Son sayfaları okumadan yorum yazmıştım. Son sayfayı okuyunca gördüm k bakma. Geçmiş olsun
Konuyu açan genç arkadaşımızın imzası da enteresanmış.
Bizim de ehliyetsiz olduğumuz zamanlar oldu , arabaya binmemek için kendimi zor tutuyordum. Bir de içip arabaya binmek nedir ?? Benim de geçen hafta gözüm gibi baktığım Golf'üme içkili itin teki geldi park halinde biçti. Unutamayacağı bir gece yaşattım ona. Arabam 1.5 haftadır sanayide. İçim içimi yiyor. Neden? Senin gibi içip içip milletin (ailesinin) başını yakan karaktersizler yüzünden ! Keşke ölüp gitseymişsiniz.
Bu arada boşuna yardımcı olmayın arkadaşlar. Huylu huyundan vazgeçmez, yine içip içip çıkarlar bu ve bunun gibiler.
Feda03
kullanıcısına yanıt
sağolun.
Emre-45E
kullanıcısına yanıt
Seninle olmuş bitmiş bir konu hakkında polemiğe girecek değilim. Sürücü ben değildim dedim dikkat edersen. Kim ölseydi kim kalsaydı bu bi tercih meselesinden çok ilahiyatın takdiri. Bu Meta-kafasını bırakıp biraz insan halinden anlamanızdır tavsiyem. Gözün gibi baktığınız Golf'ünüze aynen öyle bakmaya devam edin kafanızı ayırmayın sakın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme