Şimdi Ara

Kingston USB Belleğim Çalışmıyor. (Çok Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 GB. Kinston USB Belleğim bir anda bozuldu ve şu anda çalışmıyor. Hangi bilgisayara takarsam takayım hiç çalışmıyor.
    İçinde çok önemli notlarım var yardımcı olursanız sevinirim.

• içindeki çip yanmıştır onun yapılmasıda imkansız.....
  • İmkansız diye birşey yok. Flashdiskin içinde bir tane ram var. İşten anlaya birine sağlam bir flasdisk le beraber bozuğu da götür. Bozuğun ram ini sağlama taksın bilgilerini alırsın. Tabi senin ram de bozulmadıysa. Ama genelde ram pek bozulmaz.
  • bencede hocam,işi bilen birilerinin eline geçdimi hallolur,ancak bikaç parçanın değişmesi lazım
  • bence yeni bir flash bellek al
  • Benimde 1 gb kingston var ..arada okuyo arada okumuyor...

Kingston süper bir marka değil sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjklee18

bence yeni bir flash bellek al

Zaten adamın derdi flash belleği kurtarmak değil, içindeki notlarını kurtarmak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu anda belleği bilgisayar taktım ve 10 dakika kadar bilgisayarda bellek takılı kaldı. Belleği çıkardığımda müthiş derecede bellek ısınmıştı hemde el değmeyecek kadar. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbilge

Arkadaşlar şu anda belleği bilgisayar taktım ve 10 dakika kadar bilgisayarda bellek takılı kaldı. Belleği çıkardığımda müthiş derecede bellek ısınmıştı hemde el değmeyecek kadar. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.

bellekte kısa devre yapan bişi olbilr olmadı açma şansın varsa açıp temizle belki çalışır
    garantiye yollsan içindekiler gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Arkadaşlar şu anda belleği bilgisayar taktım ve 10 dakika kadar bilgisayarda bellek takılı kaldı. Belleği çıkardığımda müthiş derecede bellek ısınmıştı hemde el değmeyecek kadar. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.

bellekte kısa devre yapan bişi olbilr olmadı açma şansın varsa açıp temizle belki çalışır
    garantiye yollsan içindekiler gider

İçindekiler gittikten sonra garantiye yollamanın bir anlamı yok. Kaç paralık aletki zaten. Ancak içide pek kolay açılmayacak gibi kaldıki içini açsam ne yapabilirim ki?...
  • quote:

İçindekiler gittikten sonra garantiye yollamanın bir anlamı yok. Kaç paralık aletki zaten. Ancak içide pek kolay açılmayacak gibi kaldıki içini açsam ne yapabilirim ki?...

bende içindekilerin gitmemesi için diyorum zaten
    ısındığına göre kısadevre vardır içinde yada parçası yanmıştır oyüzden içine iletken bişide kaçabilr küçük olsa bile
  • Bu SMD devre elemanları arızaları tespit edilsede parçaları bulunmuyor. Birçok USB bellek tamir ettim, başarı oranı %30 gibi veya daha az oluyor. Elimde bozukları mevcut yedek parça olarak kullansamda çok ucuzladıkları için tamir etmeyede değmiyor. Masrafını kurtarmıyor. Tamir edermisin diye sorarsanız, Tamir mi? Hayır, tamir etmeye değmez diyorsunuz(um). "Kullan (çalışmıyorsa) bozuldu at" devrindeyiz sanırım.

• Sayın nihat35nihat

Benim bellek Kingston 2 gb. içinde önemli ders notlarım ve hatırası olan resimlerim var amacım bunları kurtarabilmek. Belleğin garanti belgesini bulamadığım için garantiye götüremeyeceğim.
    Acaba söksem kendimin bişiler yapması mümkün mü? İkincisi belleği usb porta taktığımızda bu kadar ısınmasının nedeni nedir?
  • kısa devre olabilir,bence daha fazla takarak belleği riske atma,yanabilir(belki yanmışdır)
    bir elektronikciye götür,baksın bi?
    kingstondan benmde başım yandı,artık ne ram ne flash ını kullanmıyrm,ram de ocz,flashda toshiba(bence)
    konu dışına çıkdım sanırım,ö.dilerim,
  • Allahım Yarabbim Yaaaa,

2 GB'lık eski Kingstonu atıp yerine 2 ay kadar önce Migros'tan 4 GB. Kingston aldım. Şimdi o da çalışmıyor deliricem anasını satim. Birçok bilgisayarda denedim hiç ses seda yok. Belleği takarkende hiç direkt çıkarmadım.

Bari bunu kurtarmama yardımcı olun içinde öğrencilerin çalışmaları vardı. Hapı yuttum valla.

Bir daha Kingston alını .....
  • flash belleğin büyük ihtimalle yanmış olabilir onun için yenisini al derim .
  • quote:

Allahım Yarabbim Yaaaa,

2 GB'lık eski Kingstonu atıp yerine 2 ay kadar önce Migros'tan 4 GB. Kingston aldım. Şimdi o da çalışmıyor deliricem anasını satim. Birçok bilgisayarda denedim hiç ses seda yok. Belleği takarkende hiç direkt çıkarmadım.

Bari bunu kurtarmama yardımcı olun içinde öğrencilerin çalışmaları vardı. Hapı yuttum valla.

usb belleklerinizi kasa önlerindeki yuvalara takmayınız ters bağlantı yapılabildiği için yanıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımfad

quote:

Allahım Yarabbim Yaaaa,

usb belleklerinizi kasa önlerindeki yuvalara takmayınız ters bağlantı yapılabildiği için yanıyor...

Ters bağlantı durumu olsa bu bütün usb aygıtları etkilemez mi. İkincisi söz konusu yanma olayı hemen ilk seferde olmazmı niçin 2 ay düzgün çalıştıktan sonra oluyor...

• Arkadasim sen flash bellegini calistirmak istiyosan yardimci olamicam ama senin için içindeki verilerin çook önemli ise hiç kurcalamadan bi veri kurtarma sirketine basvur.Böyle bir durum benim basimada geldiwww.ceygo.com çok yardimci oldular en azindan bilgilerimi kaybetmedim.Umarim yardimci olabilmisimidir.
  • hiç bir makinada çalışmıyorsa yapılacak şey ehliyetli birine göstermek. veriler sizin için kıymetli ise veri kurtaran firmalardan yardım alınabilir. 50$'a benim sabir hdd deki bilgilerimi kurtarmışlardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.