Şimdi Ara

kingstone ddr 333 o/c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 2x256 mb kingstone ddr 333 ramler var anakartim abit nf7 rev2.0 ramlerin ustune hynix yaziyor ... ben simdi bu ramlari nasil o/c edebilirim kaca kadar yukseltebilirim sorunsuz bir sekilde en tehlikeli olmayani nedir ? anakarttan nasil ayarlar yapmaliyim vs ....

• sistem fsb'sini artırdıkça o da otomatik olarak artacaktır.200 fsb çift yönlü 400 mhz'ye kadar rahatlıkla o/c edebilirsin.ama bunu için ram voltajını artırmalısın.
  • +1
    ne kadar fsb arttırırsan ddr ram ın voltajınıda okadar arttır
  • nasil yani ? hangi voltaji artiricam sinir ne olmali ? mesela suan acilista ramleri 333 mhz olarak taniyor voltaji nekadar artirayim? kaci gecerse bozulma ihtimali var yani sonucta 1.7 yi o/c etmek kadar guvenilirmi sonra ram lar yanmasin :) ha birde suan 200x10 olarak kullaniyorum cpu 1.7 bariz ama sistemi 33 mhz olarak goruyor acilista ayarlar 7 3 3 2.5 olmasi lazim ?
  • cas ayarları çok önemli değil.ramlern desteklediği maksimum voltaj 2,9 volt.sen 400 mhz'de 2,7 volt kullansan iyi olur.
  • simdi ram in voltajki 2.7 yapsam bir problem olmiycak buakdar yani baska bisiy yapmiycammmi otomatik 400 mhz olucakmi ? suan 200x10 ama ddr 333 gosteriyo acilista bir ayar yapayimmi??
  • evet biosta sistem FSB'sini artıracaksın ama güm diye FSB'yi 200 yapma.şu anda 166'da kulanıyorsun 10'ar 10'ar artır ve belli bi müddet bilgisayarı kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ? baba suan 200x10 ayarli 200 fsb kullaniyorum ya ?? nasil 166 anlamadim
  • naptın hallettin mi bari?
  • yaw suan 200x10.5 2100 mhz calistiriyom hala ramleri 333 goruyor ne yapmam gerekiyor anlamadim ek oalrak bir ayar mi lazim ram voltaji 2.7 yaptim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.