Şimdi Ara

KINGSTON HYPERX 1200 LERİ 1200MHZ DE ÇALIŞTIRABİLEN VARMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE BU RAMLERDEN VAR VELAKİN P5B DELUXE ANAKARTTA VE P35C DS3R ANKARTTA İKİSİNDEDE 1200 DE ÇALIŞTIRAMADIM. EN FAZLA 1100 DE P5B DELUXE 2.2 VOLTAJLA VE 1.55 KUZEY KÖPRÜSÜ VOLTAJI İLE STABİL GİBİYDİ..

BU RAMLERİ 1200 DE ÇALIŞTIRABİLEN VARSA LÜTFEN ANLATSIN HANGİ ANAKARTLA YAPTIĞINI VE AYARLARI????

• arkadaşım bildiğim kadarıyla o ramler 1200mhz'de 5-5-5-15 zamanlamalarda çalışabilmek için 2.325 volta gereksinim duyuyor,o şekilde deneyip sonucu paylaşırsan güzel olacaktır.O değerlere ulaşılamasa o şekilde adlandırılmazdı

burda da daha önce bu forumda karşılaştığım bir tablo mevcut:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikazeden -- 6 Temmuz 2007; 14:53:16 >
  • arkadaşım o kadarını bizde biliyoz .... her türlü voltajı denedik olmuyorrr......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

arkadaşım o kadarını bizde biliyoz .... her türlü voltajı denedik olmuyorrr......

o ramler öyle boşuna almışın, arkadaş aldı 1000 bile olmadı bizde iade ettik
  • gigateke telefon açtığımda anakart desteklemiyodur dediler. destekleyen hangisi söle onu alıyım dedim daha çıkmadı dediler........ aldık işte bi kere adamlar bizi ilgilendirmez senin sorunun diyolar....
  • anakarta göre seçmeliydin ramleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunda oya hangi anakarta göre bence o ramler 1200 falan görmüyor hiçmi 1200 yapan ram görmedik dahasını yapanlrda var onlar kendi üretim bordlarımı kullanıyor
  • Ya hocam kaç kere yazacağız sanada,1200 yapmayan ramleri kakalamışlar sana,gidip tüketici haklarına şikayet et ve iade et şu ramleri,vakti geçtikten sonra elinde patlar yapacak bişeyinde kalmaz
  • Ramler 1200 yapmasaydı Kingston ramlerin üzerine 1200 yazmazdı bundan emin olabilirsin.Ramleri destekleyen anakart nasıl piyasaya çıkmaz onu ise anlamadım.P35 zaten piyasada ve daha satışa çıkmayan 45 nm ve1333 fsb bile destekleniyor.1200 mhz üzerini overclockla destekleyen nvidia chipsetli anakartlar zaten satılıyor.

+ben de merak edip kendi anakartım için ram uyumluluk tablosuna baktım ve senin ramleri destekliyor.(gigabyte p35 ds4)Demek ki gigatekteki elemanlar kafasına göre konuşuyor.

Ekleme:bazı sitelerde test anakartlarını baktım ve bu ramler Asus P5W-DH Deluxe Bios 17.07 üzerinde ,biri Inno3D nForce 680i SLI üzerinde,EVGA nForce 680i SLI Bios P23, Asus Commando P965 üzerinde çalışmış yani o kadar özel anakart isteyen bir ram değil.Belki yardımı olur sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatti -- 7 Temmuz 2007; 15:02:30 >
  • onların hepsine bende baktım. bende bundan önce p5b deluxe vardı onda 1100 den öte yapmadı. hadi dedik onda en fazla ddr2 800 desteği var. zaten değiştircektim kartı p35c ds3r aldım ddr2 1066 destekli. bu arada karıştırmayalım 1333 fsb işlemci için ramle alakası yok yada ddr3 1333 dür. şu anda ddr2 de 1066 üstünü resmi destekleyen bir tane anakart yok. 680i ler ise sadece sli EPP destekli ram olursa 1200 ü destekliyor. p35c ds3r ilede yapmadı 1200.

