Şimdi Ara

Kiralık 2TB Harddisk ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bad sector olmayan 2TB kiralık harddiske ihtiyacım var arkadaşlar.Elimdeki garantisi olan Sony 2TB'da 24 sector bozuldu. Garantiye göndermek için verilerimi alabileceğim 2TB'lık bir yerim yok malesef. 30 günlük bir süreç olacak servisin bakma süresinden ötürü. 50 Lira'ya düşünen varsa çok iyi olur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben kiralarım. yalnız hard diskinizde bir sorun gözükmüyor burdan.. o değer normal.

RSC çok yüksekse sıkıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tootsie key uncheck -- 30 Mart 2019; 21:5:32 >
  • 90 üzeri veya devamlı artıyorsa sıkıntıdır sanırım. Eğer ileri ki aylarda ilerleme olursa garanti işlemini kesinlikle gerçekleştireceğim.

• Hocam Özel Mesaj kısmına bakma şansınız varmı :)
  • Cebimden 500TL çıkartıp yeni bir 2TB harddisk aldım. Ona tüm bilgileri aktardıktan sonra Sony cihazlarıyla ilgilenen yetkili servisleri araştırdım. Bazılarında korkunç yorumlar olduğu için Mekel Elektronik'e yolladım. Kargo ücreti gönderme, alma ne olursa olsun alıcıya ait! Onlarda gerekli incelemeler yapılması adına Sony Merkez'e gönderdiler, iki hafta boyunca kimse aramadığı için aradığımda cihazımın çoktan servisten geldiğini öğrendim. Cihazda bir sıkıntı bulunamamış. Tekrar incelenmesi için gönderilmesini talep ettiğimde bunu teslim almadan yapamayacağımı söylediler. Telefonda bir beş dakika yalvardıktan sonra tekrar gönderimini sağladılar. Bu sefer mail yoluyla üstte bu görünen (sayısının ilerlemiş hâlini almadığım için) fotoğrafı da atmıştım.

Sony Merkez yeni harddisk sipariş etmiş ancak nereden geliyor, kargo numarası var mı hiçbir şey belli olmadığı için, haftada üç-dört defa arayarak sonunda harddiskimin geldiğini üçüncü haftanın sonunda öğrendim. Geldiği gibi 500GB bilgimi harddiske aktardım. Ancak ne göreyim. G/Ç hatası :)

Yepyeni tek günlük harddiskteki inanılmaz değerler buyrun kendiniz bakın:

Benim gibi ilk günden böyle bir şey yaşayan var mı diye baktığım da bir tane konu bile bulamadım. İngilizce/Türkçe

Kimse de bozulmayan içinde 2TB Toshiba olan HD-E2 modeli bir tek bende dünyanın sıkıntısını çıkardı. Şansıma kaderime tüküreyim. İadesi için tekrar gönderip yeni bir şey alacağım, bir 25 gün daha bekleyip işlerimin yarım kalmasına tahammül edemeyeceğim. Umarım üç defa aynı hatadan sonra iade talebi oluşturabileceklerini söylemezler.

• G/Ç hatasından sonra bilgilerimi alamadım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 9 Eylül 2019; 16:24:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.