Şimdi Ara

KİRALIK ARABAYLA TAKLA ATTIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mafya dan araç kiralanır mı forumda mafyadan araç kiraladığı için başı yanıp konu açan çok kişi var
  • Beter olsunlar...
    Akılsız başın cezasını çekiyorlar başka bi şey değil...

Ödersin 40 küsür bin lirayı sonra aklınız başınıza gelir belki...

Aslında bu merdiven altı rent a car firmalarına kızmamak lazım... Bu kadar potansiyel üzümlü kek varken , fırını her daim sıcak tutmaları normal yani...
  • kredi borcu devam ediyor yani hala ödeniyormuş aydan aya o yüzden hacizli yazıyordur.
  • alköllü araç kulananlara ölseler acımam.. o zıkkımı içip trafiğe çıkmak insanlığa sığmaz.. belki bu defa bela sizinle sınırlı kaldı ama başka bir sefer birilerinin canını yakacaksınız illa ki.. müstahak
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalmagrur

kredi borcu devam ediyor yani hala ödeniyormuş aydan aya o yüzden hacizli yazıyordur.

Dostum emin misin? Benim aracımda kredili sadece kocfinans yaziyor bak o resimde karaburun vs. Baska seylerde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senetle araç kiralamak kadar sakat bir iş yok.

Velev ki kaza da yapmadınız aracı zamanında götürüp geri verdiniz kullanıp, sonra adamlar dese kibaşka bir yere borcumuz vardı oraya bu senetleri borcumuza karşılık verdik.

hadi buyrun burdan yakın sizi hiç bağlamayan başkasının borcu yüzünden senetlerinizi alabilirseniz o başkaları kimse alın bakalım.

üstelik o başkaları da gerçek sakat insanlarsa vay halinize.

işin yoksa senetleri nasıl alırım diye düşün dur.

hukuki boyutuyla uğraşmak içinde avukata parası + mahkeme harçları derken haklı olduğunuz bir durumda bile üste para verip haklılığını ispatlamak için işin yoksa uğraş dur.

yani senet imzalanıp araç kiralanmamalı veya ev filan alınmamalı.

varsa paranız pulunuz peşin peşin verin parasını faturasını da alın ondan sonra binin.
  • Git fiat bayisine bir adet sıfır doblo istiyorum de yapıcak başka birşey yok
  • vallahi bana denilen oydu.
    banka ipoteğindeymiş zaten şuanda öyle dediydi peder.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabulous-

Tamam alkollü araç kullanılmamalı,bu konuda herkes hemfikir.
    Fakat beter olsun,iyi olmuş falan bu tarz yorumlar hiç hoş değil.Nedir bu alkol düşmanlığı kardeşim?İçmeyen de içene saygı duyacak.Hani sanki alkollü araç kullanmasa da içen ölsün kafasındasınız.
    Konuyu açan arkadaşa gelince lüzümsuz bir konu olmuş.Gitcen parani ödücen nesini soruyorsun anlamadim.

Sadece senin için demiyorum ama bu düz mantıkla düşünenler veya böyle düşünenlerin yakınları inşallah bir gün trafikte alkollü birinin altında kalmazlar. İnşallah kimse alkollü tiplerin trafik terörüyle sınanmaz.
    Burdan böyle sallaması kolay...

Alkol düşmanlığıyla ne alakası var, buradaki 10 mesajdan 9'unda trafikteki alkolden bahsediliyor. Demagoji yapmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

/>

Hocam arkasından balon çıkan aracın marka ve modelini biliyormusun

Nissan maxima veya infinity l30

Teşekkürler hocam

• bankanın rehini dışında Karaburun C.Savcılığının bir soruşturma ile ilgili ihtiyati tedbir kararı var.. sahibi daha önce bi olaya karışmış,bi yere borcu vs olabilir. tedbir koyulmuş araca.. banka olayından çok farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Fakat beter olsun,iyi olmuş falan bu tarz yorumlar hiç hoş değil.Nedir bu alkol düşmanlığı kardeşim?İçmeyen de içene saygı duyacak.Hani sanki alkollü araç kullanmasa da içen ölsün kafasındasınız.
    Konuyu açan arkadaşa gelince lüzümsuz bir konu olmuş.Gitcen parani ödücen nesini soruyorsun anlamadim.

Sadece senin için demiyorum ama bu düz mantıkla düşünenler veya böyle düşünenlerin yakınları inşallah bir gün trafikte alkollü birinin altında kalmazlar. İnşallah kimse alkollü tiplerin trafik terörüyle sınanmaz.

Alkol düşmanlığıyla ne alakası var, buradaki 10 mesajdan 9'unda trafikteki alkolden bahsediliyor. Demagoji yapmaya gerek yok.

