Şimdi Ara

Kingston mu Twinmos mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kingstonlar çok pahalı. b Kodlu twinmoss hem daha ucuz ve o/c kapasitesi yüksek
  • 2700 kingston winbond modüllü 215mhz 2-2-2-5-1 2,7v stabil zamanında 90+kdw almıştım zaten rami bulmak için aramadığım yer kalmamıştı hey gidi hey..:))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aeneis</i>
    <br />2700 kingston winbond modüllü 215mhz 2-2-2-5-1 2,7v stabil zamanında 90+kdw almıştım zaten rami bulmak için aramadığım yer kalmamıştı hey gidi hey..:))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

kingston 333 value heralde, bunlar birsürü değişik chiplisi var,winbond ddr333 chipler zaten ddr400 ayarında (bh-5 olması lazım sendeki chiplerin), o chipleri 2-2-2-5 de 255 mhz yapanı görmüştüm (3.1 volt sanırım). nerde bulduğunu söyle de bizda alalım
  • 2 2 2 5'de 255 mhzmi Vay be.. ddr500ler çıktı 7 3 3 2.5 da 2.63 voltta çalışıyo.vall o ramler müthiş bişey bea

• fiyat ve oc bakımından Twinmoslar daha kullanışlı ve sorunsuz ..
  • vvvay bea hakkaten müthiş ramler.ahh şöyle donanımlar Bizim memlekete gelmiyor ki!
  • kings daha iyi ama bence twinmos fiyat olarak ve performans olarak uygun diyorum. Ki oc si de iyi deniyor.
  • bence de twinmoslar en iyi seçim
    [spr][spr][spr]
  • ikiside ömür boyu garantili nasıl olsa...
    ihtiyacını karşılayanı al...
  • Kingston bence oc önemli değil..ocsiz 3dmark yapın iki ramlede anlarsınız farkı.
  • şöyle söylim
    bende hem kingston 128 mb ddr 266 hemde kingston 128 mb ddr 266 var . sisoft sandra da tek tek test yaptım yakın değerler çıktı. Ama kingston daha kaliteli
  • +1 userneym
  • kalite kingston
    fiyat olarak twinmos
    ama sonuçta ikiside ömür boyu garantili :)
  • twinmos iyidir ama hepsi aynı degil cipine gore degisir
  • bencede twinmos oc değerleride oldukça ii tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.