Şimdi Ara

kingston hyperx 3k SSD değerleri çok kötü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biosta sata controller ahci mode seçili. Windows sata controller driver'ıda kurulu. Sistem yeni formatlandı, ama daha öncede böyleydi...Anakartın sata çıkışların hepsi SATA 3 / 6g (bütün portlarda denedim)

Kingston hyperx 3k 120 gb ssd nin okuma hızı 555 yazma 510 olması lazım. Ama resimde gördüğünüz gibi çok berbat sonuçlar aldım... Başka benchmark programlarıda aynı. Ne yapmalıyım?

Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsun.

Not: Elimde 10tb hdd var ve onun sonuçları normal çıkıyor, ama SSD çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 18 Ağustos 2018; 21:24:51 >

• Çok abartı bilgim olmasada yaklaşık 4 yıldır ssd ve 1 yıldır m2Sata kullanan biri olarak yazıyorum...

ŞURADA 2012 MacBook Pro üzerinde test eden biri var ve değerleri neredeyse sizinkiyle aynı... Video 2012 de yüklenmiş...

BURADA win 7 üzerinde deniyor eleman, yine neredeyse aynı sonuçları almış... Video 2014 de yüklenmiş...

Yani eğer diski yeni aldıysan ve iade hakkın varsa sanıyorum en az 6 yaşındaki teknolojiye sahip bir ssd seçmişsin. Bu nedenle sistem çok yenide olsa yinede yeterli gelmiyor olabilir.

SSD benchmark için en son sürüm ve crystal diskmark en son sürümü tekrar kurun ve deneyin isterseniz...

Bu arada ssd lerin kutusunda yazan rakamlar o sene içinde en son sistem olarak toplanmış PC lerde en üst alınabilecek değerleri gösterir. Yani illaki her sisteme bağlandığında kutudaki değerleri sana sağlamak zorunda değildir.

SSD nin sana verdiği değerleri, bende videoları izledikten sonra normal gördüm. işlemcini, ramini, anakartını daha yüksekte tutarsan o zaman daha yüksek değerler alırsın ama standart hdd ye göre daha hızlı kullanabildikten sonra sadece sn de 100 mb daha fazla alabilmek adına donanım upgrade i yapmanıza gerek yok. Yani kafanıza takılmasın, değerler normal...

Hazır donanımsal değerlerden söz açılmışken işlemci, anakart ve ram modellerini yazarsanız ona göre karşılaştırma yapalım...

• KeShhh® kullanıcısına yanıt
    Dostum yorumun icin tesekkurler. Bu SSD ilk çıktığı zaman sıfır almıştım. Yani SSD ayrıca sadece okuma yazma hızı degil mevzu, baska değerlerinde iyi olması lazım. Kendime m2 SATA siparis verdim kurtuluyorum :) bu SSD yide tanıdık birisine 100 liraya verecegim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.