5800x3d veya 5900x alıp kenara çekileceğim |
Kingston DDR5 32 GB 5200 Mhz Ram 3400 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
aynı kampanya aynı fiyat yeni konu açmaya gerek yok hortlatmak yeter ayrıca ddr5 hakkındada bilmediğin şeyler öğrendiğim bir konu oldu
-
hocam bize bir 12700k lı ddr5 li ve anakartlı, gelecekte de hızlı eskimeyecek sistem tavsiyesi verebilir misiniz?
-
tam adamına sordun onun elinden 100lerce sistem parça geçmiştir en tecrübeli adamlardan biridir
-
hocam bana ekran kartsız özelikle browser üzerinden işim gereği yüzlerce sekme açmam gereken bir PC lazım.
Şöyle çılgın atan ve google chrome'u tabiri caizse tek lokmada yiyecek bir ddr5 ram ve 12700k lı sisteme ihtiyacım var.
şu anda aklımda şunlar var.
12700K
MSI tomahawk 6400mhz WI-FI
DDR5
MSI MEG CORELIQUID S280
-
Siz zaten yazmışsınız.
Anakart güzel z690 carbonda olabilir.
Ramlere çok para vermeyin en ucuz ddr5 i alın geçin daha tam oturmadı ddr5 ler.
Rgb takıntınız yoksa Kingston 4800 yada 5200 alın geçin.
Sıvı soğutma güzel tercih. Yük altında çoğu 360 lık yada 420 lik soğutuculardan bile daha iyi.
https://www.techpowerup.com/review/msi-meg-coreliquid-s280-aio-liquid-cpu-cooler/7.html
Hatta düşünürseniz elimde bundan var sıfır çok hesaplı veririm.
bilendenal.com
Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5200MHz CL40 Performans Rami Kit (2x16GB) - KF552C40BBK2-32https://bilendenal.com/Kingston-FURY-Beast-32GB-DDR5-5200MHz-CL40-Performans-Rami-Kit-2x16GB-KF552C40BBK2-32.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 4 Haziran 2022; 8:19:46 >
-
Hocam anakart olarak Gigabyte Z690 Aorus Pro tavsiye ederim. 16+1+2 Direct Digital VRM Design 90A Power Stage var. Ürün incelemeleri çok başarılı.
Z690 AORUS PRO
-
Elimde sıfır kapalı kutu 5200 mhz 2x16 kingston mevcut 3.500 tl ye bırakıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
indirimli fiyatın 1000 lira altı param olsa ben alırdım abi
-
Hocam yazdığım anakartı aldığımda 16 X 4'den 64gb lik bir DDR5 yapabilir miyim? (MSI tomahawk 6400mhz WI-FI)
DDR5'lerde enerji kısıt-limit vs var mı anakart üzerinde veya 64gb randıman alamayacağım bir durum olur mu?
-
Hocam çok güzelmiş ama çok pahalıymış ddr5 olan modeli.
-
ben olsam ryzen 7000 alırdım 4-5 yıl sonra bile anakart değiştirmeden işlemciyi değiştirebilirsin
-
Hocam aslında ilk hedefim Am5 platformuydu, ancak sonbahar dedikleri için vazgeçtim. O kadar bekleyemem işimden dolayı, burada benim için ddr5 ram önemliydi. İşlemci de 12700k yeterli diye düşünüyorum yazılım işleri için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatlar dolar artmasına rağmen biraz daha düşüyor
-
Bugün bilendenal Ankara mağazasına gittim. İnternet üzerinden satın aldığım ürünleri elden teslim almak istediğimi belirterek aldım.
Acayip profesyonel çalışıyorlar. Ben DDR5 5600mhz Hynix üretimi 32 x 2 modül satın aldım. Anakartımın destekleyip desteklemediğine dair de ekstra bilgilendirme yapıyorlar.
Daha önce ismini duymamıştım ancak Ankara'lı böyle bir firma olduğu için çok sevindim işin gerçeği.
-
ryzen 7000ler geliyor fiyatlar dolara rağmen düşüyor ddr4 fiyatlarına gelirmi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X