Şimdi Ara

KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2 ram var sey ögrenmek istiyorum cpu-z programını calıstırdıgım zaman 266.7 mhz olarak gösteriyor hızını yükseltme sansım varmıdır anakartım asus p5nd2se bu aarını yükseltitigim zaman Overclock yapmıs mı olurum yoksa kendi hızına yükseltittigim zaman bana bi zararı dokunurmu yardımcı olursanız sevinirim simdiden tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_karamsar_ -- 15 Aralık 2008; 13:25:51 >

• 266 mhz onun frekans hızını gösteriyor. Sorun yok yani. Bir de o.c yapmak istiyorsan biostan yapacaksın. İşlemci hızını artırdığın zaman zaten kendiliğinden ram hızı da artıyor. Yalnız o.c yapmaya başlamadan yanında bir bilenden görerek bilgi almanı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 15 Aralık 2008; 14:20:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut Bey

266 mhz onun frekans hızını gösteriyor. Sorun yok yani. Bir de o.c yapmak istiyorsan biostan yapacaksın. İşlemci hızını artırdığın zaman zaten kendiliğinden ram hızı da artıyor. Yalnız o.c yapmaya başlamadan yanında bir bilenden görerek bilgi almanı tavsiye ederim...

ya saten o.c yapabilmem icin öncelikle işlemci sogutucusunu degiştirmem lazım o.c yapmak işlemciyevolt yükseltmek gibi bişey sıtandart sogutuyla tehlikeli olur o benim istedigim sadece ram hızını arttırmak bunu yapabilirmiyim
  • 667mhz rami 333.5 mhz görmesi gerekir, sanırım anakartınız 533mhz ram destekliyor. OC yaparken bunuda göz önünde bulundursanız iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: dj_karamsar_

KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2 ram var sey ögrenmek istiyorum cpu-z programını calıstırdıgım zaman 266.7 mhz olarak gösteriyor hızını yükseltme sansım varmıdır anakartım asus p5nd2se bu aarını yükseltitigim zaman Overclock yapmıs mı olurum yoksa kendi hızına yükseltittigim zaman bana bi zararı dokunurmu yardımcı olursanız sevinirim simdiden tsk ederim
  • TSK EDERİM AMA BEN FORUMDAKİ O.C ANLATIMLARINA BAKTIM VE BİRAZ KARISIK GELDİ KARISIK GELME SEBEBİ BENİM BİOS GÖRÜNTÜM COK FARKLI ACABA ABANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK Bİ ARAKADAS VARMIDIR

quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

667mhz rami 333.5 mhz görmesi gerekir, sanırım anakartınız 533mhz ram destekliyor. OC yaparken bunuda göz önünde bulundursanız iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: dj_karamsar_

KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2 ram var sey ögrenmek istiyorum cpu-z programını calıstırdıgım zaman 266.7 mhz olarak gösteriyor hızını yükseltme sansım varmıdır anakartım asus p5nd2se bu aarını yükseltitigim zaman Overclock yapmıs mı olurum yoksa kendi hızına yükseltittigim zaman bana bi zararı dokunurmu yardımcı olursanız sevinirim simdiden tsk ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Turgut Bey

266 mhz onun frekans hızını gösteriyor. Sorun yok yani. Bir de o.c yapmak istiyorsan biostan yapacaksın. İşlemci hızını artırdığın zaman zaten kendiliğinden ram hızı da artıyor. Yalnız o.c yapmaya başlamadan yanında bir bilenden görerek bilgi almanı tavsiye ederim...

daha ne olsun , ramlar %80 kapasite çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.