Şimdi Ara

Kipa/Migros Dondurma 2 TL(carte d'or mini selection) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
6
Favori
21.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selectionun minisi zaten hocam. bitter sevdiğim için ben cok begendım ama kakao tadı başlarını bayabilir, en garantisi meyveli almak ama bulamayabilirsiniz.
  • meyveli aldım kasa 6tl okudu la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

selectionun minisi zaten hocam. bitter sevdiğim için ben cok begendım ama kakao tadı başlarını bayabilir, en garantisi meyveli almak ama bulamayabilirsiniz.

O zaman sıkıntı yok dediğim gibi Selection ı severim. Ayrıca Aydın da bol var ama sadece meyveli ve çikolata karnavalı, bende bitter severim ama bitter yok burada da

Kipa/Migros Dondurma 2 TL(carte d'or mini selection)

• beyaz çikolatalı aradım bende ama bulamadım her bölgeye her secenegi yollamamışlar sanırım
  • 02an1907 kullanıcısına yanıt
    Bulundugum yerde full bitter var. Takasa girebiliriz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım çok çekti yaa :(

• İzmir üçkuyular'da bulabilen var mı? Hep bitirmişler hiç bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Bulundugum yerde full bitter var. Takasa girebiliriz hocam

• İnternetten mağaza teslim var gözüküyor mağazaya gittik ürün yok. Sen sipariş ver isteriz gelir dedi eleman. Ama 25 tane almam lazim 50 tl altı sipariş oluşmuyor. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hangi mağazalarda stok var.Bilgisi olan var mı?
    Altunbilekler?Yunus?
  • Altunbilekler de istemediğin kadar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebasagac

Altunbilekler de istemediğin kadar var.

Hangi şehir hangi mağazalar acaba?

• Migros sanal marketten 25 tane cikolata Karnavalı alacaktim, siparisi verdim 1 saat gecmeden arayip stok olmadığını söylediler. Madem yok niye var diye kekliyonuz diye cikistim cocuga sonuc iptal :(

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Migros sanal marketten 25 tane cikolata Karnavalı alacaktim, siparisi verdim 1 saat gecmeden arayip stok olmadığını söylediler. Madem yok niye var diye kekliyonuz diye cikistim cocuga sonuc iptal :(

Hocam önceki mesajımda yazmıştım Carrefour da arayıp stok kalmadı ama gelebilir deyince iptal etmeyin bekleyelim dedim ve ertesi gün 26 adet teslimat yaptılar

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Carrefour sanal marketi mi hocam? Benim bulunduğum yerde 2 carrefour var. Ikisinde de bitter vardi aldim hepsini ama farklı cesit istiyorum. Teşekkür ederim bilgi icin birde oraya bakayım.

• bitteri sevmedim meybuz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladex

bitteri sevmedim meybuz gibi

Hocam meyva şöleni nasıl?

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    çikolata karnavalı ve meyve şölenini sevdim ama bitter garip geldi ucuz dondurmalar gibi
  • İzmir'de nerde var şu anda veya bugun nerde gördünüz. Hangi çeşit olduğu önemli değil.
    Dünden beri 17 Migros, 5 Kipa, 2 Carrefour, 1 MacroCenter gezdim sonuç olarak sadece 3 tane Cheesecake, 3 Meyve Şöleni, 1 Beyaz Çikolata bulabildim. Lütfen biri İzmirde nerede olduğunu söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smichov

İzmir'de nerde var şu anda veya bugun nerde gördünüz. Hangi çeşit olduğu önemli değil.
    Dünden beri 17 Migros, 5 Kipa, 2 Carrefour, 1 MacroCenter gezdim sonuç olarak sadece 3 tane Cheesecake, 3 Meyve Şöleni, 1 Beyaz Çikolata bulabildim. Lütfen biri İzmirde nerede olduğunu söylesin.

Yakıt parasını bana verseydin evdeki 76 adetlik stoğumun bir kısmını sana aktarabilirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.