Şimdi Ara

Kiralık Araba Yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkdaşlar 5 yıldır araba kullanıyorum ehliyeti yeni aldım şimdi ben araba kiralamak istiyorum daha önceden kiralıyan varsa nasıl kiralandığını bana anlatabilirmi hangi şartlar aranıyo fiyatları nelerdir falan filan işte 1-2 günlüğüne kiralıcamda

• bana da lazim ama sartlar cok ters geldi. buyuk firmalar kredi karti ve ehliyet istiyor (ikiside arac kiralayanin adina olacak) ve 2yillik ehliyet olmasi gerekiyor ki buradan kaybediyorsun. geneli gunluk vermeye pek yanasmiyorlar en az 2 gun.
    sokak arasindakileri tavsiye etmiyorum basini agritabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum. Haftaya Cuma ehliyet elimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

bana da lazim ama sartlar cok ters geldi. buyuk firmalar kredi karti ve ehliyet istiyor (ikiside arac kiralayanin adina olacak) ve 2yillik ehliyet olmasi gerekiyor ki buradan kaybediyorsun. geneli gunluk vermeye pek yanasmiyorlar en az 2 gun.

adıma kredi kartımda var ama neden kiralamıyolar sokak aralarındakinde ne gibi kusurlar var ??? cidden ben şimdi paramla araba kiralama şansım yokmu
  • Sokak aralarındakileri oşverin
    Başınıza iş alırsınız
    Senet imzalıyorsun.
    Diyelim ki adam senedini geri vermedi.
    Derdini kimseye anlatamazsın
    Adam gibi kurumsal firmalardan kiralayın.
  • Sokak arasındakiler kaza yaparsan bütün faturayı sana ödetebilirde o yüzden veya araba sende iken herhangi bir arıza yaparsa.
  • 500 liraya 1 saatliğine 1962 model araba kiralamıştım (mezuniyet)
    baya araştırmıştım da kurumsal firmalar ayak üstü kazıklıyor o yüzden küçük yerlere gidip sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

Sokak aralarındakileri oşverin
    Başınıza iş alırsınız
    Senet imzalıyorsun.

haklısınız galiba vayyy arkdaş ya işe bak ehliyet aldık araba yok pederde yan çizdi araba askerden sonra die...
    bu araç kiralamada tanınmış büyük firmaların ismi nedir onlar daha garanti ya sokak aralarındakiler hiç içime sinmedi

• Antalya'da bir defa kiralamıştım.Kimlik fotokopisi aldılar,birde sözleşme imzaladım o kadar.Eğer kaza yaparsanız serviste kaldığı günlerin ücretini ödüyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

500 liraya 1 saatliğine 1962 model araba kiralamıştım (mezuniyet)
    baya araştırmıştım da kurumsal firmalar ayak üstü kazıklıyor o yüzden küçük yerlere gidip sor

küçük yerlerde başa belaymış ya arkadaşların anlattıklarına göre ama bi araba için ya mezara ya toprağa diye bi mallık olamaz en güzeli eşşeğini sağlam kazığa bağlıcan kazık yesende ama önümüzdeki ay bana araba kessin lazım napıcam ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fıro_92

quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

Sokak aralarındakileri oşverin
    Başınıza iş alırsınız
    Senet imzalıyorsun.

haklısınız galiba vayyy arkdaş ya işe bak ehliyet aldık araba yok pederde yan çizdi araba askerden sonra die...
    bu araç kiralamada tanınmış büyük firmaların ismi nedir onlar daha garanti ya sokak aralarındakiler hiç içime sinmedi

Git kadıköye falan iyi firmalar kendini belli eder zaten.
    Ben senin yerinde olsam acil bi işim oladığı sürece öyle gezme tozma işi için araba kiralamam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jorge

bana da lazim ama sartlar cok ters geldi. buyuk firmalar kredi karti ve ehliyet istiyor (ikiside arac kiralayanin adina olacak) ve 2yillik ehliyet olmasi gerekiyor ki buradan kaybediyorsun. geneli gunluk vermeye pek yanasmiyorlar en az 2 gun.

adıma kredi kartımda var ama neden kiralamıyolar sokak aralarındakinde ne gibi kusurlar var ??? cidden ben şimdi paramla araba kiralama şansım yokmu

istanbuldaysan internet uzerinden kiralama islemini yapabilecegin buyuk firmalar mevcut focus - fluance icin gunluk 100 lira fiyat verdiler.

• quote:

quote:

küçük yerlerde başa belaymış ya arkadaşların anlattıklarına göre ama bi araba için ya mezara ya toprağa diye bi mallık olamaz en güzeli eşşeğini sağlam kazığa bağlıcan kazık yesende ama önümüzdeki ay bana araba kessin lazım napıcam ben şimdi

kazıklamışlar seni bizim 1961 model arabamız var saati 150 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

quote:

adam ucuza bile vardi araba ajda pekkanın nil karaibrahimgilin klibindeki arabalardandı chevrolet impalaydı araba üstü açık (silahlı koruması vardı kanka)

• Arabayı sağlam yerden kirala kiralıycaksan. Benim bildiğim şartlar böyle ;

Eğer kaza yaparsan araç'ı kasko ya yaptırıyolar.

Araç kaskoda kaldığı hergün yani boşta yattıgı hergün parasını sen ödüyosun çalışıyomuş gibi.

Araç'ın kasko masraflarını sen karşılıyosun.

