Şimdi Ara

Kipada haftasonu samsung s5 524 lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
10
Favori
9.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arena parkta bişi kalmamış çalışanlar almış hep çocuk öyle söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 585 TL BURSA KİPA var ama teşhir ürün rıtyz garantili almadım almak isteyen varsa Not3 de var 799 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Viaporta giden varmi?

Bir şey yok hocam. En azından öyle söylüyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

armada da hiç birşey kalmamış.sadece teşhir ürünler var,onlarda da kaliteli hiçbir telefon yine yok. taurus da açılmamış telefonlar var ama yine orada da iyi telefonlar kalmamış. s6 s5 a5 gibi. hatta a5 i benden önce giren çocuk aldı :( 549 tl ye

O senmiydin :).

S5 alcaktım kendime ama 10.30 satılmış dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

A5 mi yoksa note3 mü ravsiye edersiniz ?
    Herkes a5 yazmış

Note 3 kullanıyorum tavsiye ederim

• bal tutan parmağını yalar :)

ama kendi almayıp telefoncuya haber verelim demek te küfürü hakeden bir davranış. kendin alda bi işe yarasın bari, telefoncuyu niye nemalandırıyorsun.

bu arada a5 ve note3 yan yana yazılmaması gereken telefonlar... n3'e ayıp ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 29 Temmuz 2016; 13:09:21 >
  • jorge kullanıcısına yanıt
    bravo yani profilin gizli hangi mağazadır diye acaba tahminde edilmiyor. resimi koyarken neresi onuda yazmamışsın. hepsini alacaksan aldım de bari. almıcaksan neden başkalarının yararlanmasını istemiyorsun.sadece resim koyarak ne amaçlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 29 Temmuz 2016; 13:16:00 >
  • Atlantis batıkent kipa fiyatlar piyasa ile aynı, olağan dışı birşey yok

• Teşhirde S6 var 1170TL dediler, nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kipada haftasonu samsung s5 524 lira

Telefon modelleri resimde okunmuyor.
    Ayrıca hangi Kipa bu?
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    eşim gitti, teşhirdekiler dışında bişey yokmuş.
  • mersahin kullanıcısına yanıt
    Talan etmişler desene....

• mersin kipada indirimin esamesi yok

• Arkadaşlar ben gittim, indirimli ürünleri saklıyorlar. Bundan eminim. Bana 1 tane a5 kaldı dediler. Aldım o cihazı. Bugün s5i biri gelip aldı dediler. Başkada satmadık dediler. Garantiyi müşteri hizmetlerine onaylatırken bugün 3 a5 1 tanede j7 nin satıldığını gördüm. Mh deki bayana sorunca onlar sizden önce aldılar felan dedi. Bende gittiğimde hiç satmadılar felan dedim. Siz almışsınız vs.vs. gibisinden bişiler söyledi.
    Gıcık oldum tekrar gidip ortalığı karıştıracaktım ama vaktim yoktu. Bu mantığı anlamıyorum ben ya. Kendisine alacaksa(ihtiyacı varsa) satış elemanlarıda alsın ama telefoncuya satmak maksatlı bu utanmaz hareketin amacı ne ? Niye bizi düdüklemeye çalışırlar anlamıyorum.

Ankara/Taurus kipa : (ürünler o an için elimizde teşhirde var demişlerdi.)

Velhasıl Elimde ürünlerin liste fiyatları var. Geç oldu kusura bakmayın :

Kipada haftasonu samsung s5 524 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 29 Temmuz 2016; 14:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Atlantis batıkent kipa fiyatlar piyasa ile aynı, olağan dışı birşey yok

Stok var mıydı hocam? Belki henüz fiyatları güncellememişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

bravo yani profilin gizli hangi mağazadır diye acaba tahminde edilmiyor. resimi koyarken neresi onuda yazmamışsın. hepsini alacaksan aldım de bari. almıcaksan neden başkalarının yararlanmasını istemiyorsun.sadece resim koyarak ne amaçlıyorsun.

hepsini alacak olsam niye buraya yazayım
    bulunduğum yerde kimse olmadığı için yazmadım ankara polatlıdayım her yere uzak bi ilçe

telefonları ya çalışanlar kendilerine saklıyorlar ya da tanıdığı telefonculara haber verip onların almasına yardımcı oluyor bizzat duydum ve müdahale ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 29 Temmuz 2016; 14:26:23 >
  • Kipa nin elektronik ile ilgili personellerini ve bu sacma indirim politikasini toplu olarak sikayet edelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir müşteri gibi mağazayı aradım hepsinin satıldığını söyledi
    muhtemelen telefoncuya verdiler hepsini

şikayet edilse de sonuç çıkacağını sanmıyorum zira satılması için indirim yapılıyor nihayetinde de satılıyor
    yönetimin çok umrunda olacağını düşünmüyorum kimin aldığının
  • Forum ankarada hepsi satıldı diyolar. Baya direttim ama bir tane galaxy prime var dediler. Oda yaramaz. Genede çok güven vermediler. Saklanıyo olabilir.

• Valla kalabalık olsak aileden birilerini sokucam şuralara çalışsınlar diye, bu ne arkadaş çıkmadan bitiyor ya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.