Bildirim
Harici HDD ve USB farkı nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer aliexpress benzeri sitelerden alacaksanız ( büyük ihtimal bu sitelerden alacaksınız ) almayın o bellekler 4 veya 8gb lık kullanılabilir alanla gelir o 2tb fln hikaye yani şu anda 2tb flaş bellek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: okanhh
eğer aliexpress benzeri sitelerden alacaksanız ( büyük ihtimal bu sitelerden alacaksınız ) almayın o bellekler 4 veya 8gb lık kullanılabilir alanla gelir o 2tb fln hikaye yani şu anda 2tb flaş bellek yok
hayır sahibinden.com dan araştırdım adam yetmemiş ekran görünütüsü çekip almış pc de kullanılabilir alan 980 Gb diye adam pc getir yanında deneriz diyor -
içine dosya attığınızda 16 gb dan sonrasını almaz hata verir o zaman o adama söyleyin içine 100gb dosya atsın ve size video olarak göstersin bunu yapamaz. (dosyanın tamamının atışının videosunu göstersin ) -
quote:
içine dosya attığınızda 16 gb dan sonrasını almaz hata verir o zaman o adama söyleyin içine 100gb dosya atsın ve size video olarak göstersin bunu yapamaz. (dosyanın tamamının atışının videosunu göstersin )
bak bunu bilmiyordum işte dostum Yenilik fikrin ve önerin için ayrı teşekkür ederim -
-
-
-
özür dilerim biraz geç cevap verdim.
aliexpressten birçok kez alışveriş yaptım genel olarak da geldi tabi ürünler çakma ve adi idi . ama iş görüyorlar. -
quote:
özür dilerim biraz geç cevap verdim.
aliexpressten birçok kez alışveriş yaptım genel olarak da geldi tabi ürünler çakma ve adi idi . ama iş görüyorlar.
peki ürünlerin dağıtımı nereden geliyor ? dediğin siteye baktım telefonlar falan var ? -
çinden geliyorlar ben tavsiye etmem. telefon gibi şeyler almanızı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X