Yani giren müşteriye giriyo.
  • quote:

s.a arkdaşlar 5 yıldır araba kullanıyorum ehliyeti yeni aldım şimdi ben araba kiralamak istiyorum daha önceden kiralıyan varsa nasıl kiralandığını bana anlatabilirmi hangi şartlar aranıyo fiyatları nelerdir falan filan işte 1-2 günlüğüne kiralıcamda

Nüfus cüzdanı, ehliyet fotokopisi vb. isteniyor. Başka ne istenebilirki? :)
    Ben birdefasında kiralamıştım. İlk başta "kaç gün" diye soruyorlar ve genellikle 1 günlüğüne vermiyorlar. Bazıları kilometre limitide koyuyor araca. (atıyorum 4 günde maksimum 1300 KM gibi)
    Prosedürlerini bilmiyorum, ancak bana boş senedin altına imza attırmışlardı. Eğer araca herhangi birşey olursa, serviste kalacak süreyi hesaplayıp oradaki fiyatı artırıyorlar. 4 gün sonra aracı sağ salim teslim ettiğimde aracın fiyatını yazmışlardı ve bende ödemeyi yapmıştım.

Bunun dışında, kimlik bilgilerinizi birkaç ay tutuyorlar. (Eğer arabaya sonradan ceza gelirse (emniyet postayla gönderiyor) o tarihte kimde olduğunu bulmak için.)

Son olarak kasko için, bize arabayı verdiklerinde üzerine basa basa "Kaza yaparsanız araba bana ait." diyeceksiniz demişlerdi. Eğer kiraladık derseniz onlara extradan 2000 TL civarı masrafı oluyormuş, bunuda sizden çıkartıyorlar sanırım.

Unutmadan, birkaç km gidecek kadar benzin oluyor araçlarda. Gördüğünüz ilk benzinlikten alıyorsunuz benzini. Aracı teslim edecekken benzini yüklü miktarda almayın 10TL-10TL gibi alın.

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bende merak ediyorum. Haftaya Cuma ehliyet elimde :)

Bazıları en az 2 yıllık tecrübe istiyor. Ehliyeti aldığın anda sana araç vereceklerini sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

s.a arkdaşlar 5 yıldır araba kullanıyorum ehliyeti yeni aldım şimdi ben araba kiralamak istiyorum daha önceden kiralıyan varsa nasıl kiralandığını bana anlatabilirmi hangi şartlar aranıyo fiyatları nelerdir falan filan işte 1-2 günlüğüne kiralıcamda

Nüfus cüzdanı, ehliyet fotokopisi vb. isteniyor. Başka ne istenebilirki? :)
    Ben birdefasında kiralamıştım. İlk başta "kaç gün" diye soruyorlar ve genellikle 1 günlüğüne vermiyorlar. Bazıları kilometre limitide koyuyor araca. (atıyorum 4 günde maksimum 1300 KM gibi)
    Prosedürlerini bilmiyorum, ancak bana boş senedin altına imza attırmışlardı. Eğer araca herhangi birşey olursa, serviste kalacak süreyi hesaplayıp oradaki fiyatı artırıyorlar. 4 gün sonra aracı sağ salim teslim ettiğimde aracın fiyatını yazmışlardı ve bende ödemeyi yapmıştım.

Bunun dışında, kimlik bilgilerinizi birkaç ay tutuyorlar. (Eğer arabaya sonradan ceza gelirse (emniyet postayla gönderiyor) o tarihte kimde olduğunu bulmak için.)

Son olarak kasko için, bize arabayı verdiklerinde üzerine basa basa "Kaza yaparsanız araba bana ait." diyeceksiniz demişlerdi. Eğer kiraladık derseniz onlara extradan 2000 TL civarı masrafı oluyormuş, bunuda sizden çıkartıyorlar sanırım.

Unutmadan, birkaç km gidecek kadar benzin oluyor araçlarda. Gördüğünüz ilk benzinlikten alıyorsunuz benzini. Aracı teslim edecekken benzini yüklü miktarda almayın 10TL-10TL gibi alın.

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bende merak ediyorum. Haftaya Cuma ehliyet elimde :)

Bazıları en az 2 yıllık tecrübe istiyor. Ehliyeti aldığın anda sana araç vereceklerini sanmam.

hayallerim zincirleme bir şekilde suya düştü aga bu nedir ya sanki satın alıyoz altı üstü 2-3 gün kiralıcaz ben ne zaman arba kiralıcam ozaman ??

• Babamları şirketi için araç kiralayacaklardı. Bir kaç firmaya baktık ve sonra Hertz'de karar kıldık. 1 adet Ford Focus ve bir fiestaydı. Şirket olduğundan vergi numaraları ve hesap numarası verdiler. Aracı haftası teslim aldık. Mağlum araç sıfır km ve yeni alınmıştı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 16 Eylül 2011; 20:13:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adam ucuza bile vardi araba ajda pekkanın nil karaibrahimgilin klibindeki arabalardandı chevrolet impalaydı araba üstü açık (silahlı koruması vardı kanka)

panpa bizimkide bu

Kiralık Araba Yardımm...

ayrıca bizimkide boru değil eski türk filmlerinde oynamış araba fatma girikten almış babam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

panpa bizimkide bu

Kiralık Araba Yardımm...

ayrıca bizimkide boru değil eski türk filmlerinde oynamış araba fatma girikten almış babam

araba buysa resmen bedavaya veriyorsunuz mercedes kiralayalım dedik sadece okula götürüp ordan mekana götürmek için 450 lira istediler(en fazla 30 dk) bizde baya araştırdık en son bunu bulduk

artık üniversite mezuniyetine sizin arabayı alırız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.