Tamam sen sebebini ara, bulursan da yazarsın buraya. |
Kingston 32GB USB3.2 Gen 1 (2. sayfa)
-
-
Ya neyin muhabbeti bu beyler 30 lira kargo beleş ürün almışız.Öyle bi yorum yapıyorsunuz ki kronik sorunlu vs vs en kötü çöpe atarız olur biter.Yorum yapanlar 2000li yılların başında yaşıyor herhalde 30 liraya bişe yapamıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün tükendi mi? Prime olup sepete ekleyebilen var mı? Ben ekleyemedim
yazması kötü günlük olarak kullanılmaz araba için olabilir format usbsi için olabilir
-
USB'nin yazma hızında işletim sisteminin de büyük etkisi var bu arada. Win10'dan USB'ye 3 dakikada kopyaladığım bir dosyayı, Macbook'tan aynı USB'ye atmak istediğimde 1 dakikada falan atıyorum. Üstelik Win10'daki işlemci, RAM ve SSD, Mac'tekine göre net şekilde daha hızlı olmasına rağmen. Yazılım darboğazı mı oluyor artık nedir.
-
Arkadaşlar sanki NASA'da mı çalışacağız.
40 mb hız bence yeterli
-
bunu birkaç kere denedikten sonra hep aynı sonucu veriyorsa, bence de işletim sisteminin de büyük etkisi var demektir
-
Bekleme listesine girdik, peki bu beklemede sıra geldiği oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geliyor.
-
Evet aynı sonucu veriyor. Bence de OS faktörü var veya donanımın USB protokolüyle alakalı bir sonuçtur, teknik kısmını bilemiyorum.
Kullandığım bu marka bir bellek 2.0 hızında olsaydı şükrederdim, yavaşlık bir yana sürekli donması tam bir baş ağrısıydı
İnsanın durup bir sorgulaması lazım niye bu marka bellekler sürekli 2.0 usb belleklerden daha ucuza indirime giriyor diye
-
Haber verene teşekkürler 3 ayrı hesaptan 3 adet sipariş geçtim.
Kesinlikle katılıyorum bende vaat edilen hızları hiç görmedim, elimde hem bu bellek hem de usb3.0 256gb sandisk var ikisinin de yazma hızları neredeyse aynı. Çok ucuz diye 45 lira iken almıştım şimdi de bedava diye bir tane daha aldım. 40 mb yazma hızı var, Usb 2.0 hızında diyen arkadaşların usb2 bellekleri 40 mb yazma hızına sahipse bellekleri aşırı iyi sanırım
-
Ürün az evvel teslim edildi. Anakartın arkasındaki USB 3.2 Gen 2 portuna taktım. Win10 ISO dosyasını NVMe'den buna kopyalayarak denedim, 30MB/s ile başlıyor ama bir süre sonra ortalama 12MB/s hızına iniyor, kopyalama süresince de 9-13MB/s hızları arasında gidip geliyor. Söylendiği gibi hızı düşük bir USB ama yukarıda da belirttiğim gibi ben hiçbir USB'nin zaten söylenen hızları verdiğini görmedim, dolayısıyla bu sadece bu USB'ye özgü bir şey değil.
Düşük hıza rağmen GB başına 1TL para değil bu zamanda.
CrystalDiskMark sonucunu da ekleyeyim:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 12 Ekim 2022; 13:34:31 >
-
Hıza bak, ben de dün aldım ama kargoya bile verilmedi
-
Benim cuma teslim edilecek gözüküyordu salıya kaymış.
1 hafta sonra teslim edilcek gözüküyor amazon şaşırtıyor
Valla İzmir’e teslim edildi üstelik. AGT hızıyla beni de şaşırtı bu kez, hep gece 8-9’da geliyordu AGT ile 😄
Dün öğlen aldım, bugün sabah geldi Kayseri'ye.
-
yok hocam ya , sanırım tarife yenilediğimde bi 50 lira kupon gelmişti altlimitsiz onunla almıştım .
-
zam gelmiş 58TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X