Şimdi Ara

Kiralık kış lastiği bulabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fluminense

Bana da 1 hafta 10 gün süreyle kiralık lastik lazım.araç 15 jant..yardımcı olabilecek arkadaş varsa bana ulaşıversin.

Nasıl bir fiyat bekliyorsunuz bilmiyorum. Sadece tak çıkar fiyatı 50 TL, siz 10 gün içinde 2 kez yapacaksınız bu işi, 100 TL eder. Kira bedeli ne kadar olur orasını hiç bilmiyorum ama 50 de ona alsa 150 yapar.

15 inç lastik çok uygun fiyatlara var. 200-250 tl ye 2 adet sıfır lastik alırsınız.

Tabi ben hesabı biraz salladım, bu işi yapan varsa muhtemelen lastikcilerden olur, tak çıkar parasını daha düşük yazabilirler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

aradan 3 sene geçtikten sonra konuyu hortlatayım. Şu aralar Adana'da belediye otobüslerinin arkasında reklamlar dönüyor lastik kiralama diye. Konuyu açan arkadaş güzel bir pazar yakalamış günlük 20 tl diyorlar fiyatada.

Acaba o arkadaş mı o sektörü açan?

• 2. El al bitane derim. Ama onun yerine kar çorabı var zincir vs gibi çözümlerde var. O derece bi karla karşılaşırsan kış lastigide yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

quote:

aradan 3 sene geçtikten sonra konuyu hortlatayım. Şu aralar Adana'da belediye otobüslerinin arkasında reklamlar dönüyor lastik kiralama diye. Konuyu açan arkadaş güzel bir pazar yakalamış günlük 20 tl diyorlar fiyatada.

40 a araba kiralamak daha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

quote:

40 a araba kiralamak daha mantikli

Aynen öyle zaten o paraya araba kaynıyor, çoğu da kış lastikli. Hayır hangi akla hizmet çok merak ettim. Hadi adamın arabası lüks olsa anlarım dicem. Şimdi 60a falan kiralayacağı araba dandik olucak çünkü. E arabası lüks olan adam kış lastiği de alır yani zahmet olmazsa. Nasıl bir ironi anlamadım.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Hesabınız aşağı yukarı doğru.50 tak,50 çıkar etti 100..Ben de diyorum ki; tanesi 120 liradan 4 tane petlas alayım.15-20 gün sonra işim bitince yarı fiyatına elden çıkarayım diyorum..Böylece tak çıkar masrafını da aldığım bayiye yüklemiş olurum...4 lastiğe 480 lira versem ve 250-300'e elden çıkarsam 200-250 gibi bir zararım olur.
  • Bende adana dışına gideceğim Rize Trabzon ,, tamda şimdi bu durumu düşünüyordum, 4 lastik 1000 tl ,,, kiralama 400 tl,,
    Sadece 2 haftalik , sadece ...
    Fikri olan varmı ....

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Alternatif yoksa Temiz ikinci el alın. Yolculuk bitince satarsınız.

• Nejdet Ay N kullanıcısına yanıt
    Yorum için sağolun, detaylı panik yapmadan bakınca , kış lastiğinin hususi özel araçlarda ceza işlem uygulanmadığını okudum.

Hava durumu çok ağır değil, kar yok,,,
    Ben gidene kadar havalar iyice açacak,,,
    Fazla durmadan, geri döneceğim.
    Ceza yok, lastiğede gerek yok,,,
    Yüksek kesimlerde kar olduğu, merkez yerleşimde kar olmadığı bilgisini aldım,, bu şartlarda bir şekilde gider görürüm,,,,

Kiralık kış lastiği bulabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.