sahte olduğunu kabul etmiyor, bana gönderilenin sadece HATALI olduğunu söylüyor. Bir türlü demir kısmında seri numarası yazması gerektiğini anlatamadım.
    Belleğin diğer bir garipliği de data akışı esnasında yanıp sönen ışığın kingstonun alışılagelen yerinde değil daha arkalarda olması, elimdeki 4 adet orjinal kingston bellekte de ışık hep aynı yerde.
    Neyse varsın deccenter fake olduğunu kabul etmesin ben sahte olduğunu gittigidiyordaki yorumumda yazdım, artık en azından ürünü almadan önce yorumumu okuyanlar kendilerini bu satıcıdan koruyabilirler.

Ürünün linki;http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/kingston-16-gb-flash-bellek-dti-g3-usb-2-0-55638229

iade talep etseydin keşke.
    kargo ücretini sana yüklemekle beraber gittigidiyor güvenilirdir.
    bu arada deccenter isimli üye 2360 işlemde % de 100 olumlu puan almış.sizin olumsuz yorumunuz da görünmüyor,ilginç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 11 Nisan 2012; 18:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

Bir sahte usb bellek satıcısı daha;

iade talep etseydin keşke.
    kargo ücretini sana yüklemekle beraber gittigidiyor güvenilirdir.
    bu arada deccenter isimli üye 2360 işlemde % de 100 olumlu puan almış.sizin olumsuz yorumunuz da görünmüyor,ilginç bir durum.

Ürünü iade edip parasını aldım. Kargo parası da ödemedim. Yorumlar kısmında ikinci sayfada yorumum var kullanıcı adı canon570is. İnsanlar ürünü kontrol etmeden yorum yaptıkları için şikayet etmiyorlar herhalde. Bir de satıcı ile görüşmeden ve 1 hafta beklemeden olumsuz yorum yapamıyorsunuz gittigidiyorda.

• merhaba arkadaşlar bugün sirkecide bulunan tasiş ambarından satın aldım sanırım sonuncusuydu bana maliyeti 45 tl (devletimiz sağolsun)flash memory toolkit programındaki performansı ise şöyleki

http://imageshack.us/photo/my-images/4/flashtoolkitusb20.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/23/yeniresim3r.jpg/

nazar etme ne olur sirkeciye uğra seninde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakgun -- 4 Eylül 2012; 11:24:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.