Kingstonlar çok pahalı. b Kodlu twinmoss hem daha ucuz ve o/c kapasitesi yüksek
2700 kingston winbond modüllü 215mhz 2-2-2-5-1 2,7v stabil zamanında 90+kdw almıştım zaten rami bulmak için aramadığım yer kalmamıştı hey gidi hey..:))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aeneis</i> <br />2700 kingston winbond modüllü 215mhz 2-2-2-5-1 2,7v stabil zamanında 90+kdw almıştım zaten rami bulmak için aramadığım yer kalmamıştı hey gidi hey..:)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kingston 333 value heralde, bunlar birsürü değişik chiplisi var,winbond ddr333 chipler zaten ddr400 ayarında (bh-5 olması lazım sendeki chiplerin), o chipleri 2-2-2-5 de 255 mhz yapanı görmüştüm (3.1 volt sanırım). nerde bulduğunu söyle de bizda alalım
2 2 2 5'de 255 mhzmi Vay be.. ddr500ler çıktı 7 3 3 2.5 da 2.63 voltta çalışıyo.vall o ramler müthiş bişey bea
fiyat ve oc bakımından Twinmoslar daha kullanışlı ve sorunsuz ..
vvvay bea hakkaten müthiş ramler.ahh şöyle donanımlar Bizim memlekete gelmiyor ki!
kings daha iyi ama bence twinmos fiyat olarak ve performans olarak uygun diyorum. Ki oc si de iyi deniyor.
bence de twinmoslar en iyi seçim [spr][spr][spr]
ikiside ömür boyu garantili nasıl olsa... ihtiyacını karşılayanı al...
Kingston bence oc önemli değil..ocsiz 3dmark yapın iki ramlede anlarsınız farkı.
şöyle söylim bende hem kingston 128 mb ddr 266 hemde kingston 128 mb ddr 266 var . sisoft sandra da tek tek test yaptım yakın değerler çıktı. Ama kingston daha kaliteli
+1 userneym
kalite kingston fiyat olarak twinmos ama sonuçta ikiside ömür boyu garantili :)
twinmos iyidir ama hepsi aynı degil cipine gore degisir
bencede twinmos oc değerleride oldukça ii tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme