Şimdi Ara

kingston ram'den anlayanlar yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar bende veritech 256 mb ddr400 ram vardı. Şimdi yeni Kingston ram aldım.Yeni ram 512 mb ddr400 cl2.5!!!
    taktım ama çakıştı galiba hata falan veri program açamadım hiç
    Ben bu cl2.5 olayına takıldım. anlayan varsa bana annatabilirmi pls...

• cl cas latency demek , büyük ihtimal diğerinin cl si 3 tür , ve sadece o önemli diil , aldığın kingstondaki gecikmeler 2.5-3-3-8 olması lazım , diğerindeki ise 3-3-3-8 olabilir , bu da aleti cl3 te çalıştırır ama bence sorun bundan değil , ram çakışması var ve düzelmez gibi geliyor bana, eskiyi satıp aynı kingstondan bir tane daha alabilirsin...

Ama yine de biosa gir , elle ayar yap , ram frekansını elle 400mhz yap , gecikmeleri de 3-3-3-8'e sabitle , bakalım sorun çözülecek mi?
  • Veritech rami elden çıkaracaksın onun yerine sendeki Kingston ramin aynısından alacaksın

Ram çakışması sana mavi ekran da verir başka bir sürü hata da

Vereceğin 5-10 ytl fakla kurtulursun bundan hem de ramlerin dual olur
  • arkadaşım arkanızdan atlılar mı kovalıyor?sisteminizi anakartınızı bir yazın.sonra rami hangi slotlara taktığınızı yazın.ondan sonra sorunu söyleyin ki daha rahat çözüm bulalım.
  • keşke zamanlamasına dikkat edip aynısını alsaydın. imkanın varsa değiştir.
  • sen yannıslıkla cl 2.5 almıssın, ben ise yannıslıkla cl 3 ram almısım. bendede cakısma oldu. ne dersin sendeki kingston cl 2.5 ram le bendeki cl 3 kingston rami değiştirelim mi?ikimizde bu sorundan kurtuluruz...
    ankaradan veya istanbul anadoludan elden yapabiliriz takası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.