Şimdi Ara

Kingston Ram Ömür Boyu Garantili Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kingston ramlerin ömür boyu garantili olduğunu duymuştum.Hepsiburadada ürünün altında 24 ay garanti diyor.Doğrusu nedir.

http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-4gb-1333mhz-ddr3-ram-kvr1333d3n94g/ProductDetails.aspx?productId=bd190054&categoryId=47

• Eksen Bilgisayarda ömür boyu garantili görünüyor.
  • ömür boyu garantili olması gerekir
  • Ömür boyu olayına asla itibar etmeyin.
    Ayrıca garanti belgelerinde (en azından bazılarında gördüm) bu ürünün ömrü sanayi bakanlığınca yedi yıl olarak belirlenmiştir yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukubara

Ömür boyu olayına asla itibar etmeyin.
    Ayrıca garanti belgelerinde (en azından bazılarında gördüm) bu ürünün ömrü sanayi bakanlığınca yedi yıl olarak belirlenmiştir yazar.

ömür boyunda kasıt kullanım ömrüdür sanayi bakanlığınca bu süre belirlenmişti , bazı cihazlar için 5,7 veya 10 olabilir. goldmaster ın ömür boyu garanti diye reklamı vardı sanayi bakanlığınca belirtilen ömrü kastediyordu yanıltıcı reklamdan dolayı ceza almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 21 Haziran 2011; 23:00:16 >
  • kelime oyunu var arkadaşlar kanmayın öyle şeylere ömür boyu değildir garanti. Ömrü boyudur.Yani bir nevi bozuluncaya kadar garantilidir.Firmalar 2 yıl diyosa 2 yıl garantilidir.
  • Bildiğim kadarı ile, en doğru cevap "karmaşık" nickli arkadaştan gelmiş.Ben de Sanayi Bakanlığı'nın bilgisayar bileşenleri için belirlediği kullanım ömrünü 7 yıl olarak biliyorum.Ve " ömür boyu garantili " etiketiyle satılan ürünler için firmalar bu süre boyunca sorumlular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Haziran 2011; 23:47:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ömür boyu denen olay ürünün üretim bandından çekilene kadar üretilmesi esnasına kadar sürer.
    bende kingston ram vardı dual 800 mhz. Meğer ikisinden biri arızalı imiş. sürekli arıza çıkıyordu
    3 yıl tek ram kullandım. Bir gün windows 7 - 64 bit sistem kurarken ram arızası verdi. Tek tek deneyip
    arızalı olanı kabak gibi ortaya koydu. Enteresan yanı O kadar windows kurdum demek 32 bitte hatayı
    yakalam oranı daha düşük. Eksende Garanti kabul etmedi adamın kafasına fırlatmak
    istedim ama geçmiş gitmiş artık.
  • İşin özü şu kimse uğraşmak istemiyor.

Ömür boyu diyorsa öyledir. Aksi halde bunu tüm dünyada satamazlar. 24 ay yazmasının sebebi iş yeri olarak olabilir ama Tr distribütörüyle temasa geçip işin aslını öğrenmek en doğrusu.

Mesela bnm başıma söyle bir olay geldi, Samsung monitorum 2,5 yıl sonra arıza çıkarttı, aldığım yeri değil distrübütörü aradım ve monitorü yenisiyle ve de farklı bir modelle (!) değiştirdiler.

Çünkü eskisi üretilmiyordu.
  • benim de kingston ram arzalandı. ithalatcısı metroyu aradım 2 yıl dediler. 2 yılı da gectiginden mecbur yeni alıcaz sanırım.....ömür boyu falan yalan yani
  • ithalatçı ister 2 yıl ister 3 yıl ister 5 yıl isterse ömür boyu garanti verir. 2 yıldan az veremez.

ömür boyu garantiyi ithalatçı vermemişse uğraşmamak içindir. Doğrudan Kingston ile temasa geçerseniz, onlara kargolarsınız ürünü bakarlar

Geçen gün Kingston flash diks aldım mesela 5 yıl garanti vardı... ithalatçı firma öyle yazmış, aslında kingston ömür boyu veriyor ama ithalatçı firma 5 yıldan sonra ilgilenmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty1980

benim de kingston ram arzalandı. ithalatcısı metroyu aradım 2 yıl dediler. 2 yılı da gectiginden mecbur yeni alıcaz sanırım.....ömür boyu falan yalan yani

Ramlerin distributörü ile temasa geçtinmi. İthalatçı firma olmak başka distribütör (yani belli bir ürünün TR'deki temsilini ve ürün dağıtımını üstlenen şirket) olmak başka. Dikkate alınmazsanız "kingston" ile doğrudan görüşün.

Hatta tüketici derneğine de danışabilirsiniz.
  • bugun aldim 2 gb 800 ddr2 omur boyu yazıyodu
  • Deşme yaramızı "siKream". Senin elindeki ram üretimden çoktan kalkmıştır bozulunca üzüleyim deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Deşme yaramızı "siKream". Senin elindeki ram üretimden çoktan kalkmıştır bozulunca üzüleyim deme.

0 kullanılmamıs sey hemen nıye bozulsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.