Bildirim
kingston ram o/c hakkinda.....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de 333 var 350 yi geçen bi denememde bi tek ayarlarla oynadım bu bios ta voltaj artmıo sen 2sini de dene bence....
saygılar........... -
Selamlar
Confusion gerekli seyleri soylemis zaten. Onun da soyledigi gibi ramleri normal calisma gerilimi ile degilde bir sonraki sanirim 2,72 olmali birde bununla dene. Yanlis hatirlamiyorsam Hynix modul bulunan kingstonlarin oc kapasiteleri yuksekti.
Sayugilar... -
http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=Overclock_Ram
buradaki ram sogutucali ilgimi cekti iyimi sizce ? yalniz voltaji artirdigimda sorun olmazmi voltaj 0.1 er ariyor 0.01 olarak deyil yani 2,72 olmuyor direk 2.8 gibi ??? -
cleric senin derdin para harcamak anladıım kadarıyla :)
tabiki soutucu işe yarar ama elde olanı bbi dene ayarlar ve voltajla oyna çok ısınıosa ram üstüne doru bi fan koy
2 bakır soutucu seti 24usd+
hemen para bağlamaya deymez bence...
saygılar -
:D yok harcamak istemem ama voltaj problemi olmasin daha dogrusu ramler elimde patlamasin diyorum baba derdim o voltaj artirip deneyim ozaman bi bu arada piyasada kingston ramlarin 400 mhz si yok nedendir acaba? -
Ne yazık ki ramlerin soğutulması büyük bir yarar sağlamıyor hatta ordakiler pek işe yaramadığı genelde süs olarak kullanıldığını düşünüyorum.
Olay daha ziyade çip ve modül üretim teknolojisi ile ilgili. İş buna kalıncada yeni ram almaktan başka çare kalmıyor. Benim kingston'lar DDR400 oluyor ama çok felaket değerlerdeki zamanlamalarda. Yakında bir Twinmos Twister alacam zaten 512'de yetmiyor artık ama kıyamıyorum hala paraya. -
gun sen 1.7 cpu yu kac voltaj vererek 2244 de calistiriyosun? tabi sendeki fanda iyi bende cp5 var anakart ayni -
ddr lar çok ısınan ramler deil zaten hadi rd ram in olur öyle koyarın gerçi bunlar ddr lar için ama tamamiyle görünüş için. -
bendede hynix çipli kingston var 2,72 volt verince 400 mhz de 7 3 3 2,5 ayarlarında kullanıyorum...bir ara 420 mhzde de calısıyordum...ama o zaman 9 3 3 3 oluyor... -
ben bi ara bnm 256-333 kingston hynix ramleri 398mhz a çıkardım ama voltaj vermek açıkçası yemedi. tabe bunu sonucunda bios sapıtıo bilg. açmıodu... -
samsung chipli kingston333@400 7-3-3-2.5 vdimm:2.63v
Üstüne kasmıyorum.malum anakart sorunum var:) -
2.8 kingston çalışma gerilimi bende daha yanıkkokusu almadım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X