Şimdi Ara

Kipa/Migros Dondurma 2 TL(carte d'or mini selection) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
6
Favori
21.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Fiyat iyi fakat bunlar dondurma deil. Buz muhabbeti olur

Değerli kardeşim...Klavyenizde ğ harfi yok mu acaba?

Değerli arkadaşım senin klavyende 'a' yokmuydu ? ;)

Şimdi; konuda benim yazdığım arkadaşım gayet güzel ve efendice cevap vermiş,kendisine anlayışı ve kibarlığı teşekkür ederim...

Sonra konuyla hiç ilgin olmadığı halde üçüncü kişi olarak sana da cevap verelim...

Şimdi; takma isim ayrı birşey,Türkçe cümle kurmak ayrı...Çünkü takma isim devamlı okunup ilgilenilen birşey değil,ama cümle herkes tarafından bir kez bile olsa okunuyor ve bu cümleye karşı bir cevap üretiliyor...Dolayısıyla o cümledeki yanlış devam edip gidiyor...
    Şimdi karşına bir adam geldi,seninle konuşuyor...Sen onun sana söyledikleri ile mi ilgilenirsin,buna göre kafa yorup cevap verirsin yoksa hiç bir sözünü dinlemeyip sadece adına mı kafa yorarsın?

Sen benim buralarda yazdığım binlerce mesajımda Türkçeye aykırı birşey tespit edebilirsen o zaman çok daha fazla hak veririm sana...Ayrıca benim takma adıma benzeyen 9 tane daha üye var forumda...Mecburen bu şekilde bir isim aldım...

Güzel Türkçemizi düzgün kullanalım...Bilmem açıklamam yeterli oldumu...

"Birşey" değil hocam bir şey. Ayrı yazılır yani :) Ayrıca her cümle sonunda üç nokta hoş durmamış."Oldumu" derken mu ayrı olacak. Saygılar.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:57:15 >
  • yeni gördüm bende devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmus.42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Fiyat iyi fakat bunlar dondurma deil. Buz muhabbeti olur

Değerli kardeşim...Klavyenizde ğ harfi yok mu acaba?

Değerli arkadaşım senin klavyende 'a' yokmuydu ? ;)

Şimdi; konuda benim yazdığım arkadaşım gayet güzel ve efendice cevap vermiş,kendisine anlayışı ve kibarlığı teşekkür ederim...

Sonra konuyla hiç ilgin olmadığı halde üçüncü kişi olarak sana da cevap verelim...

Şimdi; takma isim ayrı birşey,Türkçe cümle kurmak ayrı...Çünkü takma isim devamlı okunup ilgilenilen birşey değil,ama cümle herkes tarafından bir kez bile olsa okunuyor ve bu cümleye karşı bir cevap üretiliyor...Dolayısıyla o cümledeki yanlış devam edip gidiyor...
    Şimdi karşına bir adam geldi,seninle konuşuyor...Sen onun sana söyledikleri ile mi ilgilenirsin,buna göre kafa yorup cevap verirsin yoksa hiç bir sözünü dinlemeyip sadece adına mı kafa yorarsın?

Sen benim buralarda yazdığım binlerce mesajımda Türkçeye aykırı birşey tespit edebilirsen o zaman çok daha fazla hak veririm sana...Ayrıca benim takma adıma benzeyen 9 tane daha üye var forumda...Mecburen bu şekilde bir isim aldım...

Güzel Türkçemizi düzgün kullanalım...Bilmem açıklamam yeterli oldumu...

"Birşey" değil hocam bir şey. Ayrı yazılır yani :) Ayrıca her cümle sonunda üç nokta hoş durmamış."Oldumu" derken mu ayrı olacak. Saygılar.

Eyvallah...Daha dikkatli olurum...Ama üç noktayı koymaya devam edeceğim...

• Şu konuda birkaç gündür geçen mesajlaşmalardan sonra gördüm ki aklınca bana giydiren kişilerin her mesajına birkaç tane "beğen" yapılmış...
    Bu da gösteriyor ki epeyce düşmanım varmış bu forumda...
    E tabii ki bu düşmanlığın sebebini az çok tahmin edebiliyorum...Ama benim açımdan sıkıntı yok,hatta bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor...
    Adımın hakkını vermiş olmak ayrı bir duygu...
  • quote:

Şu konuda birkaç gündür geçen mesajlaşmalardan sonra gördüm ki aklınca bana giydiren kişilerin her mesajına birkaç tane "beğen" yapılmış...
    E tabii ki bu düşmanlığın sebebini az çok tahmin edebiliyorum...Ama benim açımdan sıkıntı yok,hatta bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor...

Hocam hatırlarsanız bir ara taverna adlı kişinin tüm mesajları eksileniyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

quote:

Şu konuda birkaç gündür geçen mesajlaşmalardan sonra gördüm ki aklınca bana giydiren kişilerin her mesajına birkaç tane "beğen" yapılmış...

Hocam hatırlarsanız bir ara taverna adlı kişinin tüm mesajları eksileniyordu

Hatırlamaz mıyım "tuvnera" yı...Forumun efsanelerinden biriydi...

• ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
  • Devam ediyor. Ayrıca Makro larda da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih sehreminin capa bolgesinde nerelerde var acaba migroslarda altun markette yok happy centerda yok carrefourlarda yok..

• Bugün carrefour a baktım bulamadım 2 migros jet gezdim yine yok. 2 makro ya girdim yine bulamadım. En son şok markete girdim orada vardı ama fiyatı 5,95
  • Bugün carrefourdan aldım,sanırım stoklar bitene kadar devam edecek

• hala devam ediyor ama bulabilene
  • poyrazy kullanıcısına yanıt
    Hangi ildeki makroya baktiniz hocam konyada makroda dün 5.5tl cikti kasada

• Bugün migros tan kalan 5 taneyi aldım. Teşekkürler paylaşan arkadaşa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kipalarda 3 çeşit kalmış. bitter brownie ve cheescake
  • Bugün hepsinden birer adet toplam 5 tane aldım. Yemekten sonra hepsinden bir kaşık denedim ve beğendiklerimden yarın stoklayacam.

Beğenmediklerim.
    Çikolata karnavalı kötü, şeker tadı baskın vanilyasıda kötü. Beğenmedim.
    Meyve şöleni. Gerçek meyveli dondurma yemiş kimse bunu sevmez. Beğenmedim.
    Brownie cazibesi. Çikolata karnavalına göre bi tı kdaha iyi. Yinede pek beğenmedim.

Beğendiklerim.
    Bitter. Gayet güzel. Geçen yazki venexia'ya benziyor. Baya alırım.
    Çilek mucezisi. Meyve şöleninden daha iyi. Şekeri hafif, ç,kolatadan sıkıldığımda alternatif olarak bundan yerim.

Bulamadıklarım.
    Cheesecake'li ve karamel waffle'lı bulamadım. Nasıl merak ediyorum.
  • İzmir Karşıyaka civari olan yerler var mı yarın bakmak lazim.

• Meyve soleni gayet basarili

Beyaz cikolata guzel

Brownie ve bitter begenmedim

• Bende pazartesi günü, ankara tepe prime migrostan 13 adet aldım.
    25,87 tuttu.

Cepteteb / Teb kredi kartında NFC ile ilk 25 TL ve üstü ödemeye 25 TL iade ediyor.

Ben bu şekilde ödedim. 13 adet 0,87 ye gelmiş oldu. :)

Faydalanmak isteyenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.