ewt her ne kadar haber kesin olmasada 1 demet tiyatro yayımdan kaldırılmış bu kadar usta tiyatrocular varken gidip de polemik yaratılan şeyleri izleyen arkadaşlarımı büyüklerimi kınıyorum
Alla Alla sebeb neymiş acaba Hocam ama alıştık ya gereksiz seyler herzaman daha cok ilgi ceker ...
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
Alla Alla sebeb neymiş acaba Hocam ama alıştık ya gereksiz seyler herzaman daha cok ilgi ceker ...
atv yönetimi tarafından beklenilen ilgiyi göstermemesi sebebi ile yayından kaldırılmış bende başkalarının yalancısıyım ama üzüldüğümü belirtmek isterim
Ama harbidende eski tadı yoktu artık
Eski tadından eser yoktu arkadaşlar kaldırılması iyi oldu.
1-2 bölüm bakayım dedim kanallardaki dizilerle dalga geçtikleri basit esprilerle dolu bir program olmuş. Oysa yıllar önceki hali çok güzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Eski tadından eser yoktu arkadaşlar kaldırılması iyi oldu.
1-2 bölüm bakayım dedim kanallardaki dizilerle dalga geçtikleri basit esprilerle dolu bir program olmuş. Oysa yıllar önceki hali çok güzeldi.
Tek sebep bu Saatlerce uzattılarda uzattılar. 1-2 bölümle kalsa neyse, orjinalite yoktu. Yine de şu boş yarışma prog. seyretmektense iyi idi
ben hiç beğenmemiştim yeni halini bir tuhaflık bir ne yapsam acabalık vardı bir demet tiyatro eskiden iyiydi ama şimdi olmamış
bencede eski bölümlerine göre çok basitlerdi .. ayrıca tv deki dizilerle matrak geçmeleri ise tam bir rezaletr ve basitlikti ... bencede ii olmuş yayından kaldırılması .. not: o matrak geçilen dizileri seyreden onları savunan kişi degilim o dizilerede
güzel oldu .
O ekip ne zamanki pkk sempatisi öne çıktı millet defterden sildi olay budur. Tıpkı pkk sempatizanı ve destekçisi Yılmaz Erdoğan gibi onlarda yerin dibini boyluyorlar... Böyle sanatçıların bilmem neyine ko...ım..
quote:
Orjinalden alıntı: altay65
O ekip ne zamanki pkk sempatisi öne çıktı millet defterden sildi olay budur. Tıpkı pkk sempatizanı ve destekçisi Yılmaz Erdoğan gibi onlarda yerin dibini boyluyorlar... Böyle sanatçıların bilmem neyine ko...ım..
Her ne kadar kötü olsa da Super star-arabesk...'lerden daha iyi idi
esksi kadar güzel deildi ama şu andaki biçok diziden iyiydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme