Şimdi Ara

KİRALIK ARABAYLA TAKLA ATTIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babasi eve kilitlemis islak sopayla dovuyodur heralde
  • İYİ OLMUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Eğer anlattıkların gerçekse:

KİRALIK ARABAYLA TAKLA ATTIM

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Forumu Allah'sızlar basmış yine. DH Beddua timi devrede. Bir insana ölseymişssin demek ne kadar ahlaksız bir davranış.

Yöneticilerde uyumasın işini yapsın, burası milleti aşağılama beddua etme yeri değil.

Aferin mi diyecektik?

Yaw he he. İyi ki ölseymişsin diyecektik.
  • Sen yaptirmak zorunda deilsin kaskosuz kiralik.arac olmaz....

• Burada yanlız en önemli şeylerden biri senedi kim imzaladı ve kim kimlik bilgilerini verdi ?

ikiniz de imzalayıp birbirinize kefil mi yapıldınız ? yoksa sadece aracı kullanan mı senet imzaladı ?

sadece aracı kullanan ise sorun değil siz toz olun bir yerlere..

senedi imzalayanda üzerinde malı-mülkü varsa devrettin yakın çevresine , alacaklılarda uğraşsın dursun bir şeyler alabilecekmiyiz diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Forumu Allah'sızlar basmış yine. DH Beddua timi devrede. Bir insana ölseymişssin demek ne kadar ahlaksız bir davranış.

Yöneticilerde uyumasın işini yapsın, burası milleti aşağılama beddua etme yeri değil.

"Keske olseydin" seklinde bir yorumu hic tasvip etmiyorum cunku zaten Allah gereken cezayi vermis lakin insanlara "Allah'sizlar" veya "beddua timi" demek cok mu terbiyeli ve ahlakli bir davranis? Banlanmasi gereken biri varsa oda sizsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist1186 -- 27 Ocak 2014; 4:02:15 >
  • Geçmiş olsun canınızı kurtarmışsınız ya şükredin öncelikle. Ama hem ehliyet yok hem alkol büyük ihtimalle sürat de var yani kaza yapmak için uğraşmışsınız resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Bu nasıl bir kombodur

40 yıllık atariciyim böyle kombo görmedim

↓ → x ← ← # üçgen üçgen yuvarlak R1+R2
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Allah uçak kazası vermesin kardeş.

• Eskilerin bir lafı vardır. Biri bir suç işleyince ona "ÇUVALA GİR ÇUVALA" derlerdi. Aynen sende öyle. Suçlusun ve insan utanır şu konuyu açmaya.
  • Dua et canini kurtardigina.

• Hocam sıze tavsıye kıralama şirketını arayıp sehır dısındayım arac 2 3 hafta daha bende kalsın deyın ve gıdın aracı tamır ettırın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

hey allahımya alkolle işiniz neki allahım cezası :)
    vede alkollü araç kullanıyosunuz ve araçda kiralık :) bravo şimdi bi doblo parası ödeyince aklınız başınıza gelsin alkollü kullanmazsınız.

• Ulan ben sizdeki aklı
    hem alkollü hemde ehliyetsiz adamın yanında arabaya biniyorsun.Hemde arabayı kendi üzerine kiralıyorsun(anladığım kadarıyla)
    Hak etmişsin arkadaşım.Hiç kusura bakma
  • Şu haberi hatırlatıyor insana..
    Hem görme engelli, hem ehliyetsiz, hem alkollü, hem de yanında travesti..

http://gundem.milliyet.com.tr/ehliyetsiz-alkollu-ve-gorme-engelli-surucu-kaza-yapti-2-yarali/gundem/gundemdetay/13.07.2012/1566591/default.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam alkollü ehliyetsiz oto kiralamacı mafya çakal oluyor işe bak. Adamın bir tarafından kan alırlar kan...
  • Dün gece yazmaya vakit bulamadım da Hocam yorumuna sesli güldüm Vallahi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.