Şimdi Ara

KingsTon DDR2 RAm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,bilgisayarımda ddr2 twinmos 521 mb 533 mhz ram vardı.kingston 1 gb 677 mhz birtane daha ram aldım ve taktım ama bilgisayarımda herhangi bir performans artışı olmadı acaba sebebi nedir.teşekkür ederim

• Öncelikle bilgisayarınız o 1gb lık rami tanımış mı onu öğrenmeniz gerek. İkincisi ise 512 ile 1.5 gb arası ram miktarı masaüstü uygulamalarda pek farketmez. İyi bir ekran kartınız varsa sağlam oyunlarla deneyebilirsiniz.
  • ben de 5 ay kadar önce 2*256mb'dan 2*1gb'a terfi ettim ancak çok pişman oldum. pentium m 1.86 işlemci çok kötü olmamasına rağmen hiçbir fark göremeyince ramlerden 1 tanesini sattım şimdi 1+.256gb kullanıyorum.
    kısacası çok bir beklentiniz olmasın. anca okangurunun dediği gibi supreme commander tarzı oyunlarda farkedebilirsiniz.
  • arkadaşım kendin diyordun biri 533 mhz biri 667 mhz normalde bilirsin ki 2 ramda aynı mhz de olması gerek bu tip mhz farklı olunca sorunlar çıkartabilir bilgin olsun 1.5 gb ram ile fark edebilmen için oyun oynaman lazım veya sağlam bi program çalıştırman lazım hızını anlayabilmen için ama sana tavsiyem ramları yapabiliyorsan ya 2 sinide 533 mhz yap yada 667 mhzlik
  • Dostum öncelikle senin ramden beklentin önemli. ram zaten xp için yeterliymiş 1.5gb ram sadece işletim sisteminin kullanamayacağı bi miktarda ancak ramde fazla yer işkal eden tema ve oyunlarda farkı anlarsın.
    +1 işlemcin yeterince iyi değilse ramin pek etkisi olmaz sonuçta her işlemcinin kullandığı bi ram var. o sınırdan sonra performans artışı göremezsin.
  • arkadaşım bu düşünceye sahipsen ,demek ki senin ram ihtiyacın yokmuş.Çünkü 512 ramdan 1.5 gb rama geçtiğinde gözle görülür bir rahatlama hissedersin.en azından nero ile bir 512 ramda cd dvd yazdırmak var birde 1.5 gb ramda.ram kullanımı gerektiren tüm uygulamalarda hissedebilirsin farkı ,en azından ben daha önce sahip olduğum 512 ve şimdiki 2gb ram arasındaki performans farkını hissedebiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.