Şimdi Ara

Kingston 64 gb hafıza kartı 50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da Kingston Canvas Select 64GB microSD 80MB/s Class 10 UHS-I Hafıza Kartı SDCS/64GBSP 50 TL. Fiyatı piyasaya göre uygun bence bir göz atın derim

• Aldım. Tablette işe yarar. Teşekkürler paylaşım için.
  • Son 7 tane kaldı bitiyor
  • Teşekkürler aldık 2 adet
  • verdim sipariş, araç kamerasına uyarsa güzel olur. Teşekkürler.
  • İhtiyaç vardı çok iyi oldu teşekkürler
  • Aldım teşekkürler. Kingston taş gibi marka senelerce bozulmuyor Sandisk 2-3 senede bozuluyor. Onun için kaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.haha

Aldım teşekkürler. Kingston taş gibi marka senelerce bozulmuyor Sandisk 2-3 senede bozuluyor. Onun için kaptım.
    tecrübeyle sabit
    tespit doğru
  • Hz.haha H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, sandisk almıştım hiç uzun ömürlü değil. Kingston vardi bende daha önce 3 sene kullandım fakat kaybettim yoksa giderdi daha :).
  • St1ves kullanıcısına yanıt
    Bende sandisk vardı bir sabah baktım telefon hata veriyor. Kart 2 senede bozuldu. Hadi tamam ucuza almıştım 8 tl 8gb ama önceden haber et de dosyalarımı yedekleyeyim. Çok ayıp etti daha da sandisk almam.
  • 4K aksiyon kamera, drone vb. spesifik amaclar icin almayi dusunen varsa pas gecsin. Okuma hizi rakamlarina aldanmayin, U1 kartlar o tip kullanim icin yeterince hizli degil. U3 olanlara bakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

4K aksiyon kamera, drone vb. spesifik amaclar icin almayi dusunen varsa pas gecsin. Okuma hizi rakamlarina aldanmayin, U1 kartlar o tip kullanim icin yeterince hizli degil. U3 olanlara bakin.
    aynen katılıyorum.
  • Telefon için bende sipariş geçtim. Teşekkürler.
  • Aldım bende , 1 tane , teşekkürler
  • Üç saat olmuş,hâlâ stok bitmemiş...Performans çok düşmüş DH de...
  • Bir tane de ben aldım sizin gazınızla...
  • Bende gaza geldim sanırım , daha yeni evo 32 gb almıstım:))
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde evo 32 var okuma hızı iyi de yazma hızı berbat imkanınız varsa iade edin bence. Evo 32 yazma hızı fabrika verisi 25 mb benim testte aldığım değer 19 mb yani berbat evo serisinin 64 gb altı alınmaz . Bu üründe yoruma 68 mb yazma hızı aldığını söyleyen olmuş bence evo ya göre 20 mb lık okuma hızı düşüşünü fazlasıyla karşılıyor bu model hemde daha uygun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.