Şimdi Ara

Kingston vs. Twinmos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinin öbüründen farkı nedir arkadaşlar? kimisi twinmos'u diğeri kingstontavsiye ediyor...

• Enteresan bi durum söz konusu, twinmosların tepki zamanları kingston'dan daha iyi, ama kingston daha pahalı
    Ben düşük latency'lerini göz önünde bulundurarak twinmos diyorum
  • tabiiki düşük latency
  • latency yani gecikme anlamına mı geliyor?
  • Twinmoss /fiyat performans
  • twinmos tabii ki
  • twinmos derim ben(kingston dan daha ii latency değeri var) ama şuan piyasadaki twinmos lar eski twinmos ları aratıyor.

nerde eski twinmoslar.
  • Pcbuilder: Sen bana Kingston satmamışmıydın len, şimdi de Twinmos diyon ne işş?
    şaka bir yana Kingston'dan şaşmam latencyde Twinmosdan daha iyidir.
    Bazı sorun yaşayan arkadaşlar var ama bu Kingston gerçeğini değiştirmez.
  • Bu konuyu Mercedes ile BMW arasındaki farklara benzetmek istiyorum. ikisinin de dünya lideri markalar olduğu tartışılmayacak bir gerçek. Biribirilerine göre artı yanları da var eksi yanları da. (bilmem örneği benzetebildim mi? )
    Bu arada benim seçimim de TwinMos.
    Saygılar...
  • kingston kullanıyom ama twinnos iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtkn3

ikisinin de dünya lideri markalar olduğu tartışılmayacak bir gerçek.

Pardon Twinmos mu dünya lideri?.. O zaman Kingston, Corsair , OCZ , Crucial , Geil kainat lideri filan olsa gerek... PCStats'taki Poll'den alinti
    Poll: No.1 Memory Brand?:
    Total Votes: 23140

Corsair Kingston Crucial OCZ Mushkin GeIL TwinMOS KingMax
    38.03% 27.95% 9.28% 8.88% 6.05% 4.35% 2.76% 2.69%
    Sadece 10 kati kadar oy almis, fazla bi fark yok

• Markasız ramleri de unutmayalım lütfen.
    Piyasadaki Twinmos ve Kingston ramlerin birçoğunun markasız satılan ürünlerden farkı yok.
    3 adet farklı model Kingston ve 2 adet dual çalışan farklı 2 marka (oem (kingston), vdata) arasında hiçbir fark göremedim.
    Kingston Hyperx twinmos twister gibi ramler olmadıktan sonra çok da önemli olmasa gerek.
    (Çok dandik oem ram almadıktan sonra!)
  • twinmosların bazıları abit anakartlarla uyumsuz..problem çıkarıyorlar..Abit bi ankartın varsa kingston derim..Ben kullanıyorum gayet memnunum..
  • twinmos. kingston yüksek cas lara rağmen pahalı.ama daha mı stabil ne? bu arada arkadaş herhalde corsairi falan ram dışı gördüğü için katmamış.onlar ram değiil ki? onlar mücevher :)
  • kingston windbond bh-5 chipli ddr 400 ram aldım cl 2,5 10*244 yani ddr488 rahat oluyor böyle kodlu alırsanız kingstonu tavsiye ederim
  • seninde belirttiğin gibi bh5 e özel bir durum bu. aynı şekilde winbond modüllü twin 400 lerde var. (dı zamanında) yani kısaca o tarz uç ramleri saymamak lazım. kingston fazladan vereceğin parayı haketmiyor olay bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

twinmosların bazıları abit anakartlarla uyumsuz..problem çıkarıyorlar..Abit bi ankartın varsa kingston derim..Ben kullanıyorum gayet memnunum..

Bende ABIT IC7MAX3 var ve vdata ve oem (kingston) beraber kullanıyorum dual olarak ikisi de sorunsuz.
    bir keresinde yanlışlıkla ramleri farklı marka dual yaptım yine sorunsuz çaloştı.
  • bende kınston 256 mb ddr 266 kullanıyom
    vallaha oem 400 mhz lık ramlere taş cıkartıyor

bıde 256 mb ddr 333 twinmos denedıydım ddr 266 kadar performans alamadım
    o/c konusunda
  • kingston kullanıyorum aylar oldu. o/c ile çalışıyo. bir kere bile reset atmadı.
  • Albati hocam sana sattığım kingston cl 2.5+(nanya_value) kalite hem biliyorsun çok uygun fiyata verdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.