Şimdi Ara

KINGSTON HYPERX 1200 LERİ 1200MHZ DE ÇALIŞTIRABİLEN VARMI??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

ARKADAŞLAR BENDE BU RAMLERDEN VAR VELAKİN P5B DELUXE ANAKARTTA VE P35C DS3R ANKARTTA İKİSİNDEDE 1200 DE ÇALIŞTIRAMADIM. EN FAZLA 1100 DE P5B DELUXE 2.2 VOLTAJLA VE 1.55 KUZEY KÖPRÜSÜ VOLTAJI İLE STABİL GİBİYDİ..

BU RAMLERİ 1200 DE ÇALIŞTIRABİLEN VARSA LÜTFEN ANLATSIN HANGİ ANAKARTLA YAPTIĞINI VE AYARLARI????

kardes o ramleri 1200 de yürütmenin tek yolu var

asus anakart ta oc menusunde unlinked de cpu fsb sini memory de 1200 ü görene kadar artır (biosta)

baktın memory 1200 e geldiginde cpu fsb si cok yüksek (tabi yüksek fsb de pc nin dogru calısması için hem cpu ya(nerdeyse 1.4 ile 1.5 volta kadar) hemde ramler'e(ram voltajını kaça kadar cıkarman gerekiyor onu tam olarak bilmiyorum artık deneye deneye bulursun) voltaj artırman gerekir saglam bir sogutucunda yoksa ise 1200'e cıkma timgleride ilk seferde auto da bırak hiç elleme

ok

not...:Ben asus p5n-e sli anakartta kingston 900 mhz ramleri 900 de calıstırabilmek için cpu fsb sini 1350 ye cıkarmak zorunda kalmıstım yani 3.4 ghz e cıktı e6700 voltajıda 1.4 volttu(elle ayarlamadım biosta auto seciliydi ram voltajları da aynı auto seçili idi).

denemeni bekliyorum merak ettim
    fsb yi kaça cıkarman gerekecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 2 Eylül 2007; 2:54:03 >

• anakarlar max ddr2 800 ram destekliyorlar

ddr2 1200 destekleyen anakart yok. blki oc işinde 1066 olabilir .
  • elimde 2 adet kit var biri 1200 olanı diğeri 900 olan 1200 olan max 1170 mhz de kullanılıyor ddr900 olanı ise gariptir ki 1200ve yukarısında zorlanmadan çalışıyor
    kingston 1200modüllerinin türkiye ye gelen partisi ya sallamasyon yada kötü modülleri yollamışlar herneyse bizde 1200alıp 1200 göreceğiz diye ümitenenlerdeniz
  • arkadaşım üslubuna biraz dikkat et sana yardımcı olmaya çalışan biriyle böle konuşamazsın biraz saygın olsun insanlara
    quote:

arkadaşım o kadarını bizde biliyoz .... her türlü voltajı denedik olmuyorrr......
  • Anakartım Gigabyte DS3 Rev3.3 (P965) ve bu ramlere sahibim.

Sonucu merakla bekliyorum...
  • quote:

ARKADAŞLAR BENDE BU RAMLERDEN VAR VELAKİN P5B DELUXE ANAKARTTA VE P35C DS3R ANKARTTA İKİSİNDEDE 1200 DE ÇALIŞTIRAMADIM. EN FAZLA 1100 DE P5B DELUXE 2.2 VOLTAJLA VE 1.55 KUZEY KÖPRÜSÜ VOLTAJI İLE STABİL GİBİYDİ..

BU RAMLERİ 1200 DE ÇALIŞTIRABİLEN VARSA LÜTFEN ANLATSIN HANGİ ANAKARTLA YAPTIĞINI VE AYARLARI????

Valla aldığım günden beri çatır çatır... 1200 üstünde 2.65 V çok ısınıyorlar diye bide fan aldım sorunsuz kullanıyorum anakartın ile bi uyumsuzluk söz konusu olabilir ii bi araştır derim. Saygılar.
  • Arkadaşlar bu ramler 1333 fsb.işlemciler için cıkarıldı.eğer böyle bir işlemciniz yoksa 1066 nın üzerinde
    stabil calışmayı ümitlemeyin.
  • Bazı arkadaşlar belleklerdeki saat hızı değişimlerinin oyunlarda birkaç FPS artış gösterdiğini yazmışlardı.

Bu bellekleri 5-5-5-15 (CAS5) timingler ile 1200 MHz hızında çalıştırmak oyunlarda tahminen ne kadar katkı sağlar ?

Benchlerde katkı sağlayacağı kesin zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.