Şimdi Ara

kiralık araba ile sınırdan geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar minik bir balkan turu yapacağız sixt rent a cardan kiraladık arabamızı ve mail attık ülke değiştirmek için gerekli evrakların arabada hazır olacağını söylediler.
    şimdi biz nelere dikkat edelim sınır geçişinde felan daha önce bir çok ülkeye gittim ama araba ile sınır değiştirme ilk olacak araba kiralarken ek olarak dikkat edeceğim birşeyler var mı
    Sınır kapıları genelde 24 saat açık diye biliyorum ama değişik bir durum söz konusu mu

• yok mu bilgisi olan ?
  • Shengen dışındaki ülkelerde kiralık araçla ülke değiştireceğini sanmıyorum.kiralama şirketinden bu konu hakkında detaylı bilgi almanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şado

Shengen dışındaki ülkelerde kiralık araçla ülke değiştireceğini sanmıyorum.kiralama şirketinden bu konu hakkında detaylı bilgi almanı tavsiye ederim

yok hocam ya niye değiştirilmesi ülke sonuçta vize istemeyen ülkeler
  • sorunsuz geçersiniz arabayla fakat bir kaç ülke sınırda 50 euroya araç sigortası yaptırıyorlar, şu anda hangi ülkeler olduğunu hatırlamıyorum ama balkan turuna giden bir kaç arkdaş bu sorundan bahsetmişti, makedondan kiraladıkları araçla kosovaya girerken araç sigortasının kosovada geçerli olmadığını bu nedenle 50 euroluk byeni bir sigorta yaptırdıklarını söylemişti...belki ülke ismini yanlış hatırlıyor olabilirim ama balkanlarda ki vizesiz ülkeler arasından 1 ya da 2 tanesi bu uygulamayı yapıyor haberiniz olsun...
  • Türkiye plakasımı olacak araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swellingbot4

Türkiye plakasımı olacak araç?

Hocam gittik geldik :) bosna plakalı araç hic bir sıkıntı olmadı Sırp polisi biraz tersti o kadar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Obama_TR kullanıcısına yanıt
    Dostum bu konuda ayrı bir konu açıp bilgilendirme yapabilirsin, yararı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

quote:

Orijinalden alıntı: swellingbot4

Türkiye plakasımı olacak araç?

Hocam gittik geldik :) bosna plakalı araç hic bir sıkıntı olmadı Sırp polisi biraz tersti o kadar :)

Herkes gitmiş gelmiş ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümrükte ne evrak istediler? sadece türk ehliyetin ve pasaportunlamı geçtin gümrükleri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.