Şimdi Ara

KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
9
Favori
23.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer arkadaşlara soruyorum o zaman . kw88 ile thor arasında kaldım aradaki ram farkı sorun olur mu? kw88 in tasarımı kat be kat iyi thor çok kötü duruyor yanında.
  • grup guvenlik seviyesi en ust seviyede. profilinde fake olasiligi oldugundan engellenmis olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramden sorun yasamayabilirsin ama hafiza olayindan sorun yasayacagin kesin kw88de. 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgincix

grup guvenlik seviyesi en ust seviyede. profilinde fake olasiligi oldugundan engellenmis olabilirsin.

profilim fake değil ve 2015 den beri bu hesabı kullanmaktayım. gizli iletişim üssü değil ki burası bu kadar güvenlik gerektiren nedir
  • quote:

ramden sorun yasamayabilirsin ama hafiza olayindan sorun yasayacagin kesin kw88de. 😉

eski telefonum 4 gb di ve baya kullanmıştım şimdiki telefonum 32 gb uygulamalar 5.51 gb tutuyor zaten burda olanları kurmam. 4 gb nin 2 sini yese 2gb kaldı 2 gb bi saat için zaten çok büyük alan değil mi? saat sonuçta ne kurulabilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

quote:

grup guvenlik seviyesi en ust seviyede. profilinde fake olasiligi oldugundan engellenmis olabilirsin.

profilim fake değil ve 2015 den beri bu hesabı kullanmaktayım. gizli iletişim üssü değil ki burası bu kadar güvenlik gerektiren nedir

buna ben karar vermiyorum. facebook karar veriyor. uzgunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

quote:

ramden sorun yasamayabilirsin ama hafiza olayindan sorun yasayacagin kesin kw88de. 😉

eski telefonum 4 gb di ve baya kullanmıştım şimdiki telefonum 32 gb uygulamalar 5.51 gb tutuyor zaten burda olanları kurmam. 4 gb nin 2 sini yese 2gb kaldı 2 gb bi saat için zaten çok büyük alan değil mi? saat sonuçta ne kurulabilir ki

karar senin.

• ilgincix İ kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkacak olan e ve s modelleri android wear 2.0 ile geliyor. Onları sormak istemiştim ben.
  • Bende akıllı saat alıp içine sim kart takip motorla giderken bluetooth kulaklık ile konuşma istiyorum. O yüzden imei problemini turkiyeye geldikten sonra kendim mi youtube videolar ile çözeyim yoksa aliexpressten buraya uygun imei değiştirip gönderen varmı. İmei kaydı yapamam çünkü hanımın ve benimde telefonları yurtdışından almıştık hakkimiz kullandık.

• Benim bu hoşuma gitti özellikle dış görünüş olarak. Kamerası olmayan akıllı saat istiyorum özellikle. Tavsiye edermisiniz?

DOMINO DM368 Plus 3G GPS Smartwatch Phone Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.0GHz 1GB RAM 16GB Passometer Heart Rate Smart Watch

http://s.aliexpress.com/RzeQV3ym

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cilekci kullanıcısına yanıt
    bunu kullanan arkadaslar var gateyye memnun. imei olayina gelince bilgisayara baglayip kendin degistirebilirsin gayet basit.

facebook grubundan destek alabilirsin ayrica

• makta06 M kullanıcısına yanıt
    bu tarz saatlerin sarjinin duzene girebilmesi icin en az 1 hafta duzenli bitirip sarj etmwn gerekiyor.

yeni bir cihaz onun icin daha bir çok guncelleme alacagi kesin.

saat sekilleri olayina gelince facebook destek grubundan yardim alabilirsin. grup adresi ilk mesajda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgincix -- 18 Ağustos 2017; 19:58:20 >
  • quote:

arkadasim sifirdan konu ac bence

Merhaba, 50 usd'ye kadar smartwatch arıyorum. GearBest ve banggood'dan alabilirim. Gelen sosyal uygulama WhatsApp gibi mesajları okuyabileceğim özelliklerde de tavsiye rica ediyorum.

• biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
    IWOWN I6 PRO

aliexpress ürün linki

• pislick0 kullanıcısına yanıt
    Evet güzel bir şeye benziyor. Bir kaç alternatif daha bakıp karar vereceğim. Saol.
  • ilgincix İ kullanıcısına yanıt
    Smartwatch olarak aliexpressden sipariş edebileceğim en iyiden diğerlerine doğru bir kaç öneri verebilir misiniz?

• biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
    benim gozumde saatin akilli saat olabilmesi icin adim sayar ve hatirlatmalar yetmiyor. konumuz androd akilli saat oldugundan en azindan isletim sisteminin android olmasi gerekir.

onun icin finow q7 onerebilirim hem hafiza karti hemde sim destegi mevcur

• TicWatch 2 inclemesini izledim açıkçası çok şık saat olmuş ama sim vs olmamasını ben eksi olarak görüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

Zeblaze Thor almayı düşünüyorum. Alıp kullananların yorumları benim için çok önemli.

Artısıyla ve eksisiyle görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.
  • taka8604 kullanıcısına yanıt
    face grubunda her modeli kullanan arkadaslar var gelip bilgi alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.