Bildirim
GERÇEK KINGSTON RAM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hıımm 128 RD-ram Galiba .
Bu resimdeki ram üretildiğinde USA üretim yapıyor olan firma şimdi Çin'de üretim yapıyor olabilir.
Tüm firmaların çoğu ülkede fabrikaları var.Çin'de de üretilse orjinal orjinaldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 5 Şubat 2006 4:18:42 > -
başka cvp veren yok mu yaw? -
Aynı şeyi düşünüyorum. Çin'de üretilmesi orjinal ise birşey farkettirmiyor. Bilinenin aksine Çin'de kaliteli üretimde yapılıyor. Mesela başka bir sektörden örnek vereyim motorcular bilir yamaha nın ybr125 modeli çok tutulan bir modeldir ama Çin'de üretilir. Çin işi motorlara herkes telmaşa derken niye kimse ybr125 i telmaşa bulmaz çünkü değildir, kalitelidir. -
http://www.kingston.com/company/manufacturing.asp
"These manufacturing facilities are strategically located in the U.S., Taiwan, Malaysia and China. Each facility serves the memory needs for Kingston and the top tier system manufacturers that employ Kingston to make their system memory. "
büyük konuşmadan önce adam gibi araştırma yapmak lazım.
not:tabi sen hala gerçek kingstonların sadece usa de üretildiğini iddia ediyosan kingston firmasına haber ver de yanlış yerde ram üretmesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 6 Şubat 2006 2:28:21 > -
Bütün parçaların çoğu Uzak Doğuda özellikle Çinde fason olarak üretiliyor. -
abd ve japonyada arge vardır
yani araştırma geliştirme
çin ve endonezya çin taiwan ucuz işcilik olan yerde de üretim ama aynı markanın üretimi olduğu için orjinaldir yine
-
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
"These manufacturing facilities are strategically located in the U.S., Taiwan, Malaysia and China. Each facility serves the memory needs for Kingston and the top tier system manufacturers that employ Kingston to make their system memory. "
not:tabi sen hala gerçek kingstonların sadece usa de üretildiğini iddia ediyosan kingston firmasına haber ver de yanlış yerde ram üretmesinler.
peki mavi bandrollu marlborolar ile burda üretilen sarılar arasındaki tat ve kalite farkını nasıl açıklıycaksın? bu sigara diil elektronik aygıt diyerek mi?
-
walla bende kingston 2gb dual kit ram war assy in usa yazıyor kapağında gerçek....çindekiler ve tayvandakiler her turlu gercek.....ucuz işcilik olayı -
quote:
Orjinalden alıntı: All_Eyez_On_Me
walla bende kingston 2gb dual kit ram war assy in usa yazıyor kapağında gerçek....çindekiler ve tayvandakiler her turlu gercek.....ucuz işcilik olayı
Hm,2GB dual kit illa kingston alınacaksa şimdiden alınabilir valla , ilerde ucuzlayıp talep de çoğalınca çinde üretime geçilir , hazır piyasada şuan 2GB modüllerde assy in usa yazıyorken cüzdana davranıp almak lazım diyorum!!!
-
ewet bende 2 gb ddr2-667 mhz dual kit ram war cok memnunum hızından........bunlardan kaçırmadan al bence -
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
peki mavi bandrollu marlborolar ile burda üretilen sarılar arasındaki tat ve kalite farkını nasıl açıklıycaksın? bu sigara diil elektronik aygıt diyerek mi?
sigaradaki tat farkı tütündendir.farklı yerlerde üretildikleri için üretildikleri toprağın tütününü kullanırlar.ama çinin toprağında ram çipi üretilmez.aynen senin söylediğin gibi elektronik ürünle tarımı birbirine karıştırmamak lazım.zira elektronik üründe üretim teknolojisi ,test teknolojisi, kalite kontrol ün bazı şartları olmak zorunda.sigara da sarı bandrollüyü sen alır içersin.ama eğer ram de ürün gerekli kıstasları sağlayamıyorsa onu satamazsın.verdiğim sayfaya bakmamışsın.orda belli başlı kalite kontrol standartları var.onları bütün üretim tesisleri için o standartları uygulamak zorundasın.ayrıca sektörleri de birbirine karıştırmamak lazım.inşallah bundan sonra hayvancılıkla ilgili bir örnek vermezsin.inşallah sigara alır gibi de bilg. parçası almazsın.
