arkadaşlar uzun zaman sonra ramleride yoklamak istedim fakat kararsız kaldım +0,2 volt fasladan uyguladım şuan ram 2 voltta çalışıor acaba bi ram soğutucusu almadan bunu yapmak ne kdr doru bu kdr bi artış rame zarar verir mi? şuan işlemci p4 2,8@3,37 ghz ram 512 mb 533@640 mhz'de.rami elime alma ihtimalim var mı acaba yorumlarınızı bekliyorumm saygılarrrr
rami eline alma ihtimalin var dostum. ben +0.1de yakmıştım. dikkatli yapmak lazım. soğutucu pek gerekeceğini sanmıyorum güç kaynağın iyi mi acaba?
valla bnd gunluk 2,1v le çalışıyor ramler
yüzbaşım sen benden daha bilgilisindir ama ben twinmos ramlere +3 v verdim hiç sorun yok
2.1V a kadar -GENELDE- bir sorun olmaz sorun olma ihtimali oldukça düşük... Tabi çok şanslı biriyseniz o ayrı...
Ayrıca garantili ise zaten sorun yok...
ömür boyu garantili ramler ama onlar imalat hatası bile olsa garanti dışı diip geçiolar sözde garantili bu ramler 2 voltta artık kalırım ne aşağı inerim nede çıkarım yok yere başımı belaya almiim inş şanslı biri deilimdirrrrrrrr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme