Şimdi Ara

KINGSTON 667 MHZ RAM YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende 667mhz ramlar var ve degerler bunları gosterıyor.sızce normal mı.ram hızı 315-320mh arası degısıyor.stabıl olarak hıc dokunmadan bole kalıyor.

KINGSTON 667 MHZ RAM YARDIMI

• normal gibi gözüküyor
  • 2200MHz lik AM2 işlemciler bellek böleni açısından çok kötü durumda. 2200MHz lik AM2 işlemci ile 533MHz lik bellekler 489MHz olarak, 667MHz lik bellekler 629MHz olarak, 800MHz lik bellekler 733MHz olarak çalışır. 667MHz ye getirmek istiyorsan hız aşırtma yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 3 Haziran 2007; 17:41:47 >
  • RAM 1 GB 667 MHZ DDR2 arkadaşlar bu ram i amd soket 754 bi anakarta takabilirmiyim?? ram ddr 400 idi onu çıkartıp direk bunu alıp taksam??
  • sole dıyeyım normalde ıntel yada amd 3500 ıslemcıde oc yaparken sorun cıkmadı ama bu amd am2 4200dfe sorun cıkıyor.carpanı 7yapıp fsb yı 350-400 arası yapınca makıen gene otomatık olarak 201mhz de calısıyor.ama bıostan gırınce hız 2800gosterıyor ama sadece bıostan ve makıne zaten klasıyor.carpan 7gosterıp deger 1400 mhz olarak ayarlıyor.yanı fsb yı otomatık ayarlıyor deger.sızce bu anakarttan mı kaynaklanıyor yoksa ıslemcıden dolayımı.ve ramı 667mhz e ayarladım ben su an.533mhz de 245mhz falan gosterıyor deger.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprens

RAM 1 GB 667 MHZ DDR2 arkadaşlar bu ram i amd soket 754 bi anakarta takabilirmiyim?? ram ddr 400 idi onu çıkartıp direk bunu alıp taksam??

DDR2 RAMİ DDR RAM YUVASINA TAKAMASSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcraft_00

sole dıyeyım normalde ıntel yada amd 3500 ıslemcıde oc yaparken sorun cıkmadı
    ama bu amd am2 4200dfe sorun cıkıyor.carpanı 7yapıp fsb yı 350-400 arası yapınca makıen gene otomatık olarak 201mhz de calısıyor.
    ama bıostan gırınce hız 2800gosterıyor ama sadece bıostan
    ve makıne zaten klasıyor.carpan 7gosterıp deger 1400 mhz olarak ayarlıyor
    .yanı fsb yı otomatık ayarlıyor d
    eger.sızce bu anakarttan mı kaynaklanıyor yoksa ıslemcıden dolayımı.
    ve ramı 667mhz e ayarladım ben su an.533mhz de 245mhz falan gosterıyor deger.

anakartın ney onu belirtseydin

birde aşırı yüklendigin için otomatik olarak eski değerlere alıyordur bende sempron kullandım aşırı yüklenirsen cpu reoc olup hızı aşagı cekiyor bu bir tür koruma gibi birşey kademe kademe yükselt aşırıya kacma

• quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR
    anakartın ney onu belirtseydin

birde aşırı yüklendigin için otomatik olarak eski değerlere alıyordur bende sempron kullandım aşırı yüklenirsen cpu reoc olup hızı aşagı cekiyor bu bir tür koruma gibi birşey kademe kademe yükselt aşırıya kacma

Anakartı resimde gözüküyor ya

M2NPV-VM

http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.