Şimdi Ara

Kingston 2 Gb Bellek Konusunda Yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 35 ytl verip 2 gb kingston usb bellek aldım. Pc'ye taktım hiç algılamıyor bile. Acaba bozuk mu yoksa bir şekilde tanıtmak mı gerekiyor lütfen yardım. Anakartım intel 946GZ İsleton.. Vista işletim sistemi kullanıyorum. Usb portunda modem çalışıyor ama flash disk'i hiç kullanamadım...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahid -- 5 Ağustos 2007; 1:27:32 >

• diger usb portlara takip denedin mi ? usb ler calisiyosa buyuk ihtimal cihaz arizalidir. benim de 512mb kingston durduk yere ariza yapti fazla da kullanmiyordum halbuki.. gecen gun acil bi durum icin lazim oldu ise yaramadi alet deli etti beni.
  • Sorunun bellekte olup oladığından başka bir bilgisayarda da deneyerek ya da donanım degisikliklerini taratarak emin olabilirsin..Bunlar cok sağlam üretiliyorlar aslında, Kingston çok iyi bir marka, bende de aynı bellekten var, 2gb yesil renkli olan, gayet iyi..zaten 5 yıl garanti vermişler,olmadı degistirirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baharwx

Sorunun bellekte olup oladığından başka bir bilgisayarda da deneyerek ya da donanım degisikliklerini taratarak emin olabilirsin..Bunlar cok sağlam üretiliyorlar aslında, Kingston çok iyi bir marka, bende de aynı bellekten var, 2gb yesil renkli olan, gayet iyi..zaten 5 yıl garanti vermişler,olmadı degistirirsin..

Başka bir bilgisayarda da denedim..! En ufak bir hareket yok..! Ne yazık ki yol üstünde bir bilgisayarcıdan almıştım. Fişi de kayboldu..! Bunu garantiye bir şekilde veremeyiz herhalde...! Ya da verebilirsek nasıl servisi felan var mı bunun? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen...!
  • Flash disklere ban. 2 tane aldım ikisi de doğru düzgün kullanamadan elimde patladı.. Bundan sonra bir daha flash disk alırsam 2 olsun..!

• aynı flash diskten bende de var. ama sorunsuz kullanıyorum. bu benim 4.cü flash diskim. 3 tanesi kingston idi. diğerleri de bozulmadı başkalarına verdim.

seninki bilgisayara takınca yeni donanım bulndu gibi görmüyor mu. eğer görmediyse bilgisayarım/donanım/aygıt yöneticisi içinden donanım değişikliklerini tara yap. orada görmesi gerekir. eğer yine görmüyorsa güvenlik duvarı, antivirüs programlarını falan kapatıp dene. ayrıca flash belleğin üzerinde yeşil kısmında küçük bir led vardır. bilgisayara takınca burada yeşil ışık yanıp söner, bir de onu kontrol et. belleğe elektrik geliyor mu ona bak. ayrıca bilgisayarına başka bir bellek takmayı dene. onu algılayacak mı? çünkü vistada çok yüksek güvenlik korumaları koyabiliyorsunuz .(böyle bir şey oluyor mu bilmiyorum ama) belki usb belleklere karşı bir koruma olmuş olabilir. gerçi başka bilgisayarda da çalışmamış ama yine de denemekte fayda olabilir.

ayrıcahttp://www.kingston.com/turkey/flash/datatraveler_home.asp buradan da ayrıntılı bilgi ve teknik destek alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 11 Ağustos 2007; 12:37:08 >

• ambalajı duruyorsa ambalaj üzerindeki s/n'dan distribütörünü bulup değiştirebilirsin.bir cok firma bu ambalajı saklamanı ister.kingstonun türkiye ithalatcılarını ara seri numarayı söyle onlara ait olup olmadıgını sor hemen anında değiştiriyorlar zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: cahid

quote:

Orjinalden alıntı: baharwx

Sorunun bellekte olup oladığından başka bir bilgisayarda da deneyerek ya da donanım degisikliklerini taratarak emin olabilirsin..Bunlar cok sağlam üretiliyorlar aslında, Kingston çok iyi bir marka, bende de aynı bellekten var, 2gb yesil renkli olan, gayet iyi..zaten 5 yıl garanti vermişler,olmadı degistirirsin..

Başka bir bilgisayarda da denedim..! En ufak bir hareket yok..! Ne yazık ki yol üstünde bir bilgisayarcıdan almıştım. Fişi de kayboldu..! Bunu garantiye bir şekilde veremeyiz herhalde...! Ya da verebilirsek nasıl servisi felan var mı bunun? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen...!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.