Bildirim
kingston ram'den anlayanlar yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cl cas latency demek , büyük ihtimal diğerinin cl si 3 tür , ve sadece o önemli diil , aldığın kingstondaki gecikmeler 2.5-3-3-8 olması lazım , diğerindeki ise 3-3-3-8 olabilir , bu da aleti cl3 te çalıştırır ama bence sorun bundan değil , ram çakışması var ve düzelmez gibi geliyor bana, eskiyi satıp aynı kingstondan bir tane daha alabilirsin...
Ama yine de biosa gir , elle ayar yap , ram frekansını elle 400mhz yap , gecikmeleri de 3-3-3-8'e sabitle , bakalım sorun çözülecek mi? -
Veritech rami elden çıkaracaksın onun yerine sendeki Kingston ramin aynısından alacaksın
Ram çakışması sana mavi ekran da verir başka bir sürü hata da
Vereceğin 5-10 ytl fakla kurtulursun bundan hem de ramlerin dual olur -
arkadaşım arkanızdan atlılar mı kovalıyor?sisteminizi anakartınızı bir yazın.sonra rami hangi slotlara taktığınızı yazın.ondan sonra sorunu söyleyin ki daha rahat çözüm bulalım. -
keşke zamanlamasına dikkat edip aynısını alsaydın. imkanın varsa değiştir. -
sen yannıslıkla cl 2.5 almıssın, ben ise yannıslıkla cl 3 ram almısım. bendede cakısma oldu. ne dersin sendeki kingston cl 2.5 ram le bendeki cl 3 kingston rami değiştirelim mi?ikimizde bu sorundan kurtuluruz...
ankaradan veya istanbul anadoludan elden yapabiliriz takası...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X