Sen beni yanlış anlamışşın birader.Böyle manalı manalı konuşup canımı sıkma.Nerden biliyosun başıma gelmediğini?Benim lafım iyi olmuş,ölsün,beter olsun diyenlere.
    Sana şunu açık açık söyleyim,asıl senin için ordan,evinden o klayveden sallamak kolay.Sana mı demagoji yapcam ben işim yok gücüm yok?Yok mu şimdi etrafta içene hor gözle bakan benim de lafım onlara sana lafım yok.
    Baba yorgunmuş..Tövbe.

• Plakayı görünce içim titredi. Bende Menemen denim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Sen beni yanlış anlamışşın birader.Böyle manalı manalı konuşup canımı sıkma.Nerden biliyosun başıma gelmediğini?Benim lafım iyi olmuş,ölsün,beter olsun diyenlere.
    Sana şunu açık açık söyleyim,asıl senin için ordan,evinden o klayveden sallamak kolay.Sana mı demagoji yapcam ben işim yok gücüm yok?Yok mu şimdi etrafta içene hor gözle bakan benim de lafım onlara sana lafım yok.
    Baba yorgunmuş..Tövbe.

"Nerden biliyorsun başıma gelmediğini" diyip "asıl senin için ordan sallamak kolay" diyen biriyle polemiğe girecek değilim. E sen nerden biliyorsun benim başıma gelmediğini birader?

Evet demagojinin kralı. Alkol alıp trafiğe çıkan dallamaların başına ne gelirse müstehaktır, yeter ki başkalarına bir zarar gelmesin; bu konuda hemfikirsek uzatmanın manası yok, hemfikir değilsek sen takıl kafana göre... Sabaha kadar yaz...

O tatlı canını da her şeye sıkma... Madem işin gücün var, onlara bak...

Selametle.

• quote:

Kiralık arabayla takla attık geçen gün. Araba 3 - 4 takla attı. emniyet kemerim sayesinde çiziksiz kurtuldum.
    Araba 2012 Yeni Doblo Panaroma.
    Kiralamacılar araba pek para etmez 11bin verirlerse iyi falan.Size tavsiyem aracı bu şekilde pert halde okutun 10a 11e anca gider üstüne para koyar zararı karşılarsınız falan dedi(Malum kiralamacılar çakal biliyorsunuz.)
    Ne yapmam gerekli adamlar mafya siz olsanız ne yapardınız?
    Kiralık bi araçla takla atsanız ve araç perte çıkarsa ne yapılır??
    (NOT: kiralık arabada kasko falan yok kullanan kişi de arkadaşım ehliyetsiz ve alkollü idi)

TAVSİYELER ACİL!!!!

KİRALIK ARABAYLA TAKLA ATTIM KİRALIK ARABAYLA TAKLA ATTIM

arabayı okut vizesiz bi ülkeye git parayı da ye !
    ölüm dileklerine katılıyorum böyle hayvanlar trafikte gelip size çarpıcağına takla atıp ölseymiş.
    sorumsuz!

• Snakeeyes kullanıcısına yanıt
    Olabilir bak bi bilgim yok o konuda.
  • quote:

Olabilir bak bi bilgim yok o konuda.

30 bin'i de iyi bulmuş hemen ödemişsiniz... ya evi zor geçindiren bir babanız olsaydı.. ben 14 yaşında motosiklet sürerken ekibe yakalanmıştım.. zamanın parasıyla 80bin lira ceza yazılmıştı.. babam şimdi ne gerek vardı oğlum buna demişti sadece.. ama o bir cümle bana epey şey anlatmıştı...

kazayı da sadece alkole bağlamayın.. doplo, duplo neyse bu tip araçlarla viraja sert girerseniz diğer tarafa yatar zaten.... bu araçları tanımak gerek.. yolu bilmek gerek.. şoförlükle ilgili biraz da... geçmiş olsun.. gençlik heyecanı.. biz de çok araç sürdük ama o zamanlar şimdiki gibi çok araç da yoktu, şekil araçlar da... mesele olgun olmak, olgun düşünmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 29 Ocak 2014; 10:37:17 >
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Durumumuz var şükür.
    Ödemez isek tepemize bineceklerdi.
    Arkadaşın şoförlüğü de benden falan iyidir aslında.
    Neyse geçmiş oldu.
  • Aracın kaskosu olsa dahi alkollü olarak tutanak tutulduysa kasko karşılamaz. Doblo parasını cebinizden ödeyeceksiniz. Üstüne ehliyetinize el konacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feda03

Aracın kaskosu olsa dahi alkollü olarak tutanak tutulduysa kasko karşılamaz. Doblo parasını cebinizden ödeyeceksiniz. Üstüne ehliyetinize el konacak

Kaçtı 30bin zaten.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.