not:verdiğim linkteki yazı. " To ensure reliability during every phase of production, Kingston uses the latest test equipment and software. Kingston uses Agilent® (formerly HP) 83000 High-Speed Testers, Advantest T5581H Testing Units and proprietary software to test and produce the highest quality memory."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 6 Şubat 2006 16:36:55 >
-
quote:
quote:
quote:
sigaradaki tat farkı tütündendir.farklı yerlerde üretildikleri için üretildikleri toprağın tütününü kullanırlar.ama çinin toprağında ram çipi üretilmez.aynen senin söylediğin gibi elektronik ürünle tarımı birbirine karıştırmamak lazım.zira elektronik üründe üretim teknolojisi ,test teknolojisi, kalite kontrol ün bazı şartları olmak zorunda.sigara da sarı bandrollüyü sen alır içersin.ama eğer ram de ürün gerekli kıstasları sağlayamıyorsa onu satamazsın.verdiğim sayfaya bakmamışsın.orda belli başlı kalite kontrol standartları var.onları bütün üretim tesisleri için o standartları uygulamak zorundasın.ayrıca sektörleri de birbirine karıştırmamak lazım.inşallah bundan sonra hayvancılıkla ilgili bir örnek vermezsin.inşallah sigara alır gibi de bilg. parçası almazsın.
not:verdiğim linkteki yazı. " To ensure reliability during every phase of production, Kingston uses the latest test equipment and software. Kingston uses Agilent® (formerly HP) 83000 High-Speed Testers, Advantest T5581H Testing Units and proprietary software to test and produce the highest quality memory."
abi diyecek söz yok bunun icin :) cuk oturmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 48393022 -- 7 Şubat 2006 21:37:33 >
-
quote:
quote:
vergi ve maliyetler nedeni ile harman farkı
-
kingwolf91, yanılmıyosam bide ram modulleri kingston değilse sahte demiştin. Ben baktım bi iki sene önce aldığım orjinal kingston ramimin modülleri hynix -
BENİM RAMDA USA AMA, OLSA NE FARK YAPIYOR OLMASA NE!!
ADAM GELİP SENİN RAMIN USA MI DEĞİLMİ DİYE BAKACAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OpsMuDeDiN -- 8 Şubat 2006 0:01:49 > -
Bu sefer verilen cevaplar daha güzel ve seviyeli, tebrikler.
Arkadaş sonuç itibariyle dünya çapında firmaların Çin de fb.larının olabileceğini kabullenmek istemiyor ama gerçek bu, keşke ram lerde Made In Turkey yazsaydı, sahte olanlarda(!) -
Kullandığım 5 ramde kingston, 3ünü bunda kullanmaktayım 5 rami ne yapıyorsun demeyin.. 2si kore, 2si Çin, diğeri ise Usa yapımlı. Chipset markaları ise biri Kingston, 3ü Samsung, diğeri infineon..
şöle sıralarsam bendekileri :
Usa -> infineon chipsetli ,
China -> bi samsung, bi Kingston chipsetli,
Korea -> diğer 2 Samsung Chipsetli ise Kore yapımı..
maymunkral zaten herşeyi fazlası ile açıklamış zaten fazla diyecek birey yok -
arkadaşlar bir de transfer fiyatlaması diye bir olay war.. fakat bunun olup olmadığını kanıtlayacak araştırmayı yapabilirmiyim bilmiyorum.. şimdi şöyle bir şey sanırım çin tayvan vs. böyle yerlerde gelir üzerinden alınan vergi minimumda tutularak yatırım teşvik ediliyor dolayısıyla üretici kingston bütün parçalarını amerikada üretse de ucuz transfer fiyatlarıyla bu parçaları çine vsdeki diğer fabrikasına hammadde olarak veriyor. kendi fabrikasına verdiği içinde amerikadaki yüksek gelir vergisinden düşük fiyata satıp rahatça düşük kar gösterebiliyor.. bu parçaları düşük fiyattan alan kingston çin fabrikası montajlarını ucuz işçilik sayesinde rahatça tamamlayıp yüksek fiyatlardan daha az gelir vergisi ödeyerek ramlerini üretmiş oluyor.. çindeki vergi avantajı zaman zaman ortadan kalktığında ve amerikadaki belli gelir yasalarına uyması gerektiğinden (devamlı düşük kar edemeyeceğinden) kingston amerikada da ürün üretiyor.. yani aynı ürünü üretiyor.. çindekiyle aynı ürünü.. tabi çin de ucuz işçilik vs faktörlerinden devamlı yararlanabileceğinden oradaki üretimine devam ediyor.. bu da piyasada daha fazla çin malı ve daha az amerikan malı olmasını sağlıyor..
diyeceğim odurki kingston yanlızca yüksek kar hedefliyor ürettiği aynı kalite.. zaten "LIFETIME WARRANTY" yazdığı sürece hiç bir problem yok aslında bu kadar uzun yazmaya bile gerek yoktu belki.. saygılar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X