Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram (8GBx2) Satın Al 13 Ocak 2025 17:37 1 1 Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram (8GBx2) Ramleri yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum , belki biraz daha fazla olmuştur. Kutularını satarım diye düşünmediğim için muhtemelen atmışımdır fakat güzelce paketler gönderirim. 32x2 alacağım için satıyorum fiyatıda uygun tutuyorum. Bilmeyen arkadaşlar için FURY CTRL programıyla ram ışıkları istediğiniz şekilde modlanabilir. Havale sonrası gönderim yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bartın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram (8GBx2) [SATILDI] [SATILIK] 60$ STEAM BAKİYE 1650 TL. [SATILDI] [Satılık] Cod Modern Warfare 3 Battlenet hesabı [ALINIK] BATTLENET COD MODERN WARFARE 3 HESABI