Şimdi Ara

Kipadan Bisiklet Almak ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün kipada dolaşırken fotoğraflardaki bisikletleri gördüm fiyatları 250 tl miş orta amortisör güç kaybettirdiği için amortisörsüz tercih ettim maşasıda düz maşaymış sizce alınırmı gri olanın boya yapısı hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum kırmızı ile aynı zaten özellikleride 26 jant 21 vites V fren fazla yol için almayacağım ev etrafında market, bakkal arasıra 10-15 km uzaklıkta sahil , avm içinde kullanmak için alıcam görüşlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum sizce alınırmı ?
    bir de bu bisikletler ne olarak geçiyor mtb şehir vs. ?Kipadan Bisiklet Almak ACİLKipadan Bisiklet Almak ACİLKipadan Bisiklet Almak ACİLKipadan Bisiklet Almak ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2caglarec2268 -- 11 Temmuz 2017; 17:54:36 >

• Çok uygun bisiklet. Şimdilerde 250 liraya çift amortisör bile bulamıyorsun. Düz maşa ve düz kadro, daha ne istersinki... . Kadrosunun ve maşasının HI-TEN yani çelik olması seni fazla korkutmasın. Günlük ihtiyaçları karşılamaya, gezmeye karşı çok uygun bisiklet. Eğer fiyatı gerçekten 250 liraysa almanı öneririm. V-fren olmasının avantajlarıda çok.
  • model olarak dağ ile şehirin karışımı gibi birşey. Tekerlerki 1.95 standart 26jant dağ lastiği, kadro ve maşa tipide şehir bisikletini andırıyor. Aldıktan sonra tekerleri 1.75'e indirirsen yolda daha rahat edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilerde 250 liraya çift amortisör bile bulamıyorsun. Düz maşa ve düz kadro, daha ne istersinki... derken ciddimi söylüyorsunuz makara mı geçtiniz anlamadım bir de v fren olmasının ne gibi avantajları var ? bu fotodakinler 250 tl bi üst sütundada çift amortisörler var 350 tl ye ama ben güç kaybettirdiğini duyduğum için düz tercih ettim ha bide lastiği 1.75 yapmamın ne avantajı varhttps://goo.gl/p9Q3Cc bunları alırsam olurmu 2x diyor ama 2 tanemi? veya siz bir site önerirmisiniz çok fazla soru sordum galiba teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2caglarec2268 -- 12 Temmuz 2017; 10:0:12 >

• Ciddi söylüyordum. amasörler gereksiz boşver kullanma. linkteki 16 jant için. Sen 26x1.75 modellerine bakacaksın.
    V-fren daha kolay olduğu için avantajlı. Lastikleri 1.75 yaparsan yolda sürtünme olmaz hızlı ve rahat gidersin.
  • 1.75 lik lastiği en uygun nerede bulabilirim internettte 40 tl den başlıyor en adisi 250 tl ye bisiklet alıp 100 tl lik lastik takmak saçma
  • https://www.sporcupazari.com/bisiklet-dis-lastik/rubena-flash-26175-dislastik

nette bulamıyorsan en yakın bisikletçiye yada ürün mağazasına git orda sor soruştur araştır mutlaka bulursun linkteki rubena flash 26x1.75. bence al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu linkteki 1 adet dış lastik demi ? yani 2 tane sipariş vermem gerekli bir de çevremdeki parçacılara sorarım ya netten yada bisikletciden alırım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2caglarec2268 -- 12 Temmuz 2017; 10:26:47 >
  • üzerinde bulunan lastiklerde ideal fakat 1.75 olsa daha iyi olur. 1.75 den aşağı inme. 1.50 falan takarsan patlar lastikler. 2 6 1.75
  • evet 1 tane oluyor 2 tane alıcaksın fiyatta maximum 60-70tl yi geçmez.
  • peki teşekkürler alırsam bisikleti bu konuya foto atarım sizide etiketlerim
  • Tamambekliyorum.
  • bu arada bisiklet 300 tl imiş yanlış okumuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2caglarec2268 -- 12 Temmuz 2017; 17:35:57 >
  • aldınmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.