Şimdi Ara

Kingston ram sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı yaklaşık 6 ay önce topladım. ilk başta 2gb lık kingston hyperx ramlerden aldım. sonra oyunlarda daha yüksek performans için 4 gb daha kingston hyperx aldım. fakat ikinci aldığım ramde bi hata olduğunu anladım. ramler pc2- 6400 olarak seçmiştim ama cpuz programında baktığımda ramlerin pc2-5300 olarak çalıştığını fark ettim. hemen ramlerin kingstona gönderdim. yenilerini gönderdiler fakat aynı şey yine oldu yine pc2- 5300 olarak gösteriyor. bi kaç foruma baktığımda aldığım ramlerin overclock ramleri olduğu ve ancak kendim overclock yaparsam tam performans alacağım yazıyordu. şu an ne yapcağımı bilmiyorum acilen yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

• 32bit sistemde 6 gb ramı goremezsin kardes istediğin gibi max 4 gb ondan
    gördüğün şey normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZmR -- 10 Ekim 2008; 18:57:59 >
  • kardeşim vista 64bit kullanıyorum ramleri toplam 6gb olarak görüyorum. sanırım sorunumun ne olduğunu anlamadın. ram üstünde yazan model ile cpuz programında yazan model farklı.
  • Ben senin sorununu anladım pc2-6400 ram alıyorsun pc2-5300 cıkıyor Kingstonla bir görüs tekrar derim ben Overclockla üzerinde yazan değeri göstermesi çok saçma görüş derim ben
  • senin de dediğin gibi onlar oc sonrası değerleri olabilir
  • hyperx ramlerden bende aldım arastırmadan ewt 800mhz ram alıyosun ama 667 lık lerın oc olmus modelı oluyolar 800mhz hyperx ler ve aynı zmnda pc 800 deıl 667 olarak gozukuyor 800mhz ye oc ıle cok rahat cıkarırsın ama ıslemcın q6600 gıbı oc manyagı ıse ramlerden tam verım alamazsın cunku bı sure sonra kılıtlenıyolar cunku ztn 800e kadar oc etmıstık daha yukarı cıkma payları cok az buda ıslemcıye sorun yaratabılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ KAGAN -- 12 Ekim 2008; 10:31:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Sorunum
    13 yıl önce açıldı
    Ram sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.