merhaba arkadaşlar bana yurt dışından hediye bir flash bellek geldi 256 gb kingston bu flash pc açtigimda çalişiyor yani ışıkları açiliyor pc görüyor yanlız tek bir sorun var ben bu flash diski tıkladıgımda f sürücüsü biçimlenmemi şimdi biçimlemek istiyosanız evte basın diye bir yazi geliyo evet yapiyorum orda biçimleme olmuyor bir yardımcı olsanız şimdiden çok tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: maze223
merhaba arkadaşlar bana yurt dışından hediye bir flash bellek geldi 256 gb kingston bu flash pc açtigimda çalişiyor yani ışıkları açiliyor pc görüyor yanlız tek bir sorun var ben bu flash diski tıkladıgımda f sürücüsü biçimlenmemi şimdi biçimlemek istiyosanız evte basın diye bir yazi geliyo evet yapiyorum orda biçimleme olmuyor bir yardımcı olsanız şimdiden çok tşkler
2008 de açılmış konuyu hortlatmışsınız Yurt dışından 5-6$ verip 256GB flash disk aldık zannediyorlar. Çakma Kingston, çakma 256GB ı en yakın çöpe atabilirsiniz
pc arkasından takın usb yi bir de böyle deneyin....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme