Şimdi Ara

Kingston vs Corsair vs G-Skill ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç güne kadar yeni satın aldığım Anakart' ımın ( MSI 970 Gaming ) gelicek olmasıyla beraber, mevcut olan 4 gb ram miktarını yükseltmeyi düşünüyorum. Tek slot yada çift slot halinde toplamda 8 gb gibi ram alıcam. Oyun serisi anakartıma, yine aynı şekilde oyun için performans alabileceğim Ram markası hangisi olmalıdır ? Belirttiğim markalar üzerinde oyun serisi olarak geçen Ram var mıdır ? Ya da bu markaların haricinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarında hissedilebilir performans farkı yok. En ucuz olanı alıp geçebilirsin.
    Piyasada "Gaming" adıyla satılan donanımların %99'u kandırmaca. Üzerine ejderha logosu basıp pahalıya satıyorlar, tuzağa düşme.
  • Anakarta neden değiştirme ihtiyacı duydun dostum, bence anakartı hiç alma bulabilirsen çok para harcamadan aynı ramlerden al 8 gb tamamla yada sat elindeki ramleri sat 4x2 yap ve ekran kartı güncellemesi yap, bence daha iyi bir upgrade olur.
  • experienced kullanıcısına yanıt
    Anakartı değiştirme ana nedenlerimden bir kaç tanesi; usb 3 ve sata 3 destekli olmaları. Bunun yanı sıra sata 3 destekli harddisk kullaniyorum. Performansi tam almak gerek. Sata 2 destekli anakartla bir yere kadar :) Konumuza geldiğimizde de Ram olarak farketmez diyosun :)

• ikisininde farklı özellikleri var asıl önemli olan anakart
  • Anakartım şu an için Asus M4A785TD-V Evo. Bi kac gune kadar da, Msi 970 Gaming marka modelli anakartim gelicek

• e-ram13 kullanıcısına yanıt
    evet o saydığın ramler arasında pek bir fark olmayacak, şahsi kanaatim sata2 ve 3 arasında da çok bir fark görmeyeceksin, data aktarım hızı senin için neden çok önemli dostum? bunları sormakta ki amacım paranın çöpe girmesini istemiyorum, bilgisayarı kullanma amacını filan yazarsan iyi olur, atıyorum; bu bilgisayar ile bir iş yerinde kullanılan günlük stok girdisi çıktısını yapıyorsundur ve belli bir data döngüsü vardır yaptığın şey mantıklıdır ama evde kafama göre oyun oynuyorum, internete giriyorum diyorsan yanlış bir iş yapıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • experienced kullanıcısına yanıt
    Anakart yönünden baktigimizda, sadece sata 3 ozelligi bulunmuyor elbette. Usb 3 olsun, o.c ozelligi bulunmasiyla beraber, killer ethernet vs. vs. Devir sata 3, usb 3 devri artik sata2 mi kaldi artik piyasada. Kullanma amacim, oyun oyun oyun :) bilmem yeterince acik olabildim mi. son olarakta depolama flan.

• Neyse dostum senin bu işi deneyim etmen gerek, ben genede doğru bildiğim tavsiyeyi vereyim, tavsiyem şudur ki ekran kartı al, amd 7850 yada r7 265 filan, bütçene göre forumdan tavsiyede isteyebilirsin ama anakart ve rame vereceğin paraya hemen hemen denk düşer bu kartlar, sonrada kendi ekran kartını kaça satabiliyorsan forumda satarsın yada başka bir yerde 2gb ramin parası çıkar. o işlemci ve alacağın ekran kartı her oyunu medium,hight aa gibi ayarları kısarak oynatır sana, üstelikte dx 12 ye hazır bir makinen olur. dediğim gibi son olarak sen bilirsin, deneyim et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.