Şimdi Ara

Kingston 64 gb hafıza kartı 50 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hacksfather

Bu lg g4 e olur mu acaba
    olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı geldi ama hızı söylendiği gibi değil. Pc de 12 mb hızla yazıyor okuyor telefonda 35-40mb arası hızı olduğunu hız testi uygulaması vasıtası ile öğrendim. Uygulamaya güvenmiyorum benim pcden aldığım hız bana göre doğru. Başka bir kartım var o saniyede 15 mb yazıyor bu 12.

• 64 gb yazıor 57 olarak gördü biçimlendirdik yine aynı herkeze öylemi acaba

• nordccold N kullanıcısına yanıt
    Dosya sisteminden kaynaklı hocam. Windows da hiç mi görmediniz atıyorum 240 gb disk de 228 falan kullandırır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hz.haha H kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda ölçmek için kullandığınız arabirim usb 2.0 ise zaten en ala 20 mb görür. Doğru sonuç usb 3.0 ve üstü ile çıkar.

• nordccold N kullanıcısına yanıt
    Benim kart da 57 gb çıktı 32 lik kartım 30gb kullandırırken bu çok daha fazla yer kullandırmıyor.

@Onetılator doğru olabilir pc 3.0 değil kart okuyucu da 3.0 değil belki bu sebepten yavaş çıktı. Usb HDD bile 27 mb hıza çıkıyor zaten.

• Hz.haha H kullanıcısına yanıt
    Hocam kartlar öyle çıkmıyor olay bu zaten bazen yorumlarda da görüyorum. Ürün açıklamalarında anlatmaları lazım aslında insanlar eksik zannediyor.
    Mesela evo plus 128gb hafıza kartı var kullanılabilir alan 119 gb maximum. Modele özgü birşey değil yani

• 28i kargoya verilir(ayni gun) diyor hala kargoya verilmedi , sizde durum nedir ?

Mesaji attim 5dk sonra mesaj geldi ptt kargoyla adima yollamislar , burayi mi takio ediyor hb napiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 1 Temmuz 2019; 11:5:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de henüz gelmedi. Elime geçince de iade edeceğim, hala istanbul Ptt'de görünüyor kargo.
  • GYKA G kullanıcısına yanıt
    iade sebebiniz nedir hız doğru değil diye mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.