Şimdi Ara

Kioxia dayanıklılık odaklı yeni SSD sürücüsünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kioxia dayanıklılık odaklı yeni SSD sürücüsünü duyurdu

Yönetimsel ve yapısal değişiklikler yaptıktan sonra yoluna devam eden Kioxia yeni son kullanıcı ürünleri ile yelpazesini genişletiyor. Bu kez dayanıklılık odaklı yeni bir taşınabilir sürücü tanıtıldı. 

Kioxia Exceria Plus özellikleri ve fiyatı

Kioxia Exceria Plus adıyla tanıtılan taşınabilir SSD sürücüsü dayanıklılık odaklı. 105 x 45 x 14.7 mm boyutlara sahip olan sürücü  MIL-STD-810H procedure IV sertifikası ile 1.2 metreden düşmelere karşı dayanıklı. 

Ayrıca Bkz.Western Digital, Kioxia için görüşmelere başladı

Kioxia BiCS FLASH 3D bellek modüllerini kullanan sürücü USB 3.2 Gen 2 Tip-C üzerinden 1000MB/s yazma hızlarına ve 1050MB/s okuma hızlarına ulaşabiliyor. Ortalama hızlar kapasiteye göre değişiyor. Kioxia Exceria Plus ürünü 500GB-1TB-2TB şeklinde kapasite seçenekleri ile gelecek. Japonya’da 500GB kapasite 78$, 2TB kapasite 265$ olarak satışa çıkıyor. 

Kaynak:https://www.techpowerup.com/289307/kioxia-launches-exceria-plus-external-usb-c-ssd

• Toshiba ile aynı kalitede -zaten aynı marka- olduğunu düşünüyorum. Ssd piyasası için düşünülebilir.

• Toshiba ismi varken su sacma isimle devam etme fikrini ortaya atan kabul eden....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sething kullanıcısına yanıt

İsmi eski yunan mitolojisinden etkilenip almışlar. Öyle deniyor.Kioxia dayanıklılık odaklı yeni SSD sürücüsünü duyurdu 

• Boyle ismede mitede..😄

Su japonlardaki kafayi anlamak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kioksia diye okuyorum geçiyorum gerisi beni ilgilendirmiyor bye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.