|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
Hocam haftalardır kiralık konularında sackboy arıyordum şükür sizde buldum müsait midir ? |
Hocam öncelikle sackboy müsait ancak bununiçin o kadar beklemenize gerek yoktu talebinizi özelden iletseydiniz daha önce de ekleyebilirdim sackboy yine bir arkadaşın isteği üzerine eklenmiştir . Özelden detaylar için mesaj gönderiyorum şimdi şimdiden iyi eğlenceler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mart Ayına özel 80₺ lik kiralama yapanlara 20₺ indirim kampanyası başlamıştır. Kampanya öncesi harcama yapan kişilere ulaşılıp onlarda kampanyaya dahil edilmiştir . Herkese iyi eğlenceler diliyorum. |
|
Ben teşekkür ederim değerli yorumunuz için hocam yine beklerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakguler911 -- 24 Mart 2021; 1:37:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yardımcı olabildiğime çok sevindim hocam . Değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederim . Her zaman beklerim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşşekkür Ediyorum Her zaman beklerim hocam :) Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim |
|
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum hocam sizin desteklerinizle devam edeceğim inşallah Çok teşekkürler |
Arkadaştan birkaç oyun kiraladım sıkıntı yaşamadan oynadım, güvenilir satıcıdır. Hızlı dönüş yapar, oyuncu odaklıdır. Teşekkür ediyorum. |