onun için artık bana anakart uyum hikayelerini boşuna hatırlarmayın ben amatör bi kullanıcı değilim. bu arada tüketici haklarına da gitsen yapcak bişe yok. kingstonun sitesinde bile anakarttan anakarta değişir yazıyor. benim istediğim yardım çalıştırabilen varsa hangi anakartta ve hangi ayarlarda çalıştırdığınız. bunların haricinde lütfen beni yormayın
  • quote:

gigateke telefon açtığımda anakart desteklemiyodur dediler. destekleyen hangisi söle onu alıyım dedim daha çıkmadı dediler........ aldık işte bi kere adamlar bizi ilgilendirmez senin sorunun diyolar....

koptum ya

kusura bakma güldüğüm için 1 saat once bende bu remleri arkadaşa alalım diyordum ..

ucuz yırtmışız ..
  • quote:

onların hepsine bende baktım. bende bundan önce p5b deluxe vardı onda 1100 den öte yapmadı. hadi dedik onda en fazla ddr2 800 desteği var. zaten değiştircektim kartı p35c ds3r aldım ddr2 1066 destekli. bu arada karıştırmayalım 1333 fsb işlemci için ramle alakası yok yada ddr3 1333 dür. şu anda ddr2 de 1066 üstünü resmi destekleyen bir tane anakart yok. 680i ler ise sadece sli EPP destekli ram olursa 1200 ü destekliyor. p35c ds3r ilede yapmadı 1200.

onun için artık bana anakart uyum hikayelerini boşuna hatırlarmayın ben amatör bi kullanıcı değilim. bu arada tüketici haklarına da gitsen yapcak bişe yok. kingstonun sitesinde bile anakarttan anakarta değişir yazıyor. benim istediğim yardım çalıştırabilen varsa hangi anakartta ve hangi ayarlarda çalıştırdığınız. bunların haricinde lütfen beni yormayın

bende asus commando var getir deniyelim hocam .. ist eyüpte dükkanım var ..

• arkadaşım zaten 1200 mhz lik ramler sli destekli sistemler için tek başına 1066 a göre pek bi fark anlamazsın ama sli sistemin varsa önerilen ram miktarı 1200mhz :)
  • Benim 1333 fsb den kastım anakartların piyasada olan parçalar bir yana çıkmayanları bile desteklemesiydi.Muhtemelen senin yaptığın bir yanlış var 1200 mhz görmemende.
  • bu ramler 1200 mhz yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

arkadaşım bildiğim kadarıyla o ramler 1200mhz'de 5-5-5-15 zamanlamalarda çalışabilmek için 2.325 volta gereksinim duyuyor,o şekilde deneyip sonucu paylaşırsan güzel olacaktır.O değerlere ulaşılamasa o şekilde adlandırılmazdı

burda da daha önce bu forumda karşılaştığım bir tablo mevcut:

ilginç doğrusu; imzamdaki ramlere en yakın ramlaer Twinler
    ama genede bence böyle bir tablo cok gercekci değil,

• quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

bu ramler 1200 mhz yapıyor

Nforce 650i SLI ile 1200 mhz çalıştıran birinin bunu nasıl yaptığına bakmak için (hız aşırtma var tabii):

http://forum.donanimhaber.com/m_16858920//tm.htm

@kadir_metallica

Sorunu çözdünüz mü? 1,5 ay geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Ağustos 2007; 19:59:48 >

• Arkadaşlar benim anakart Gigabyte dq6 p965, bunda 1066 mhzlik ramlar çalışırmı? Veya 800 mhz lik ram alıp oc ile 1066 mhz ye çıkartabilirmiyim? Kart max. 800 mhz destekliyor sanırım.
  • imzama bak;

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.