Şimdi Ara

KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
9
Favori
23.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gelistirilen bir uygulama var bizde beklemedeyiz o konuda. saat arayuzunun cikmesi icin ise wake up uygulamalari var. face grubunda anlatim vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben de aranıza Lemfo LES1 alarak katıldım. Bir sorum olacaktı. Saati Wiiwear veya Sinwear üzerinden telefonuma bağlayıp bildirim alabiliyorum. Ancak akıllı saatim, telefonumdaki interneti Bluetooth bağlantısı üzerinden kullanamıyor. Atladığım bir ayar mı var? Saat üzerinden Bluetooth ayarlarında telefonumu seçip interneti paylaştır seçeneğine tıklıyorum ancak aktif olmuyor? Yardımcı olabilir misiniz? Bir de Facebook grubunda hiçbir paylaşım vs yapmadığım halde engellendim sanırım, bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

• eruainur E kullanıcısına yanıt
    telefondan wifi den internetini paylaşarak saatini wifi ile internete bağlayabilirsin. bluetooth secenegi ile internet paylasimi suanda bu modellerde mevcut degil. geliştirilmesi bekleniyor muhtemelen.

grup olayina gelincede engelleme facebook tarafindan otomatik yapiliyor bu olaydan bir cok arkadas şikayetci. gizlilik ayarlarıniz, yaşınız, profil fotonuzun olmamasi gibi engelleme nedenleri olabiliyor.

• konuda emeği geçenlere öncelikle teşekkürler geek olsun Aliexpress olsun ufak tefek şeyler alıyorum ama şu satıcıya fiyat düşüşü konusunda telkinde bulunmak biraz korkutuyor beni ya takılırsa gümrüğe :) sonuçta az para değil. bu arada tavsiyenizi istediğim konu ise hangi saat fiyat aralığım 400TL

İlginize şimdiden teşekkürler
  • nastasia kullanıcısına yanıt
    gumrukte takilirsa her turlu saticiya geri gider ve para iadesi alirsin o konuda hic endiseniz olmasin

• İlgincix sana sorularım olacak.

1- 512 MB RAM ve 1 GB ram arasında saatte ne farkeder ? 512 alsak tüh kasti niye 1 almadım dermiyiz? Performansı ne denli etkiliyor ?

2- gördüğüm kadarıyla çoğu kullanıcı sarıdan sikayetci.

Saat fonksiyonu için kullansan 1 günde ne kadar gidiyor şarjı? Yoğun wifi ye bağlandığında ne kadar gider tahmini?

3- 512 ramde f/p ürünü ne önerirsiniz? 1gb da ne önerirsiniz?

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Sarı değil şarj olacaktı pardon yazım hatası. Sarıdan şikayet konusu var 1 haftada düzelir demissiniz ama duzelmedigini İddaa eden arklarda var açıkçası 2 saatte bitecek bir alet almak istemem

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    ben zeblaze thoru mayistan bu yana kullaniyorum ve oneriyorum. sirf saat fonksiyonlari + hava durumu , mail kontroluyle 3 gunu gordugum oldu. 20 25 kisiye tavsiye ettim 3 4 kisi sorun yasadi. sonucta urunler farkli saticilardan. ram olyina gelince benim gozumde alt limit 1gb ra. / 8gb hafiza.

• ilgincix İ kullanıcısına yanıt
    Tipide önemli benim için . Elime almadığım için tam anlayamadım ama sanki kingswear thordan daha bı şekilli görünüyor donanımı düşük onunda. Hem 1gb ramli hemde dümdüz yuvarlak olmayan başka bir model var mı ? Bildiğin?

• Lemfo Lem 5 tavsiye eder misiniz?

• arkadaşlar finow air de kolumu kaldırınca saat ekranı nasıl aktif oluyor yada hangi programla yapıyorum bilen varmı
  • Bende Aranıza Bu Smartwatch'ı Alarak Katıldım!

Özellikleri:

512 MB RAM
    4 GB HAFIZA
    1.54 HD Ekran
    5 parmak dokunmatik desteği
    Sim ve 3G
    Whatsapptan Görüntülü Konuşma Aktif...

ARKADAŞLAR ŞUAN İTİBARİYLE FİYATI 98 DOLAR İsİM QW08 ALİEXPRESs'TE 60 DOLARADA VAR AMA GÜMRÜK PROBLEM

SPONSORUM SAYESİNDE ALDIM BENDE BEDAVAYA İnceleme Video'su Atacağım Attığımda Yazarım

<3 Saat İyimidir? <3 Gümrükten Nasıl Geçirdin Dersen Kutuyu Kara Bantla 3G ve Sim Yazan Yerlerini Kapattırdım 5 gün Sonra Elime Geçecek

Saat Nasıl Cevaplarınızı Bekliyorum <3

• arkadaşlar lemfo les 1 aldım ancak iphone kişler gelmiyor.vcf dosyası indiriliyor ama senkronize yapmadı.Bağlantı lar tam.Yardımcı olacak var mı?
  • Ben de klasik görünümlü, metal renk çelik kasalı uygun bi saat almak istiyorum. Birkaç sorum var sizlere:

Model olarak kw99, no.1 d5+ (ikisinin de siyah değil de metal renk olanlari) gibi modeller düşünüyorum.

1-bu modellere benzeyen önerileriniz var mı? Bu modeller nasıldır?

2-Bu gibi modeller olup daha uygun fiyatlı saat öneriniz var mı?

3-simcard olanlarda gümrük sıkıntısı ne boyutta?

4-simcard olmayıp Bluetooth ile bağlantı kurulan modellerde WhatsApp bildirimleri sadece bildirim olarak mı geliyor yoksa saatten de okunabiliyor mu?

• Bir de allcall w1 modelini farkettim.

Önerilerinizi bekliyorum

• Yeni Zeblaze Thor hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Birader almayı düşünüyor. Eskisi ile yenisi arasında ne fark var? Yeni zeblaze thor u önerir misiniz?
  • selamun aleykum beyler,
    lemfo les1 kullanıyorum ama sarj süresi oldukca kısa gibi geliyor. 3 saat gibi bir sürede bitiyor. bunun önüne geçebilir miyiz?
  • Merhaba, bugün AllCall W1 alarak aranıza katıldım. Aliexpress'ten 350 liraya aldım, bu fiyata ram donanım ve tasarım olarak daha iyi bir model bulamadım. Kullananlar varsa saatle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Merhaba, bugün AllCall W1 alarak aranıza katıldım. Aliexpress'ten 350 liraya aldım, bu fiyata ram donanım ve tasarım olarak daha iyi bir model bulamadım. Kullananlar varsa saatle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba bende allcall w1 arastiriyorum.

Sarj, kullanim, uygulama destegi, bluetooth fonksiyonu arama gorusme v.s v.s yorumlarinizi paylasabilirseniz sevinirim.

Ayrica bu tip saatlere farkli bir navigasyon uygulamasi yuklenebilir mi merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas_145 -- 2 Mart 2018; 12:17:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.