Şimdi Ara

Kingston vs. Twinmos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her 2 markanın farklı chipler ihtiva eden modelleri var. Kingston: bh5, nanya - bunlar iyi, Twinmos: twinmos, bh5 - iyi ama m-tec berbat. Esas bunlar gözönünde bulundurulmalı. Yoksa her 2 marka da iyi ama fiyat/kalite/performance açısından twinmos.
  • M-tec bence hiçde berbat değil cyberfox kardeşim.Twinmoss'larda mtec-b kodlu modüller kullanılıyor ve o.c açısından iyi sonuç veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 15 Temmuz 2004, 17:53:55 >
  • Kingston fifyatın twinmosa göre bir daha fazla ama perfonmas olarak pek fark yok paranı boşuna harcama derim twinmos al daha iyi kalan paran ile bilgisayarına ıvır zıvırlarını alırısın vs parçalar
  • TWİNMOS KİNGSTON DAN FİYAT VE PERFORMANS AÇISINDAN DAHA İYİ
  • kingston bence daha iyi ama cl 2.5'i bulabilirsen.
  • valla cl2.5 kingston'ların bir kısmının winbond bh-5 olma ihtimali var ama bulmak çok zor.
  • twinmos da iyi ama KİNGSTON daha iyi tabi cl 2.5ini bulursan senin için daha iyi olur
  • Geçenlerde 512 kingston ram gördüm yazıcıoğlunda modülleri hynix43 tü... Yani 4.3ns ve bu modüller ddr550 görebiliyor bilginize...
  • @java bahsettiğn ramler cl3 mü yoksa cl2.5 mu?
  • twinmoss u tavsiye ederim ee tabi işin biraz da şansa bağlı ben bi tane twinmoss aldım
    256ddr400@420 (default voltaj) 8 3 3 2 timing lerle...şans işte...
  • enderc arkadaş,ayrı bir post reply ile açıklayabilirdin.Benim yazımı editlemen hoş olmadı
  • ikiside iyi ama benim bildiğim kadarıyla kingston lar oc ye daha yatkın
  • Marka değilde model üzerinden iyi yada kötü demek daha doğru olur bence. Mesela BH5 çipli olan bellekler markası T.MOS'da olda Kingstonda olsa daha iyi hızaşımı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

TWİNMOS KİNGSTON DAN FİYAT VE PERFORMANS AÇISINDAN DAHA İYİ

+1
  • keops +1
  • inceleyecek olursan kingstonun uygun fiyatlı(twinmossdan biraz daha pahalı:)) ramlerinin cl3 oldugunu göreceksin
    ama twinmosslar cl2.5 dır
    yani kısaca kingston a değmez..
  • pc mi upgrade ettiğimde aldığım dandik oem ram bozuk çıktı ve sınırlı garanti süresine (1 yıl) sahip olduğundan kingston aldım ve gayet iyi çalışıyor. tabii ilk tercihim twinmos tu ama nedense mecidiyeköy civarında aradığımda hiçbiryerde bulamamıştım. tavsiyem twinmos ile kingston arasından en ucuz olanını seçmen, cl2.5 veya cl3 olması o kadar da büyük fark yaratmayacaktır.
  • o/c yapmayacaksınız ucuz olanı almak daha mantıklı.zaten bh-5 sıfır bulmak imkansız.
  • yazılan mesajları okumadım ama kendi izlenimlerimin sonuçlarını yazıyorum twinmoslar sorunlu uyumsuzluk vb. vb. sorunlar çıkarabiliyor ancak kingstonda bööle bi şeye rastlamadım....
  • Dün siberstore da rastladım kingmax marka üzerinde galiba hynix chip var ve ilginç olan oem ddr dan bile ucuz olması (2 $ kadar) ki bu firma bayağı kaliteli ram üretir ama ülkemizde pek bilinmiyor o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.