Şimdi Ara

Kioxia Exceria Plus G2 2TB 2699 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
5
Favori
3.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Alternatif bir kutu daha paylaşayım.

amazon
    SSK Alüminyum M.2 NVME SATA SSD Muhafaza Adaptörü, USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) NVME PCI-E SATA M-Anahtar/(B+M) Anahtar Katı Hal Sürücü Harici Muhafaza Desteği NVME/SATA SSD'ler için UASP Trim
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MNFH1PX?psc=1
  • byadr kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için. ithalat vs. yazıyor da bir sıkıntı çıkmadan geldi değil mi kapınıza?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

teşekkürler paylaşım için...

bu markayı pek duymadım daha önce, yorumlar olumlu olsa da olumsuzlar da var...

ugreen ismi daha duyulmuş bir marka gibi, 100TL için şimdi sıkıntı çıkmasın diye düşündüm durduk yerde...

alıp kullanan arkadaşlar varsa fikir paylaşabilir mi?

• Kitty K kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi durum şu. Dediklerimi araştırabilirsiniz bu arada. SSD'lerde spare block olur. Tamamen sallama değerler veriyorum. 1 TB SSD aldınız, 20 GB da spare block eklerler. Bunun nedeni de, bozulan blocklarin yerini bu spare blocklar alır, böylece SSD ilk günkü hızında çalışmaya devam eder. Şimdi gelelim sağlık işine. Bazı markalar özellikle Samsung ve Kingston, SSDlerinde sağlık gösterirken ne kadar spare block kullandığına göre gösterirler. Örnek veriyorum 20 GB spare block vardı. 200 MB'lik kısmını kullanmaya başladınız, sağlık %1 düşer. Esasında doğru sağlık ölçütü de budur. Fakat biraz daha fiyat performans'a oynayan firmalar örnek Kioxia ve Crucial TBW değerine göre sağlık gösterir. Örneğin bir SSD aldınız. SSDnizin TBWsi 100 TB olsun. Bu SSD'ye 10 TB veri yazın, sağlık %90a düşer. Esasında belki spare block kullanmadı bile SSD, ama bu markalar bunu kontrol etmediği için sağlıkları tamamen TBW'ye göre ölçülür. Bu yüzden çok hızlı düşer. Kısacası bu SSDler kalitesiz değil, sağlık ölçütü farklı. Bunu en net Technopatin Crucial SSD ölüm testinde görebilirsiniz. SSDnin sağlığı 400-500 TB veri yazma sonrasında 0a düşüyorz daha sonrasında bozulana kadar 5500 TB daha veri yaziyor. Sağlığının 11 katı yani. Bu markalardaki sağlık hesabının doğruyu yansıtmadığının en net örneği. Zaten bu SSDnin içindeki NAND'lar kendini kanıtlamış, çok kaliteli NAND bellekler. Kontrolcü Phison E12S, Dram Hynix. Daha da ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 9 Aralık 2023; 12:35:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• srkn kullanıcısına yanıt

Kullandığım için atmıştım. Bir sorunla karşılaşmadım.

Hatta sevilmeyen Dark'ta kullanıyorum. Benzer performans sergiliyorlar.

Birinde yanlışım yoksa Kioxia G2 birinde Samsung 970 Evo var.

amazon
    Dark DK AC DSEM4 USB Type C - M,2 NVMe Disk Kutusu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07LBX2D86?psc=1
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgilendirme için...  

• srkn kullanıcısına yanıt

Amazon bu konuda sıkıntısız teslim ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byadr kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgi için...  

• siteye üyelik yaptım ama giriş yapılmıyor arkadaşlar . üye olmadan alışveriş yapmak güvenlimi acaba ?

• dreamboi kullanıcısına yanıt
    Şuan İtopyada sıkıntı var hocam. Ben de başka bir ürün alacağım ama giriş yapamıyorum. Bence düzelene kadar bekle ne olur ne olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

Ben aldım ya mailime sipariş numarası geldi . Bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Olursa sipariş numarasıyla irtibata geçeceğim

• Bende aldım 2 hafta oldu memnunum açıkcası sadece oyunlar için depolama amaçlı aldım bakalım bozulacakmı

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

Patriot Viper VP4300 Lite 2TB yoksa bu kioxia'yı mı tercih edeyim sizce hocam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.